Bastiaan Viser 09-09-08 08:33:52

Fantastisch deze website en wat spreken de foto's mij aan.
Als kind (en in de oorlog 40-45 tijdens de hongerwinter) verbleef ik bij mijn grootvader Bastiaan Wiegeraad, aan de vaartkade NZ, welke doodliep bij de werkplaats/loods nvan de firma Hilgerman. Aaan de horizon lag een gemaal voor zover ik mij herinner en in mijn grootvaders tuin vonden we vaak stenen die van een oud kasteel afkomstig zouden zijn.
Heb tot nu toe genoten van de site.
Hoogachtend,
B. Visser

Joan 05-08-08 22:01:16

Helemaal geweldig zo'n site!
Ga zo door.
Leuk om te lezen.
Kijk ook eens op www.zurrik.com
Soerendonk, het leukste gat van Nederland

peter gruters 09-07-08 10:16:06

Hoy Hans,
Mijn E-mail nav ons telefonisch gesprek.
Bij voorbaat dank.

Peter Gruters

Trinus Steenbergen 29-06-08 04:08:13

G'day to all of you who live in the beautiful dorp of Linchoten. And to the people who did live there. My name is Trinus and lived there in the early fifties on the old Engher Sandweg before moving to Kattenbroek where we lived in a huise next to Boelhower and Van Bemmel.I would dearly like you to write to me if you remember Corrie and Me. To the person Willum Muys I am also writing a book about the time living there Sorry I can not write Dutch anymore. Trinus

Mirthe Poot 21-06-08 12:10:39

eej...handig voor mijn werkstuk! bedankt!!
xx mirthol

Guus en Corry Pool 20-06-08 14:47:29

Ik heb de side bekeken en moet zeggen dat ik het een prachtig winters kijkje geeft van Linschoten en de omgeving. De meeste foto,s herkenen we wel van de vele rondwandelingentjes door het dorp en rond de Haar. Ook heb ik wel echt op de Linschoten geschaatst naar Oudewater en Montfoort , maar de laatste jaren hebben we geen echte winters meer en dan komt het er niet van. Die stamboom ziet er ook prima uit, lijkt mij veel werk om dat voor een stamboom op te zetten en uit te zoeken, veel suc6 toegewenst ook met de aanvullingen die waarschijnlijk in de toekomst nog zullen komen, hartelijk dank voor nu.

Hetty Elzas, VVV Montfoort 05-06-08 22:14:35

Beste Hans

Op de website van VVV Montfoort staat weer een link naar jouw website (bij links onder "overige". Ik heb dit aangevraagd bij de beheerder en kreeg bericht dat dit vandaag geregeld is. Hierdoor zelf eens even gekeken en ben onder de indruk van alle leuke en interessante informatie en foto's die er op staan. Geweldig!
Vriendelijke groet,
Hetty Elzas
VVV Montfoort (en Linschoten, natuurlijk!)

erik ypema 04-06-08 16:33:10

Heel leuk en informatief. Wat een prachtig dorp is Linschoten toch en, zover ik weet, het enige dorp in de provincie Utrecht dat op deze manier aan de digitale snelweg timmert !. Ik wil graag een foto gebruiken voor een provinciale flyer over ons beleid voor de leefbaarheid in kleine kernen en stuur daar ook een mailtje over
Vriendelijke groet
Erik Ypema
projectleider leefbaarheid kleine kernen
ek

Jan de Jong 19-04-08 19:10:20

Beste Hans en Martha,

Wat een klus om deze site te maken voor jullie, ik sta werkelijk verbaasd van de hoeveelheid foto's die je erop gezet heb. Moet werk van jaren zijn geweest. Hartelijk dank dat je iedereen laat genieten van ons mooie dorp wwar mijn opa een sigarenmakerij en winkel had in de dorpstraat, bij deze wil ik me aanmelden als sponsor voor je werkzaamheden en de kosten die daarmee gepaard gaan.

met vriendelijke groeten, Jan de Jong czn.

gerrie oskam-doornenbal 12-04-08 21:44:35

Beste Hans
Heb genoten van de schitterende foto's van het dorp waar ik geboren en getogen ben (Graafbrug 1). Ongeveer 60 jaar geleden ben ik naar elders vertrokken maar ik maak er nog graag een wandeling.
Mvg
Gerrie Oskam-Doornenbal

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage