Ronald Cossee 01-08-16 21:33:24

Hallo Nick, Ik heb net je site met plezier gelezen! En wil je bedanken dat je mijn website bij jou links hebt geplaatst. Het is leuk om op deze manier contact met gelijk gezinde te hebben. Je kan als je dat leuk vindt ook mijn Facebook pagina bekijken. https://www.facebook.com/verdun2016/
Groet,Ronald Cossee


Reactie:
Dag Ronald
Schandalig dat ik dit nu pas lees *schaamrood op de wangen*
Ik vind je website heel interessant en het is ook een omgeving die me sterk interesseert, pas daar geweest en in juli normaal nog eens een paar dagen opnieuw die richting uit. Als ik met niet vergis ben ik ook al lid van je pagina op Facebook, maar ik check het dadelijk voor de zekerheid nog eens, kan ik misschien nog wat ideeën opdoen voor mijn volgende trip.
Groeten
Nick

Danielle Roubroeks 20-09-14 14:53:23

Dag Nick,Mooie foto's van de adoptie ceremonie in Henri-Chapelle, ondanks het verschrikkelijk slechte weer zijn ze prima. Ik was er ook, spijtig dat ik je niet gezien heb maar ja, op 't laatste was het ook een sprint naar een droog plekje.Groetjes, Danielle


Reactie:
Dag Danielle, bedankt voor het compliment. Het weer was inderdaad minder aangenaam. Ik stond al redelijk op tijd droog op het einde, had geen paraplu bij en geen jas aan, dus was ik even vooruitziend!
Groeten
Nick

 Dewulf Antoine 05-06-14 08:25:06

Beste Nick
Ik heb echt mijn ogen uitgekeken en bijna een uur lang genoten van de zovele prachtige fotos, bijna onwaarschijnlijk dat jij al die plaatsen bezocht hebt, er is maar een woord voor bewondering en Respect, in mijn leven kan ik zoiets nooit beleven ,maar ik heb zoveel aan mijn adeptet grave op Het American Cemetery,Flanders Field te Waregem,ik koos heel bewust voor een Unknown Soldier,en heb het geluk om er wekelijks minstens een keer op bezoek te kunnen gaan, dat jij meerdere graven hebt geadopteerd wekt mijn bewondering en eerbied tegenover jou persoon, Groetjes ,Dewulf Antoine .


Reactie:
Beste Antoine
Bedankt voor je bericht Heel erg vriendelijk van u!
En mijn excuses voor het late antwoord, maar ik zat toen in Normandië en ben het dan uit het oog verloren.
MvG
Nick

christ georges 28-01-14 15:29:32

klasse nick,toont veel respect voor al die jonge soldaten die daar hun leven gaven.Het mag nooit voor niks geweest zijn .Weten waarschijnlijk ook allebei dat in het Europa van vandaag 'n tijdbom tikt met al die "god"dienst oorlogen.grtz Georges


Reactie:
Klopt Georges. Er worden nog veel te weinig lessen uit geleerd heb ik soms de indruk.
MvG,
Nick

Vosje76 27-01-14 10:29:12

Zo zie je maar dat men via een voetbalforum ook interessante mensen kan leren kennen . Super gedaan Nick, hier heb ik echt iets aan met mijn geplande bezoekjes aan Normandië binnenkort. Grtjs Sebastien.


Reactie:
Absoluut
Ik hoop dat je wat leuke plekken ontdekt, moest je nog vragen hebben, mag je natuurlijk altijd een mailtje sturen.
MvG,
Nick

 RickyVD 26-12-13 08:13:09

Wat een mooie site, zal hier nog wel terug komen kijken om tevens een idee te krijgen waar ik in toekomst eens wil gaan kijken er is veel te zien en ook veel te vinden, maar op site's zoals die van oa jou kun je locaties vinden die nog meer de moeite waard zijn.Het enige spijtige aan de meeste sites is dat er weinig of geen gps locaties bijstaan om makkelijker te vinden.

grtRicky (Antwerpen)


Reactie:
Bedankt voor je reactie Ricky. Je moet eens bij mijn links kijken, daar staat een link naar de websites van Traces of War (zowel naar WOI als WOII), daar staan regelmatig wel GPS-locaties bij.
MvG,
Nick

Beth Rosene 18-07-13 16:54:22

Hello,
I am a niece of Arlo Mathison. My mother is Arlo's sister. I live in Illinois, USA. Thank you for adopting his grave. I never got to meet him as he died before my birth. But, through my mother I know he was a tremendous person. Thank you for caring.
Beth Rosene


Reactie:
Dear Beth, thank you for your comment. I'm trying to write some kind of biography for my website at the moment. All information is welcome off course, but I already received a lot of information from Tim James. It's my honour adopting his grave. Yours sincerely, Nick.

 Ed en Anita 24-06-13 09:34:18

Hallo Nick,Een hele mooie en interessante website.
Veel werk ingestoken zien we wel maar het geeft ook veel voldoening.
Succes verder met het goede werk voor al die soldaten die niet vergeten mogen worden.


Reactie:
Dank jullie wel! Het geeft zeker veel voldoening, maar zolang de herinnering blijft is het goed.

Marc van Aken 04-06-13 00:18:35

He Nick,Super mooi site heb jij vandaar even mijn volgende vraag aan jou.Wij willen volgend jaar in Juni naar de stranden in Normandy voor de herdenkingen weet jij zo ergens een plek waar we kunnen verblijven iets in de vorm van een herberg of zo we zijn al aan het rondkijken maar het lijkt of alles al geboekt is voor deze periode.Graag hoor ik van jou groeten, Marc van Aken


Reactie:
Sorry voor de late reactie Marc, ik stuur je even een mail. Bedankt voor het compliment

Dirk de Bruyn 06-05-13 15:20:45

Nick, als gemeente medewerker ken jij ongetwijfeld vele mensen uit uw streek. Ik ben op zoek naar een gevecht dat plaatshad in 1831 in uw omgeving, Kermt ed. Gevecht ( dat leidde tot de volledige onafhankelijkheid van Belgie)en oa gevoerd werd door het Tweede Jagers te Paard. Helaas kon ik nog niets vinden, kan jij of iemand anders mij helpen??Bedankt op voorhandex2JP'er Dirk


Reactie:
Bedankt voor je bericht, Dirk. Heb even navraag gedaan bij een kenner, check even je mail.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies