Petra Wulffers 21-07-15 20:47:16

Wat een leuke site!Op zoek naar meer gegevens over mijn voorouders (Jan Hindriks Meijer en Marchien Smook), kwam ik uw site tegen. Mooie verhalen ook en zelfs voor deze 'Westerling' goed te lezen
Hartelijke groeten,Petra

Jan Westendorp > BSG 05-01-15 01:55:50

heeeeeeee , als oud bewoner van de Freerk Nanningstraat leest het de annecdotes leuk weg , allemaal heel herkenbaar , dat met de muizen was ik bij , loonwerker Kruizinga was de dorser , en dat snoep pikken was bij De Pekelear zeker , niet dat ik er zelf iets heb gepikt maar indezelfde winkel werd mij wel eens gevraagd wat ik in m'n zakken had door de verkoopster , weet het nog goed en een gebruikt kammetje kon ik haar tonenhet ga je goed , groet Janneman

Roelie Zwiers 14-01-11 14:22:11

Hallo Lou, er is een hele mooie stite voor jou gemaakt. Zo passend zoals jij daar zit en al mijmerend over het water kijkt. Dit is Lou, genieten van de dingen om hem heen. Dat heb jij dan ook uitstekend op papier gezet met de Gedachtenspinsels.Af en toe kwam er een traantje tevoorschijn. Zo heel treffend in ons mensen leven. Om even met beide benen terug op aarde te komen maar eens het verhaal gelezen van de dienders in Groningen. Was het nog maar zo! Heb smakelijk gelachen. Ga zo door en geeft het uit zoadat er nog meer mensen ervan kunnen genieten.
Knuffel Roelie

Elleke Winnink 07-01-11 00:23:16

Hallo Lou,

Wat een prachtige lay-out van je Gedachtenspinsels. Ben diep onder de indruk.
Ook de inhoud is indrukwekkend.
Volgens mij hebben wij in dezelfde klas gezeten op de lagere school. Mijn vader was bij de politie en wij woonden naast de school.
Ook als ben ik al 50 jaar weg uit Musselkanaal, ik kan nog steeds Gronings verstaan en lezen. (Komt ook omdat ik op TV Noord de uitzendingen van Olaf Vos "Grunnegers" volg.)
Geniet van je verhalen en zal je blijven volgen.
Groet,
Elleke Winnink

Dick Kuil 18-04-10 17:11:20

Leuk om na 40 jaar op deze manier oude collega's uit de tijd van De Cloese en de Stad weer tegen te komen. Ik heb een herseninfarct aneurysma gehad en dat is de reden dat ik niet op de reunie ben geweest. Aan de opleidingsschool in Lochem bewaar ik geen prettige herinneringen. Wat een kinderachtige discipline gold daar!
Groetjes en misschien nog eens tot ziens.

jan willem van goor 10-03-10 11:03:45

Goedendag Lou.
Via mijn tante in Veendam (81) en pas 3 maanden op internet kreeg ik je site te zien.
Zelf geboren in Knaol in de wmf meyerstraat 1939
mijn opa was brood bezorger bij de COOP
En zijn broer die klompenfabriek bij de toren

Ik geniet van je site om dat oude dialect weer eens op te pakken vooral in geschrift
Sucees
Jan Willem van Goor
hoofddorp

dien bruiertje oet Heerenveen 03-03-10 19:45:20

Lou, los van dit korte berichtje bel ik je binnenkort. Fantastische site. Dank voor het mooie boek. Toch leuk om weer eens een boek te lezen in je moerstaal. Ik deel de mening van Rienk Vos (Hij was tenslotte onze bovenbuurman in Lochem) . Dus Lange, een paar verhalen uit de tijd in Lochem of uit de eerste jaren in Groningen zou best leuk zijn. Als politieman "in ruste" heb je daar nog wel even tijd voor. Lekker doorgaan en nog heel veel succes.
groetjes Gerko

Mattie oet Engelbert 29-10-09 09:08:18

Moi Lou,
Hest 'n aibels nuverschiere webstee in mekoar flanst! Kist makkelk vinnen wast zuikst, dien verhoaltjes over pliesieoaventuren - meroakels sums- , dien Knoalster belevenizzen, dien veurolders mit dien mal oomke Piet, dien mooie taimkes en nog veul meer. 'k Heb der van genoten moar 't het mie wel 'n bult tied kost - aaldeur even lezen wat dát nou weer is. Van harte fielsiteerd en 'k zel die in de goaten holden !
Tot ziens op ons laifste stee in Engelbert ! Moi, Mattie.

Rienk Vos 11-05-09 16:30:36

Beste Lou,
Toen wij de afgelopen weken begonnen aan het Noaberpad ( een wandeltocht van Nieuwe Schans naar Emerich) kwamen wij na een viertal etappe's ook door Onstwedde of beter gezegd Musselkanaol. Zoals je vast nog weet is Johanna mijn vrouw hier geboren. Plotseling dachten we ook aan jou. Hoe zal het met hem zijn? Leeft hij überhaupt nog? Werkt hij nog bij de politie?
Ik dacht, maar even zoeken op google. En ja hoor al snel vond ik je website. Jammer dat er geen verhalen over de beginjaren in Lochem of Groningen instonden, maar toch hartstikke leuk om je verhalen te lezen. Je foto is nog heel herkenbaar. Ik ben geneigd een lang verhaal te houden, maar daar is dit gasten3yneeboek niet voor bestemd. Toch ben ik erg nieuwsgierig hoe het met je gaat.
groetjes
Rienk Vos

trijn wiersum 06-05-09 16:58:25

hoi lou, heb gelijk even een paar verhalen gelezen. vooral die in dialect vind ik heel leuk en soms ontroerend, groetjes van trijn

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!