Meta 13-12-10 16:16:29

heel veel succes met jullie mooie camping, ziet er erg aantrekkelijk uit op de foto's, laat staan in het echt! een reunie bij jullie en dan gaan we helemaal: Los GRIMBERGOS!!!
M&N Diesel: Hoi Rob en Annelies, Wij hebben het prima naar ons zin gehad op jullie hondvriendelijke motorcamping. De omgeving is echt super. Heerlijke bochten om motor te rijden. Super service en wij hebben er heerlijk gegeten. Door Rob zijn verstand van motoren en zijn werkplaats, konden wij onze reis weer verder vervolgen. (motorpech gehad) Jullie camping is zeker voor herhaling vatbaar! Tot ziens, M&N Diesel

Mark Corina Wisse Zo 13-12-10 16:15:48

Wij zijn in juli geweest en kunnen ons helemaal bij bovenstaand aansluiten. Het was erg gezellig en behoorlijk Spaans....;-). Echt petje af Rob en Annelies voor jullie stekkie, de omgeving is adembenemend, de wijn tongstrelend (de cognac trouwens ook) en de mensen vriendelijk. Wat wil je nog meer ! Tot de volgende keer dan hee ??Groetjes vanuit Beerta.

Marcel 13-12-10 16:15:00

Hallo motorvrienden. In juni 2010 weer geweest. En ik kan niet anders zeggen dat alles prima voor elkaar is.Het toiletgebouw is echt top voor elkaar en de bar is erg gezellig. Een prima uitval basis voor meerdere nachten om et mooie landschap te verkennen zowel op de motor als te voet maar ook de fiets is een prima optie. Eten en drinken is prima geregeld en alles voor een zeer schappelijke prijs. Rob en Annelies zijn zeer gast vrij en ook de tenten die er al staan zjn reuze handig. Kortom een aanrader.

Jean Philippe en Marjan 13-12-10 16:14:14

Hallo, wij zijn van Camping Le Val Fleuri, waar jullie overnacht hebben!! (in France) We hebben elkaar bij jullie vertrek niet meer gezien maar wilden jullie toch nog heel veel succes wensen met de camping! We zullen een link op onze site zetten, sturen jullie ons dan de motorrijders?? Hahaha.. heel veel succes en wie weet tot ziens!! Mooie site en mooie camping! Hartelijke groeten

Yvonne 13-12-10 16:12:56

Mooie informatieve site. Wat een rust en een prachtige natuur. Super dat jullie weer op het Trt-weekend waren. Goeie reis naar Spanje gewenst en heel veel succes met de camping.

Evert en Trudy 13-12-10 16:12:22

Hebben jullie site bekeken .Ziet er allemaal prachtig uit waar jullie zitten.We wensen jullie veel sucses!!!!! groeten.

Martin Wiegers 13-12-10 16:11:54

: Rob, leuke site. De link staat op het FJR forum zoals beloofd. Suc6 met de camping.

Mark en Corina 13-12-10 16:11:14

Te gek, het gastenboek doet het! Hopen dat jullie niet weggewaaid zijn.. Heel veel succes en we komen zeker een keertje langs!

Marcel en Marion 13-12-10 16:10:00

Wij zijn hier in 2006 geweest en zelden zo'n mooi stuk Spanje gezien. Motorrijden over fantastische wegen met mooie bochten en oprachtige vergezichten. Wat eten en drinken onderweg voor prijzen die wij alleen nog maar van voor de euro kennen. Mooie natuur en een heerlijke rust en ruimte. Een aanrader voor een ieder die van natuur houdt.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda