Vivian 16-01-19 16:06:24

Nou ja zeg! Zit ik al een paar weken met ‘n kloofje om m’n lip wat maar niet dichtgaat. Begin Its wat te wapperen met z’n handen en zegt: vanavond is het dicht. En ja hoor, zelfs nu, een dag later, is het nog dicht én bijna genezen!

Jolanda kortekaas 15-11-18 08:59:24

Bij Its geweest omdat ik een wrat op mijn vinger had. Hij wist mij te vertellen dat na 6 weken de wrat weg zou zijn.Was sceptisch maar 6 weken later was hij weg. bedankt Its

Dick van der sman 13-08-17 19:39:39

weer na lange tijd eens bij Its geweestKlachten waren rug en bilstreekNende behandeling in de avond mega last en de volgende ochtend: PIJNVRIJ !!!Its , geweldig , dank je wel

Jan van der Helm 26-10-15 22:29:40

Ik kom weleens bij Its in de winkel voor boodschappen, maar als ik een lelijke rugpijn heb, dan weet ik hem ook te vinden. Hij weet me dan binnen een aantal minuten weer op te lappen, zo ook vanmiddag weer. Its bedankt.

Widdad den Heijer 24-10-14 10:55:24

Ik kom net thuis van de drogist. En ben nog steeds beduusd wat me net is overkomen. Even naar de drogist warmte pleisters halen want HAD al 2 dagen verschrikkelijke trekkende pijn in mijn nek en het trok naar mijn arm. Dus emaal bij de drogist word ik door een hele vriendelijke man geholpen en die verteld mij dat er een zenuw klem zit. Waarop ik vraag en wat is hier tegen te doen. Dus meneer zegt dood leuk kom maar even zitten. Ik ben gaan zitten en zie een hand langs me nek gaan en een beetje abracadabra voor mij. En ik geloof het nog steeds niet helemaal maar ik voelde warmte en meneer zegt tegen mij hoe voel het nu? Nou ik ben zo nuchter als het maar kan maar het is gewoon weg. Dus ik kom net thuis en vertel me vriend dat ik iets bijzonders heb mee gemaakt. En die begint te lachen en ik vertel het hem en hij zegt deze man heeft speciale krachten. Nou deze man heeft mij heel erg geholpen en ben nog steeds aan het bijkomen van wat hij voor me heeft gedaan. Hartelijk dank!!!

Noah Westerhuis 14-05-14 20:17:15

Beste Its,Ik heb een project op school waarin je gasten uitnodigt, Its is er een van. Het leek me raar dat hij via zijn handen mijn knie beter kon maken maar na 2 minuutjes was het klaar en geen last meer van, ik stond op en ik was er verbaasd van. Dankuwel Its en het was een leerzame les.
Groetjes,Noah Westerhuis

Astrid van der Helm 02-03-14 17:04:38

Afgelopen vrijdag (28 februari) kwam ik in de winkel om SRLgel te kopen vanwege rugklachten. Its van der Lely vertelde, dat hij magnetiseur was en wel even wilde kijken naar de pijnlijke plek. Hij zei, dat 't een beklemde zenuw was en wees de plek precies aan. Na een korte behandeling verliet ik de zaak, verrast door zo veel vriendelijkheid. Het leek of de pijn minder was, maar 's avonds werd het veel erger. Ik kon niet slapen, elke houding deed zeer. Tegen de ochtend viel ik pas in slaap en droomde dat ik terugging naar de winkel, waar ik nog een behandeling kreeg. Na een uur werd ik wakker en kon ik weer in elke houding liggen en de pijn was grotendeels weg. Ik vond het een aparte ervaring. Waar vind je zo'n drogist, die dankzij z'n gave zo veel meer voor z'n klanten kan betekenen? Heel erg bedankt!

Lydia 04-01-14 14:50:05

Dag Its, Nadat ik zo'n 4 maanden geleden mijn hoofd heel erg heb gestoten ,heb ik daardoor een hersenschudding opgelopen. Maandenlang bleef ik nare klachten houden zoals tintelingen en krampen in mijn hoofd. Its, die mij al eerder behandelde voor nek-en hoofdpijnklachten, en ook voor mijn enkel, heeft mij in de winkel een korte behandeling gegeven, en opnieuw...de pijn is zo goed als verdwenen. Bedankt Its!

Edith 18-12-13 21:16:22

Beste Its,
Ik heb me gister laten testen en daar kwam uit dat ik dankzij jouw behandeling - klachtvrij geworden ben aan de eierstokken, - dat jij voor mij de beste behandelaar bent om nog een keer voor de schouders te komen (en niet een fysio dus, goed h!) en - dat de linkerhand artrose is en de Solgar 7 geschikt is/gaat zijn voor mij. Vanaf vanmorgen had ik (even maar) een hl klein beetje strammigheid in die hand dus het is nog niet nodig om ze te gaan slikken.
Het gaat erg goed met de schouders, vooral de linker.
Fijn hoor allemaal, dus weer hartstikke bedankt!
Groetjes en ik plan om nog een keer te komen.....

silvia 09-12-13 23:29:37

hallo!!! ik wil even mijn ervaring delen op de site van Its!!!ik heb in de zomer een flinke klap gemaakt op een boot! nu dec nog steeds last van me rug,,ik had een afspraak in de ruggenschool den haag ,ik kwam daar gebroken van terug, moest een paar producten halen bij de Dio,en vertelde aan Its mijn verhaal over de pijn in mijn rug,hij nam me meteen mee naar achter,en deed van alles en nog wat zonder je aan te raken, dat was een nieuwe ervaring voor mij! hij vroeg of ik na 18.00 terug wilde komen om me te helpen van de pijn ,de kosten zijn heel laag , je merk dat hij het ECHT doet om mensen te helpen! na ongeveer 30 min met me bezig geweest te zijn, deed mijn rug nog steeds veel pijn! het zou ook een wonder zijn als ik ineens na 5 mnd 24u pijn te hebben ,helemaal niks meer te voelen!!!maar de volgende dag ik (sprong) pijn loos me bedje uit! heb 3 dgn zonder pijn gelopen,ben nog met herstel bezig,maar de 3x dat Its me behandeld heeft, heeft me heel erg op weg geholpen zonder pijn! dus bij deze.....................Bedankt!!! groeten Silvia

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!