Marja Hopman 22-03-07 13:55:42

Hallo Wil,
Graag wil ik me even voorstellen,
Ik ben Marja, de buurvrouw van Yvonne. Heb genoten van al je schilderijen en de foto's. Prachtig. Het schilderij van Tieka is ook heel mooi geworden en Yvonne en Cor zijn er ook heel trots op.Jouw schilderijen vind ik heel mooi, te meer daar je veel kleur gebruikt die gewoon van het doek afspatten. Nog heel veel inspiratie gewenst.
p.s. ook een hele mooie site.
Hartelijke groeten van Marja Hopman.

anja huel 21-03-07 19:07:36

Hallo Wil

Ik ben Anja de hulp van je zusje Ria, ik ben vanmiddag bij Ria op bezoek geweest en heb de mooie en ook de verdrietige verhalen over Afrika gehoord en ook dat van jouw avontuur met de leeuw.
Ik vind het schilderij hiervan heel mooi.
Ik wens jullie kracht bij het verdriet om Rietje en ik wens jou nog heel veel plezier in het schilderen, kom nog wel eens even neuzen op jouw site
Liefs Anja

Leentje van Es 17-03-07 17:10:07


Lieve Wil,
Ik heb je website gezien en vindt hem erg mooi
ook met de foto,s van ome Willem en tante Rietje, met dat kaarsje,erg lief dat je ze zo gedenkt,nu maar mooie schiderijen maken van dat mooie Z. Afrika waar we van genoten hebben,
Liefs Leentje,

Marie en Frits 17-03-07 13:28:23

Lieve Wil en Egbert

Heb jullie vernieuwde website bekeken, ziet er mooi en verzorgd uit, de houtskool tekeningen en lady in red kenden we nog niet,ziet er goed uit, talentvol hoor! Na jullie africareis zal je hoofd weer vol kleuren zijn. wij zijn benieuwd naar het vervolg. Liefs en tot kijk
De Peetertjes

marie/peet 17-03-07 08:43:17

Lieve Wil,
Hebben je website bekeken. We hebben samen met jullie genoten van de afrika reis en weten zeker, dat deze inspiratie tot uiting zal komen in je nieuwe schilderijen.. wachting in spanning af. liefs marie/peet

Yvonne 16-03-07 19:19:59

Suprise, je site up to date, nu jij weer met mooie, warme schilderijen. Geniet, liefs Yvonne

Yvonne 12-12-06 12:39:21

Lieve Wil,

Wat een mooi schilderij is dat van Tieka geworden, we vinden haar zo mooi en kleurrijk, ze is echt weer in ons midden en heeft inmiddels haar plekje gevonden.

Dank je wel lieverd.


Reactie:
Yvonne,

Bedankt voor alle energie en het vele werk dat je in deze nieuwe website hebt gestopt.

Liefs,

Wil

hennie groenendaal 07-12-06 21:06:04

Wil, wat een mooie site!!!
Ik hoop dat je van je Africa reis alle indrukken kunt opnemen in je hoofd, zodat je ze bij thuiskomst weer kunt vastleggen in je schilderijen.
Liefs van Hennie.

marie en peet 06-12-06 13:50:02

Lieve Wil,
Gefeliciteerd met je nieuwe site.Vind hem mooi en ook wel speels.Je ziet dat je door ontwikkeld bent en het beloofd nog wat te worden. Vooral na de africa reis met zoveel inspiratie en indrukken zal je veel plezier aan je site beleven.
en wij ook!! liefs van marie/peet

Cor & Yvonne 17-11-06 18:40:33

Lieve Wil,

Van Harte Gefeliciteerd met je nieuwe site, ik hoop dat je er heel veel succes van zal hebben, aan de geplaatste kunstwerken zal het niet liggen.

Knuffels uit Lisse

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!