Paul 29-03-18 09:36:36

schönes site,

viel glück

Jayden 20-04-17 21:39:26

Misschien een stomme vraag, er staat op deze site iets over zijspan-cross, mag je bij jullie ook daadwerkelijk met de zijspan trainen bij jullie? En zo ja geldt dat ook voor quads?


Reactie:

Dit is mogelijk.

» Meer informatie via www.maclierop.nl/training

MAC Lierop
Stefan Adriaans

Burkhard Baumann 08-04-17 09:15:00

Lierop ist eine der schönsten Sandstrecken überhaupt, der besonderen Flair ergibt sich durch die Streckenführung entlang des Waldes in den die Strecke eingebettet ist. Super gepflegte Location mit ausreichend Parkplatz, dazu Menschen die ihren Sport mit Herzblut betreiben und fördern. Weshalb solch ein super Verein bzw. eine solche Strecke nach über 44 Jahren einfach geschlossen werden soll, ist in keiner Weise nachvollziehbar, hierbei geht es nur noch um die politischen Ziele der Gemeinden.
Wir wünschen euch für die Zukunft alles erdenklich Gute sowie das notwendige Glück, dass es auch künftig in Lierop Motorsport gibt.

Liebe Grüße aus Deutschland,

B. Baumann

Wil de Vries 13-01-17 09:55:42

Ik lees net het bericht dat jullie vanaf juni dicht moeten.

Erg triest! Een GP baan die Lierop en Someren op de kaart heeft gezet en nu dus door klagers aan de kant wordt gezet. Snap hier niks van.
Gemeente Someren moet zich schamen dat ze dit zover hebben laten komen. Maar dat is natuurlijk mijn mening.

Misschien zijn er nog mensen die jullie hier juridisch bij kunnen gaan helpen of komen er toch nog foto's en filmpjes waar jullie om vroegen.

Ben bang dat de klagers nu veel meer last gaan krijgen want wildcrossers houden zich helemaal niet aan openingstijden.

Heel veel sterkte aan Bestuur en vrijwilligers van MAC Lierop.

Eurol MX Weekeind Lierop 08-11-16 21:09:02

Zowel de Samenwerking met Arjan en Wim Brouwer als met Motorsport Organisatie Nederland, kortweg MON was geweldig. De mensen van MAC Lierop kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekeind op GP Circuit de Herselse bossen in Lierop.

Bedank en tot ziens in Lierop.

MAC Lierop
Stefan Adriaans

MAC Lierop 29-07-16 17:43:02

Tot ziens tijdens de volgende wedstrijd zaterdag en zondag 22-23 oktober 2016 op de 24MX NK Lierop van Arjan Brouwer. Meer informatie volgt binnenkort via deze website.

Stefan Adriaans
MAC Lierop

Frank van Hamme 21-07-16 10:11:24

Afgelopen weekeind genoten van mooie wedstrijden op het prachtige GP Circuit in Lierop.

Frank

MAC Lierop 29-09-15 13:54:45

Motorclub MAC Lierop bedankt alle Sponsoren, Vrijwilligers en iedereen die zijn steun heeft bijgedragen aan dit prachtige motorsport evenement.

Nogmaals bedankt en tot ziens op 8 november tijdens de Clubmotorcross (Mini-GP) in Lierop.

Namens MAC Lierop
Stefan Adriaans

Toine_de_Biker 16-04-15 21:23:16

Martijn.

Ik snap dat de meeste motor crossers gewoon met de bus of aanhanger komen. heb zelf een paar jaar gecrost, geweldige sport.
De enduro rijders die het verpesten voor iedereen, jammer, als ik ze aanspreek krijg je een grote mond of een hoop zand van het achterwiel.
Vreemd vind ik dat rondom de crossbaan heel het bos aan bagger gereden is, onze vaste route is niet meer te doen op de fiets.
Als we hier samen op toezien, en enduro rijders blijven aanspreken miet het beter worden.
zou al heel wat zijn als ze niet op de vaste mountainbike komen.

Gr Toine www,funbikers.nl


martijn 15-04-15 14:05:35

Hoi Toine,

Dit zijn geen motorcrossers, dit zijn enduro rijders.
Ikzelf ben een crosser en train graag in LIEROP, uiteraard alleen binnen de openingstijden. En dan ga ik nooit de bossen in vanuit de crossbaan. Maar zet mijn motor terug in mijn busje en ga naar huis toe. Ik begrijp de frustratie, maar zou wel de juiste groep aanspreken. Zelf fiets ik ook graag en vind het ook zeer vervelend als de paden kapot gereden zijn.

Mvg,

Martijn

1 2 3 4 5 > >>