edwin 10-09-20 18:27:56

optreden was goed maar honden op dansvloer een ramp bezoekers betalen voor te luisteren en te dansen niet op honden vanger te spelen , bezoekers worden afgesnauwd i v m honden twee maal geweest tweede keer sloeg serieus tegen , niet door zang of gitaarspel wel door hond die hoeven niet bij bezoekers te staan snuffelen , daar moet je beter een honden creche voor openen , mij niet meer gezien , grtjs

Desmedt Peggy 11-10-18 17:31:29

Ten eerste als je geen honden rond je wilt dan moet je dringend een andere hobby zoeken buiten de country. Niet denken dat de dansvloer jullie eigendom is! En helaas maar er was helemaal geen poep op de dansvloer. Een of andere persoon was blijkbaar met vuile voeten op de dansvloer geweest. Misschien volgende keer iedereen zijn schoenen laten vegen als dit je zo erg stoort! Heb het trouwens getoond aan de inrichter de zogezegde poep was enkel nat zand met blaadjes van de bomen. Man hoe bekrompen kunnen we gaan doen! Echt de mentaliteit van de mensen gaat er zeker niet op vooruit. Maar zal verder zwijgen want gevoelige mensen zouden hun extra aangesproken kunnen voelen. Gelukkig was de hond er om hem te kunnen beschuldigen en zo werd toch ook gelukkig een ander “zijn vuil” opgekuist!

Desmedt Peggy 11-10-18 17:26:15

Ten eerste als je geen honden rond je wilt dan moet je dringend een andere hobby zoeken buiten de country. Niet denken dat de dansvloer jullie eigendom is! En helaas maar er was helemaal geen piep op de dansvloer. Een of andere persoon was blijkbaar met vuile voeten op de dansvloer geweest. Misschien volgende keer iedereen zijn schoenen laten vegen als dit je zo erg stoort! Heb het trouwens getoond aan de inrichter de zogezegde piep was enkel nat zand met blaadjes van de bomen. Man hoe bekrompen kunnen we gaan doen! Echt de mentaliteit van de mensen gaat er zeker niet op vooruit. Maar zal verder zwijgen want gevoelige mensen zouden hun extra aangesproken kunnen voelen. Gelukkig was de hond er om hem te kunnen beschuldigen en zo werd toch ook gelukkig een ander “zijn vuil” opgekyist!

Magchelien 23-09-18 03:25:24

goed optreden in Lommel. Jammer dat je partner niet snapt dat honden niet los (ook niet vast) op de dansvloer thuishoren en zeker niet horen te poepen op de dansvloer.

Heistse Schutters Vereniging 27-06-18 00:24:59

De BQ van de Heistse Schutters Vereniging in de Double D Ranch had het genoegen opgeluisterd te worden door jou prachtige stem en country nummers. Het deed mij terug denken aan heerlijke tijden in Stockyards Station (Fort Worth TX). Proficiat van de 150 aanwezigen en wij zien elkaar zeker terug.

Liesbeth van Woerden 27-08-17 19:28:35

Kurt.. heel erg bedankt voor gisteravond.
sinds lange tijd echt genoten.
Al was het voor mij ook emotioneel.
Bedankt voor de mooie cd. Daar ben ik erg blij mee. Je bent een mensen mens. blijf a.u.b. zo.
Je hebt er een (oudere) fan bij.
Lieve groeten uit Kruiningen (zeeland)

Diane V (Broncobuster) 25-06-17 20:58:19

Vandaag zo 25/6 super genoten van jouw optreden in El Paso Wuustwezel Grtz

patricia vandenbroucke 23-10-15 20:20:49

Hallo Lucky heb je gehoord de eerste keer op cd bij Ozzy vond het schitterend maar toen in Middekerke wat een stem
je zingt prachtig
grt Patricia

Marthy McGray 11-08-14 11:15:38

Hallo, Lucky Jordan... ik heb je voor de eerste maal ontmoet in Heist o/p Berg... een prachtig repertoire heb je daar gebracht... this is realy country music, doe zo verder...

philippe "gibson" 01-11-12 07:52:33

Hey Lucky,

Waaw, prachtige prestatie in "de komedie" verleden zaterdag. Ik ben fan geworden !!

Thx dat ik mocht meespelen,

seeU op 8 december

Phil

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies