fennie boulasikis  

Beste men. Cees en mevr. Jo

Ik heb net het reisverlag Rhodos 2013 gelezen.
Ik vind het een mooi en duidelijk verslag.

Groetjes Fennie Boulasikis Rhodos


Reactie:
Dank je wel Fennie! Ook ons bezoek uit 1999 en 2001 aan jullie restaurant vindt je er terug. Groetjes, Cees en Jo

 f.boulaikis  

beste men. cees en mevr. jo

hartelijk dank voor de mooie fotos van ons restaurant.

ik hoop dat u nog vele mooie reizen kunt maken.


hartelijke groeten


Reactie:
Hallo Fennie, bedankt voor je berichtje Wij vonden het heel gezellig in jullie restaurant en hebben er prima gegeten. Groet Vajos van ons.

 Anna Deurloo  

hé opa,
hier is Anna, wat een coole website zeg!!
dikke kus van Anna
PS
zou jij mij willen leren hoe je een website moet maken?


Reactie:
Lieve Anna,

Opa vindt het heel erg leuk dat je op zijn site bent gaan kijken en wat in het gastenboek hebt geschreven! Een dikke knuffel van opa en oma.

Nico Passchier  

Hallo Cees,

Via een Google zoekopdracht (Ennia)naar mijn verleden stuitte ik op jouw video van het Computer Centre 1978 Ennia. Hier ben ik in 1974 als 19 jarige begonnen en werkte toen samen met jou en o.a. Barney. Wat een geweldige video en ik heb hem meteen gedownload !!. Er kwamen weer heel wat herinneringen naar boven van een hele leuke tijd die we daar toen hadden. Ik weet niet of jij je mij nog kan herinneren, het is tenslotte 40 jaar geleden, ik jou wel . Ik heb jouw site nog verder bekeken en zo te zien is het je goed vergaan sindsdien. Veel leuke videos van al je reizen, mooie site !. Bedankt voor de Ennia video, groeten en wie weet spreken we elkaar nog eens.

Nico Passchier
Woudenberg.


Reactie:
Hallo Nico,

Leuk dat je hebt gereageerd! En natuurlijk herinner ik jou nog al is het 40 jaar geleden! Bedankt voor de complimenten.

Hoa en Majanka  

Hallo Cees en Jo!

we hopen dat jullie een fijne terugreis van Rhodos hebben gehad. Wij hebben nog ontzettend genoten die ene week en zijn nu ook veilig thuis.
Het hotel is inderdaad de zaterdag dichtgegaan. We zijn voor 1 nacht overgeplaatst naar Mitsis Grand in Rhodos-stad. Een redelijk hotel maar niet zo mooi en leuk als Dionysos.
Misschien hebben jullie het vernomen maar afgelopen donderdag was het noodweer in de ochtend. Er kwam een tornado voorbij Ixia. Veel omgewaaide bomen en beschadigde voortuigen/standtentjes. Was vrij heftig. https://www.youtube.com/watch?v=xPqORTfLdqM

Leuk jullie ontmoet te hebben en leuke foto's van jullie reizen. We zijn benieuwd naar de foto's van Rhodos.

Groetjes Hoa en Majanka


Reactie:
Hallo Hoa en Majanka,

Wat leuk dat jullie reageren. Wij vonden Dionysos een geweldig hotel. Hebben jullie het noodweeer nog meegemaakt? We hebben het filmpje, en nog een paar, bekeken. Wat een natuurgeweld en wat een ravage! Onze terugreis verliep met 2 uur vertraging. Dus heel laat thuis!

Groetjes, Cees en Jo

 Nationaal Monument Kamp Vught  

Geachte heer Looijé,
Via een Google Alert-bericht zag ik uw film die u tijdens uw bezoek aan ons museum heeft gemaakt. Ik heb deze met belangstelling bekeken en het geeft een goede indruk van wat hier te zien is, mede dankzij de ondertiteling.

Ik vroeg mij echter af of ik geluid mis?

Indien het technisch eenvoudig is, zou onze volledige naam Nationaal Monument Kamp Vught beter zijn om als titel te gebruiken, ipv Nationaal Museum Kamp Vught. De gratis entree mag altijd vermeld worden, hoe meer bezoekers hoe beter! Succes met uw filmwerkzaamheden, Vriendelijke groet, Anja Spaninks (medewerker publiciteit)


Reactie:
Geachte mevr. Anja Spaninks,

Bedankt voor de reactie. Ja, er mist geluid. Met name in de grote ruimte aan het begin. De naam heb ik zowel op YouTube als op Vimeo aangepast. Ook vermeld dat de toegang gratis is.

Met vriendelijke groet, Cees Looijé

Anton Ouwehand  

Beste Cees,

Wat een prachtige website over je reizen. Met verbazing en bewondering rond gekeken en ik zal er zeker nog wat meer in rondneuzen. Na een plezierig gesprek over China en jou foto's raak ik nog meer geïnspireerd tot een reis naar Azië dank voor je uitnodiging om digitaal even mee te reizen.

Een reistip mijnerzijds die ik nog niet zie: Lissabon, een stad die gilt om een reportage van jou hand en toestel.

Groet

Ton


Reactie:
Hallo Ton,

Leuk dat je op mijn site bent gaan kijken en bedankt voor de complimenten. Portugal staat ook al heel lang op mijn verlanglijst!

Kees Buijs  

Hallo Cees en Jo,
Ik heb weer even wat tijd om op jullie ws te neuzelen, als ik het zo bekijk hoef ikzelf eigenlijk niet meer op reis te gaan....alles staat er zo uitgebreid op, zowel foto's al vid.
Heerliijk dat geneuzel: leuke katten hadden jullie, wij zijn ook kattenliefhebbers, maar nu even niet....we zijn nu erg met het kleinkind bezig!......maar motorliefhebber ben ik nooit geweest, behalve mijn "Puchi"toen ik nogmaar 16-18 was.....ben snel overgestapt naar een Opel Kadett, waar is de tijd gebleven. Tot ziens:Kees


Reactie:
Hallo Kees,

Bedankt voor je reactie. Reizen vinden we het mooiste wat er is. Echter, of het er dit jaar van komt weten we nog niet!

Groetjes, Cees en Jopie

Kees Buijs  

Hallo Cees en Jo
Ik heb U in het begin van de middag op het brugje midden in het Bossenbos ontmoet. Wat een verrassing! Mooie film bekeken: Bezoek aan de Confucius Temple! Ook nog even gekeken naar de "ontboming" van de Meerzichtlaan, ik ruik de
geur van de vrij gekomen harslucht nog.
De winter is helaas voorbij, anders had ik nog heel wat te kijken op loki-travels.
Ik neem er nog wel de tijd voor hoor, maar buitenshuis is mijn vertier op dagen zoals vandaag. Groetjes Kees Buijs / Kadoelerbos 2.


Reactie:
Hallo Kees,

Leuk dat we elkaar ontmoetten vanmiddag. Ook leuk dat je onze site hebt bezocht.

Groet, Cees en Jopie

Margot  

Cees en Jopie,
Heeeeerlijk om die prachtige foto's te bekijken. Geeft me een vakantiegevoel zonder dat ik er de deur voor uit ga !!!
Hoop dat jullie nog vele mooie reizen mogen maken en samen nog veel herinneringen kunnen vastleggen. Kus, Margot


Reactie:
Lieve Margot,


Leuk dat je onze site hebt bekeken en daaraan vakantie gevoelens aan hebt overgehouden. We hopen dat we nog regelmatig op reis kunnen gaan.

Groetjes, Cees en Jopie.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand