Angela Looyé  

Hoi,
Wat een mooie foto's en leuk verslag van jullie weekje Corfu! Ik krijg helemaal zin in een weekje zon!

Liefs,
An


Reactie:
Hallo An, bedankt voor het compliment. Groetjes van Cees en Jopie

Bernard Boon  

Hoi Cees,

Leuk om al die ZEEEEER oude filmpjes en foto's weer eens terug te zien. Mooie site trouwens.


Reactie:
Bedankt voor het compliment Bernard.

Norm  

Hoi

Leuke fotos heb je en de verslagen zijn prachtig.
Ik was toevallig bij je fotos aant kijken van de varia 1970-1982 en kwam de exellente foto tegen van de CX500T met de freebird aanhanger.
Ik verzamel nl alles omtend de Honda Turbo.
Heb je soms nog mooie fotos van toen met deze aanhanger?
Je zou mij er een immens groot plezier mee doen.
Mvg
Norm


Reactie:
Hallo Norm,

Helaas kan ik je daaraan niet helpen.

M.v.g.
Cees

 Erika van Burk  

Hoi Cees, Vanmorgen is mijn laptop een beetje gek gaan doen, gecrashed dus. Ik ben nu alles kwijt: alle emails en favorieten, ook jou email adres, sorry!!!! Gelukkig wist ik dat je nog in mijn gastenboek stond, dus vandaar dat ik op deze manier contact met je zoek! HELP! Kun je mij een emailtje sturen zodat ik je adres weer kan toevoegen bij mijn favo's? Thanks. Heb gelijk weer eens op je site gekeken, wat doe je dat toch gaaf al die verslagen en foto's, petje af. Groetjes aan Jopie en knuf aan je vlooienbaaltje. Erika www.katterij.nl

Jan en Gré  

Wij hebben met veel plezier jullie verslag gelezen. Jullie hebben heel wat gezien, gelukkig was het eten goed. De appeltaart was wel heel erg duur. Zo te zien was het wel een hele interessante reis
Je verslag is weer heel goed. En de mooiste foto vinden wij Le Mont Saint Michel, wat een prachtig gebouw is dat.

Sisir and Manikuntala Sen  

A very impressive and useful site for travelogues. The report on Sep 2008 Normany/Brittany tour is really well written and provides a complete and correct picture of the entire tour. For us, who had participated in the tour, it will serve as a handy aide-memoire and it will serve as an useful guide for those intending to participate in this tour in future.

Tsjan-Jhen en Ginette Cha  

Een mooi verslag met een zeer fijne groep en chaufeur met hulp ja dit was een van de beste reizen tot nu toe. Het eten was ook goed te veel vis dat was jammer maar de eend in sinaasappel saus maakte alles weer goed het was dus geen KIP. Ook wij denken nog vaak aan deze reis en hebben gisteren onze films bekeken die zijn op een paar kleine foutjes goed gelukt. Ik ben inmiddels weer op geknapt en moet mij nog wel wat in acht nemen maar dat lukt wel heb twee dagen in bed door gebracht met pijnstillers maar ik wilde deze reis voor geen goud missen.Jouw verslag was werkelijk hartstikke leuk. Ook het China verslag, wat leuk dat jullie Josephine hadden die hadden wij ook in 2000 wat een pittig en vrolijk mens is dat. Ook hoop ik dat het met Jopie ook goed gaat .Nogmaals een pluim voor je verslag en hopelijk zien wij elkaar nog eens heel veel succes met je volgende verslagen. Groetjes van ons beiden en tot mails Tsjan-Jhen en Ginett.

Hans  

Hoi Cees, Op de Mt St. Michel spraken we over de kerken in Lalibela en gaf je ons het adres van je website. We vonden het leuk je verslag te lezen. Het geeft een heel goede indruk van onze reis. Groetjes, Hans

 John en Anita  

Hoi Cees en Jopie
Wat en geweldig mooi verslag en prachtige foto's, dat heb je mooi gedaan Cees, We zijn blij dat jullie zo van de vakantie hebben genoten en dat wij daar een klein stukje hebben aan mogen mee werken.
Het was een geweldige groep met mensen en zo zie je dat je met elkaar echt iets leuks kan beleven en daar dan een mooie vakantie uit voort vloeit.
Groetjes en we spreken weer, nog èèn keertje "OOIEVAAR" hihiihi

Nel Bruijniks  

Het was weer een boeiend reisverslag. De foto's moet ik nog verder bekijken.

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage