Hetty 20-01-19 16:57:30

eigen gast
20 januari 2019 als therapeuten onthullen hoe de problemen met kinderen meestal ontstaan zal de Overheid gepaste maatregelen nemen.

Hetty 25-02-18 03:39:52

Bedankt Carolijn. Tot ziens.

Carolijn Suijs 24-02-18 08:19:33

Goedemorgen,
Ik heb de website met veel belangstelling bekeken!
Interessante links en meer.
Het enthousiasme is aanstekelijk en een belofte om het leven in alle facetten te blijven genieten, van toepassing voor alle leeftijden

Hetty Valk 27-01-18 07:30:54Dank Dick Verkijk voor je bericht. Steun doet me goed, kan er niet zonder. Onlangs bij de gemeente Alkmaar gaan praten...........
GEDRAG als onderwerp voor de 16-jaRIGEN WORDT TOEGEJUICHD DOOR PSYCHIATERS........
"Als ze daar nou eens mee beginnen" merkte de psych op met pubers thuis en in haar werk het resultaat van opvoeden door ongeschoolde ouders voor ouderschap. Mooie dag.
Ik moet de web bijwerken en rustig aan de slag gaan.
Dank.

Dick Verkijk 17-01-18 00:37:57

Beste Hetty Valk,

Via de NVJ kreeg ik je bericht maar daarin staat niet je emailadres vermeld. Kennelijk zat je ook bij de JARO maar (eerlijk gezegd) ik kan me je naam niet herinneren. Heb je nog een oude foto uit die tijd die mijn herinnering doet opfrissen?
Als ik iets voor je doen kan, dan hoor ik het wel.
Hartelijke groet,

Dick Verkijk

Judith Ruijter 07-02-15 09:13:24

Prachtig dat je je na al die tijd met nog evenveel enthousiasme en doorzettingsvermogen inzet voor opvoedkunde in het onderwijs.
Als je een nieuwe (oude) webmaster nodig hebt hoor ik dat graag van je.

Fay Mc Meekin 30-05-13 13:10:38

Als jongerencoach werkzaam voor Parlan Jeugdzorg, kom ik in de regel de verwarring van de jongeren tegen .Niet alleen bij jongeren die te maken hebben met de kinderbescherming, maar jongeren in het algemeen.
Ik deel ook uw mening dat opvoeding wordt opgenomen in het onderwijs en anders dat de consultatie bureau er meer en langer aandacht besteed aan het opvoeden. Dit kan ook wenselijk zijn in het minimaliseren van een aantal problemen en zij hebben dan ook meer overzicht mocht er sprake zijn van ingrijpen zijn van de kinderbescherming. Wat vervolgens weer lijd naar effectief handelen; Nu moet de kinderbescherming te veel onderzoek doen, wat niet altijd lijd naar een oplossing wat beter is voor het kind/eren.

Ik hoop dat uw stichting vruchten af gaat werpen. Dit in de wetenschap dat de moeder cao jaren actief is op deze vlak en nog steeds geen gehoor heeft gekregen in de politiek.

Veel succes gewenst
Fay Mc Meekin

Hetty Valk 04-04-12 10:14:07


Met Pasen a.s. 2012 wordt de website bijgewerkt.

Hetty 01-09-11 22:59:19Wegens teleurstelling is er nog geen webmaster.

Sorry no webmaster has been found jet.

Hetty 12-08-11 11:57:27

To Everybody,
The mission in this webside can be used at the moment to reduce violense by young people.
Know how about education instead of 6.000 police officers brought to the teeners now.
And honestly tell them how difficult it is to raise children................and never have learned anything about raising children.
NVER HAVE LEARNED ANYTHING ABOUT RASING CHILDREN. Compare the general who is sending his soldiers to the battlefield without guns.
The U.K. President will recognize the failure of knowledge by the parents, who he is keeping responsible for all the mess. HE, the leader of the people is responsible for the OMISSION of preparing the teeners for life with simple basic facts about raising children. HE, the Leader of the people himself is responsible.
PARENTS beg and beg all together for the new curriculumn "raising children " at school for everyone of 16 years of age NOW.
Amen. PARENTS...UNITE.

1 2 3 4 5
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies