oma trees 30-11-10 22:23:53

lieve luukie, eindelijk kon ik jouw webside eens vinden, ik wist eigenlijk helemaal niet hoe ik dat moest doen, maar ja, oma is ook niet echt jong meer he??nou ja, ook niet echt al eel oud hoor,
je bent een grote luuk geworden, en je bent ook wel lief .....toch...??
het is gauw sinterklaas en ik hoop dat sinterklaas leuke kadootjes voor jouw heeft,
heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel liefs van oma trees
x x xx x x xx xx x x x x x x x x x x x x x x x

Corry 09-03-09 08:41:51

Lieve Luuk, gisteren ben ik met opa Robert op mama's verjaardag geweest.Ik vertelde toen dat ik wel een foto van je wilde hebben en jouw opa vertelde mij dat er een webside van je bestond. Daar heb ik dus vanmorgen gauw op gekeken. Nou dat waren er veel zeg. Doe maar de groetjes aan je papa en mama en ik hoop je snel weer te zien. Knuffel van Corry.

Inger 31-12-08 21:28:32

Hoi Luuk,

Wat een leuke foto's, je vader heeft weer zijn best gedaan! Kom je gauw een keertje spelen met Anouk en Kim?

Groetjes en tot gauw,
Inger, Danny, Anouk en Kim

Lilian Leeuwenburgh-Stolwijk 31-12-08 11:48:00

Hallo Luuk,

Nou, je site ziet er weer picobello uit, dat heeft opa mooi gedaan! Gezellig dat je vorige week met papa bij ons op bezoek was. Hannah vond het ook erg leuk, dus als je wilt kunnen we in het nieuwe jaar wel weer een afspraakje maken... Veel plezier vanavond en tot in het nieuwe jaar!

groetjes van Lilian, ook namens Michiel en Hannah

Bram Ledegang 30-12-08 14:43:26

Hoi Luuk,

Wat een stoere jongen ben jij al! Ik lig nog een beetje te spartelen in mijn box, maar met een beetje geluk (pech voor mn vader en moeder) kan ik over een maandje of 8 ook lopen. Dan kom ik zeker een keer langs. Misschien kunnen we Noa dan ook uitnodigen voor onze eerste bandvergadering. Ik weet al wel een paar leuke liedjes om te gaan doen.... Nou Luuk, een goeie jaarwisseling en tot gauw! Groeten van je vriendje Bram!

ronald schoonderbeek 27-12-08 21:16:14

Leuk kennis met je te maken Luuk.
Wellicht zien we je eens in levende lijve bij de familie Schaafsma.
Vriendelijke groet, Els Ronald, Karel en Dirkje Schoonderbeek.

mokkies 26-12-08 13:27:39

Haa Luuk!!
Wat goed van papa,eindelijk weer super mooie foto's. Je bent een prachtig mannetje en wij kijken uit naar ons weekendje weg volgende week.

Dikke kus van de Mokkies.

Ron kleihorst 26-12-08 12:59:25

Ha die Luuk

Wat heb jij toch een gekke vader om zomaar onder de douche te gaan staan en zoveel water in 1 keer over je heen te krijgen jou vader is een oud collega van mij geweest bij de gemeente Rijswijk en heb hem ervaren als een man die helemaal gek van zijn gezin is en dat heb ik zelf ook wel een beetje.
Het is wel een luxe dat jij al een eigen website hebt hoor.
Ik vindt het allemaal hele leuke fotos en ga zo door.
vriendelijk groet Ron

Trees[oma]enschede 25-12-08 17:17:36

hallo mijn lieve kleine grote mannetje x x x x
en vind je het leuk met de kerst boom en alle lampjes,ja he??) oma dacht nu dat ze een leuk plaatje te zien kreeg,ga je nog lekker eten,moet je doen hoor want het wordt nu koud en dan moet je goed eten en een warm jasje aan-doen gelukki maar dat papa de computer weer gemaakt heeft ,dan stuurt oma Trees gauw weer een leuke e-mail met plaatjes er op, zullen we dat af spreken??oke dan doe ik dat. oma gaat nu eten koken dus wacht maar op de plaatjes mail ,heel veel liefs en knuffelsvan mij x x x x x x x x x

Mirjam Boonstoppel 25-12-08 13:58:12

lieve Luuk

wat leuk dat er weer nieuwe foto's op je site staan!! heb erg zitten genieten! Je bent echt groot geworden joh! lekker hoor
fijne dagen en tot volgend jaar lieverd


veel liefs van de Boonstoppels

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?