Christel kwakman 03-09-08 22:46:34

Beste Marianne,
Via google waarbij ik mijn naam intypte kwam ik op jouw site terecht! wat leuk te lezen dat je nog druk aan de weg getimmerd hebt al die jaren. Dat is ook mijn herinnering aan jou, een bezige bij met visie en pit! Wat is het al weer lang geleden dat we elkaar gesproken hebben. In middels woon en werk ik alweer sinds mijn vertrek bij jou en uit Arnhem in 1991 in de Randstad. Ik heb twee praktijken opgestart in Lisse en Sassenheim en woon sinds 9 jaar in Heemstede. Ben inmiddels getrouwd met Wilco en we hebben drie kinderen. Het lijkt me leuk je live te spreken. Ik lees in dit gastenboek dat je ziek bent geweest. Hoe gaat het nu met je? En je hebt inmiddels drie kleinkinderen? Wanneer je tijd en zin hebt lijkt het me leuk elkaar te spreken. Ik lees graag je reactie. Warme groeten van Christel Kwakman


Reactie:
ha Christel, fijn dat het zo goed gaat met jullie. mijn gezondheid is weer helemaal top. vorig jaar was kantje boord. dit jaar was ik gelukkig weer zo gezond dat ik de hele maand juni naar Bangladesh be geweest. op bouwkamp met Damiaanactie. het heeft een eigen website: www.netrakona2008.be/ . Damiaanactie is een Belgische organisatie die aan Lepra- en TBC-bestrijding doet. het was een zware reis maar een bijzondere ervaring. mijn adres is nu Dries 19. we zijn verhuisd. het telefoonnummer 0481-424245. tot horens. Marianne

Hannelore van der Velden 19-08-08 20:56:25

Hoi Marianne,

Via een collega begreep ik dat een stukje scriptie op het internet stond. Toen ik de link aanklikte die zij me stuurde, kwam ik op je website en zag ik het interview dat ik bij je af heb genomen. Wat leuk!

Ik denk nog regelmatig aan je! En ik heb ook nog steeds je zeefdruk, die je me voor m'n afstuderen hebt gegeven. In ons huis ga ik er een mooi plekje voor maken!

Hopelijk alles goed met jou!

Ik wens je het beste.

Hannelore
hannelore.vandervelden@planet.nl


Reactie:
ha Hannelore, leuk je bericht. denk ook nog regelmatig aan jou. bel eens, dan kunnen we bijpraten: 0481-424245. groeten, Marianne

Roosmarijn 20-06-07 09:58:17

Beste mevrouw van der Heijden,

Hoe gaat het met u? Ik ben Roosmarijn, de co-assistent uit het Rijnstate ziekenhuis. Ik heb de laatste weken steeds nachtdienst gehad en u niet meer gezien. Ik vroeg me af hoe het nu met u is? Bent u goed opgeknapt?
Nog veel beterschap en succes met uw huis en werk. Ik benieuwd naar uw verhaal over uw ervaringen in het ziekenhuis. Onze gesprekken heb ik als interessant, persoonlijk en verdiepend ervaren, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Roosmarijn


Reactie:
ha Roosmarijn, mijn dochter maakte me attent op je bericht. langzaam krabbel ik weer overeind. het is een kutervaring geweest. toen ik thuis kwam bleef het ziekenhuis maar door mijn hoofd spoken. het schrijven helpt me verwerken. hartelijke groet ook aan de mensen van de afdelingen waar ik heb gelegen. marianne van der heijden

Hans 18-05-07 00:57:47

Hallo Marianne, wij kennen elkaar niet maar ik volg heel trouw je filmpjes over de bouw van jullie nieuwe woning.
Ik mis al een week nieuwe filmpjes hier over, het gaat toch wel goed, hoop ik.

Veel plezier met de nieuwbouw en ik hoop dat alles naar wens verloopt, ik zie het volgende filmpje vol nieuwsgierigheid tegemoet.

Groetjes Hans

Hans 18-05-07 00:55:26

Hallo Marian(ne), wij kennen elkaar niet maar ik volg heel trouw je filmpjes over de bouw van jullie nieuwe woning.
Ik mis al een week nieuwe filmpjes hier over, het gaat toch wel goed, hoop ik.

Veel plezier met de nieuwbouw en ik hoop dat alles naar wens verloopt, ik zie het volgende filmpje vol nieuwsgierigheid tegemoet.

Groetjes Hans

Branco ( Klasgenoot Van Lisa ) 14-12-06 19:44:11

Film Heel Mooi Dank u

lizette 23-02-06 21:27:36

hoi marianne

wat een mooie site heb je gemaakt.ook willen wij je bedanken wat je nu al voor ons gedaan heb.

groetjes lizette

Gerico de Vries 15-12-05 20:45:39

Hoi Marianne,

Ik zie dat je nu echt op weg bent op het Net. Veel succes ermee, aan de bezoekers zal het niet liggen!

Gerico

Hannelore 02-11-05 17:23:28

Hoi Marianne,
Dat is lang geleden, zeg!! Ik zag een tijdje geleden je advertentietje in de Lo&Fo en het leek me hartstikke leuk om je op deze manier te feliciteren. Van harte met je jubileum!! (en met je prachtige website!! wat een veelzijdigheid) Leuk, hoor!
Tot het eind van het jaar ben ik nog erg druk, dus ben ik niet in de gelegenheid de cursus bij je te komen doen, maar ik heb het nog steeds in m'n hoofd om een keer de stemcursus bij je te komen doen. Wie weet...?!
Veel succes verder met alles en tot ziens,
Groet, Hannelore


Reactie:
ha Hannelore, het is al heel lang geleden dat je in het gastenboek schreef. ik vond dat heel leuk. hopelijk krijg je dit bericht en stuur je via de site een mail. dan hou ik je op de hoogte van de cursussen. onlangs ben ik erg ziek geweest. 30 dagen in het ziekenhuis en twee operaties. ik krabbel weer overeind en begin te denken aan een collega erbij in de praktijk. heb jij enig idee of iemand in de omgeving hier belangstelling heeft? hoor wel van je. hoop dat met jou alles goed gaat. hartelijke groet, marianne

Youandi 30-06-05 11:23:24

Hai Mammie,

Jeetje je bent weer heel druk geweest met de site! Het ziet er nu ook heel mooi uit en overzichtelijk! Hm, heb je mijn kritieken dus wel ter harte genomen...!

Ook een mooie nagedachtenis aan Madame Courtier.

Liefs Youandi


Reactie:
ha Youandi, je zult wel geopereerd zijn inmiddels. ik hoop dat alles goed is en dat je niet te veel pijn hebt. ik reageer op de mail in het gasenboek van heel lang geleden. ben benieuwd hoe die mail bij jou aankomt. ik denk aan je. veel sterkte en een dikke knuffel. mama


Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!