Bob Haupt 02-10-23 22:01:00

Very nice site! Information is provided in a great format. Well done!

Roeland Berkemeijer 23-08-21 20:18:17

Goede avond. Ik onderzoek de familie Moormann van oorsprong uit Mettingen Duitsland) evenals onze familie.
Een paar zaken kan ik niet vinden dat is de overlijdensdatum van Anna Macrander, De geboorte en evenenuele overlijdensdatum vam Ger van de Paverd en de volledige namen en geboortedatum van hun beide dochters Ger en Ans. Bij voorbaat dank. M vr gr

peter weijers 03-03-21 12:52:34

Tijdens deze "lockdown" ben ik weer eens in onze stamboom geklommen en kwam ik ook de Macranders tegen. Het blijkt dat Anna Maria Macrander (1780-1839), dochter van Frans Macrander, een van mijn direkte voorouders is. De website is heel interessant en uitvoerig en het heeft weer een stuk van mijn persoonlijke geschiedenis tot leven gebracht. Enorm bedankt !

 janine 15-10-20 20:58:32

Leuke website!

Claire Maligot 17-07-20 17:31:02

Dear Frank,
I am writing my Ph. dissertation in History and I have found in the archives a H. Macrander, living at "Beukerstraat, 27, Zutphen, Holland", in March 1963. I was wondering if you had any info about him. I haven't found anything else about him, but he seems an intrigating figure, and I would love to know who he was.
With many thanks and congratulations for this great website, I wish you a wonderful day!
Claire


Reactie:
Thank you for your message, Claire. I have send you an e-mail.

Ger Holka 30-01-19 00:03:05

ik heb meneer Macrander als examinator gehad op de slagersvakschool te heerlen nadien heb ik hem in de hoedanigheid van verkoopadviseur van degens specerijen vaker bezocht op zijn zaak op de oranjenassaustraat ook zijn vrouw was daar samen met haar schoondochter die getrouwd was met hun zoon herbert het waren zeer vriendelijke mensen die hart hadden voor het slagersvak en hun zaak ik herinner mij nog heel goed dat ik naar winkelsluiting vaak hun vitrine ging bekijken waar vaker de mooiste vetwerken in stonden waar hij veel medailles mee had gewonnen op slavakto


Reactie:
Leuk om te lezen! De heer Frans Macrander en mevrouw Marianne Macrander-Debie zijn enkele jaren geleden helaas overleden. Zij zijn jaren geleden verhuisd naar het Zwarte Woud in Duitsland, net als hun zoon, schoondochter en kleinkinderen. Op de website staat een mooie foto uit 1979 waarbij zij het schopten tot internationaal kampioen in vleeswaren en sierstukken
op de Slavakto te Utrecht. Zie: http://www.macrander.net/29_afbeeldingen_NL_louis.html

Ad Dijkhoff 29-03-18 15:29:22

Sinds een aantal jaren ben ik bezig met de stamboom van de familie Dijkhoff.Ik wist, dat een zuster van mijn grootvader gehuwd was met Frans Macrander nl. Elisabeth Dijkhoff.Een paar maanden geleden kwam ik via een omweg in het bezit van een foto, die ook op uw website te zien is.Deze zgn. unknown group photo met Frans en Elisabeth Macrander-Dijkhoff is gemaakt ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van het bruidspaar Dijkhoff-van der Meer op 13 maart 1928 te Haarlem. Aangezien ik lang niet alle personen op deze foto ken ben ik door uw site weer iets wijzer geworden.Mijn vader, Co Dijkhoff (1915-1997) staat achter zijn tante Elisabeth op deze foto.
Graag uw reactie.
m.v.g. Ad Dijkhoff, Grubbenvorst.


Reactie:
Dank voor uw bericht. Ik heb per mail gereageerd.

Stef Macrander 30-11-17 23:06:16

Na weer eens "rondgewandeld" te hebben op onze mooie familie-website is het steeds weer verbazingwekkend hoeveel informatie er te vinden is.

YC Holleman 25-05-16 16:07:40

Goedendag,

Na het zoeken van de gebeurtenissen op 10 mei 1944 kwam ik deze site tegen.
Ik heb een bidprentje gevonden van het overlijden van 7 personen op 10 december 1944.
Ik heb het inmiddels op MP staan.
Ik zal het voor de zekerheid nog even vast houden mocht u interesse hebben.
Het zat bij spullen van mijn overleden vader.
Met vriendelijke groet,
Yolande Holleman


Reactie:
Hartelijk dank voor uw bericht. Ik heb u een e-mail gestuurd.

Beate Zimmermann 03-05-16 22:01:40

Hello, I have just found the very interesting homepage, after my aunt has told me of my forefather Johann Friedrich Macrander, who was a organ builder. It was very exciting for me to know this, because I am learning to play the organ since some months, and it was something like returning to the roots of my family to do and like this. My mother is born as Macrander, she is the sister of Johannes Macrander in Otterndorf (he is my uncle). I think I will spend some time with the homepage. Thank you.


Reactie:
Dear Beate,

I sent You an E-mail.
Enjoy the website.

MfG.,
Frank

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies