Ineke & Nico 17-02-19 16:45:44

Complimenten voor deze bed & breakfast. Naast een prachtig ruime kamer met heerlijke badkamer, kregen we ook een fantastisch ontbijt. Zoek je een fijn en mooi onderkomen en wil je het stiekem ook een beetje luxe? Dan is deze bed & breakfast de beste keuze!

Wout van Straten 18-09-18 19:54:45

Afgekopen weekend doorgebracht bij het Maagdenhuis. Wat een geweldige gastvrouw is Doris. Niets is haar te veel, verzorgt een super ontbijt en op de fraai ingerichte kamers een vlaai en koffie ter verwelkoming.Als je ooit een B&B zoekt in de omgeving Eindhoven dan moet je deze zeker in gedachten houden.

Fam van den Hoogen 10-06-18 11:05:08

Wij hadden een kamer geboekt in de mooi lokatie na in checken moesten wij helaas de overnachting aflasten ivm een niersteen aanval en zijn we weer naar huis gereden . De volgende dag de eigenaresse gebeld en het probleem gemeld en werd ons verteld dat er geen kosten in rekening gebracht worden .
Dat is nou service bedankt en zeker tot ziens Gr fam van den Hoogen

Theo en José van Esbroek 09-05-18 20:01:24

Op vele vlakken "dirigeert"gastvrouw Doris de verschillende zaken. Hopelijk neemt ze niet teveel hooi op haar "dirigeerstok"......Maar wij voelden er ons Gast, dus geschreven met een hoofdletter "G" en wij voelden ons er erg thuis.Wat wil een mens nog meer.Bedankt gastvrije, dirigerende Doris.

B.J.v.Wisselingh 14-01-18 12:27:21

Beste Doris,Wij hebben een geweldige midweek bij jullie gehad en genoten van de ruime kamer en geweldig ontbijt om de dag goed te beginnen. Jullie zijn geweldig gastvrij en laten gasten zich thuis voelen door de diverse verwennerijen waarmee jullie de Gastten verrassen.Zeker voor herhaling vatbaar !vr.gr. Ben en Wil van WisselinghVoorburg

Yvonne 14-12-17 18:47:02

Beste Doris,
Toch nog een keer zeggen dat we enorm genoten hebben in jullie prachtige B&B. Wat een ruimte, wat een rust, wat een verwennerij! Het begon al met de gebakjes bij aankomst en alle lekkernijen op de kamer. Wat hebben jullie het vroegere wijkgebouw geweldig mooi verbouwd. Het ontbreekt werkelijk aan niets. En dan dat ontzettend uitgebreide ontbijt in jullie mooie eetkeuken. Jij moest terug naar de bakkerij, maar je vertrouwde ons het huis toe. Geweldige sfeer en dito gastvrouw! Bedankt.

Tinie en Piet Fredrix AELSE 28-11-17 00:43:53

WAUW !!!!!!! SCHITTEREND.NET ZWOA PROAPER ES DE PAP EN DE MAM.VEER SIN HJEL TROTS OP TICH ES MEADJE VAN WIM EN GERDA OET AELSE.PROFICIAT GEWELDIG

Riet Hermans- van Loenen 27-11-17 23:19:33

Wat een leuke verrassing toen we jou zagen bij de serie B&B in Nederland. Mijn complimenten t ziet er geweldig en verzorgd uit. Fonz Meijers van de kapsalon op de Jurgenstraat was op t moment van uitzending hier op bezoek, Toen ze aankondigden van B&B in Asten en Bakkerij. Ik zei nog tegen Fonz en Ron goh Doris Stark heeft ook een bakkerij in Asten en op dat moment verschijn jij met je man in beeld . Ik zei meteen dat is Doris. Wat leuk je na zo een 40 jaar weer een glimp van je hebben mogen opvangen. Maar ik duik nu mijn bed in ben moe, ik zal snel weer iets van ons latenn horen. Lieve groetjes Ron en Riet.

Inge Brink 30-06-16 22:09:24

Liebste Doris,ich wollte mich nochmals ganz herzlich fuer die wunderschoene Zeit bei euch bedanken!!!Ihr habt mich so willkommen geheissen und ich fuehlte mich so wohl bei euch und wurde so sehr von euch verwoehnt.Einen schoeneren Urlaub haette ich nicht haben koennen!!!!!Vielen herzlichen Dank nochmals fuer alles (besonders auch das tolle Fruehstueck und den leckeren Kuchen!!!!).Ganz liebe GruesseInge und Ronja

Wilma en Hans 27-09-15 17:54:13

Wederom (voor de 3e keer) hebben we een heerlijk verblijf gehad in Het Maagdenhuis.De ontvangst was super, de kamers ruim, schoon en met een schitterende badkamer/toilet.Een heerlijk groot bed met voldoende kussens/lakens en een zithoek.En als je denkt dat je met een lege maag de deur uit gaat, vergeet het maar, het ontbijt is werkelijk overweldigend.
Super aardige mensen, echt een aanrader.Wij komen zeker weer terug.
Wilma en Hans.

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!