Dick 31-12-21 19:54:28

Hoi Its de pijn is niet weg maar verbluffend minderIk kom snel weer alvast fijne jaarwisseling en goede wensen voor 2022
Groetjes
Dick

Noor 12-04-21 11:58:30

Lieve Its, ik kan het nog steeds niet goed geloven maar na jaren pijn in mijn rug en maag heb je me in twee behandelingen geholpen. Ik maakte me inmiddels de grootste zorgen. Ik kan weer voluit ademen en voel me zo opgelucht!!Heel heel erg veel dank dat je, ondanks de drukte in de winkel, even tijd voor me had. En dat ik bij je terug kan komen als die zenuw misschien weer vast gaat zitten geeft me veel rust en vertrouwen.

Anja 18-02-19 18:29:05

Maanden lang is er een zoektocht geweest om te achterhalen waar mijn ondragelijke pijnen vandaan komen.Ziekenhuis in en uit. Uiteenlopende therapieën van regulier tot alternatief. Maar niets kwam er uit de onderzoeken of verlichtte de pijnen.Toen ik bij Its in de drogist kwam vroeg hij door naar mijn klachten en gaf mij een behandeling. Its heeft ontdekt dat ik geen reuma heb, zoals werd vermoed en waar ik hele zware medicatie voor moest innemen. Its dacht aan een slijmbeursontsteking en verwees mij door. Na een echo bij een fysiotherapeut, bleek het inderdaad om een slijmbeursontsteking te gaan, samen met en scheur in mijn pees en kalkafzetting in mijn schoudergewricht. Sinds de behandeling bij Its ga ik steeds meer vooruit, waarvoor ik hem heel dankbaar ben.

Vivian 16-01-19 16:06:24

Nou ja zeg! Zit ik al een paar weken met ‘n kloofje om m’n lip wat maar niet dichtgaat. Begin Its wat te wapperen met z’n handen en zegt: vanavond is het dicht. En ja hoor, zelfs nu, een dag later, is het nog dicht én bijna genezen!

Jolanda kortekaas 15-11-18 08:59:24

Bij Its geweest omdat ik een wrat op mijn vinger had. Hij wist mij te vertellen dat na 6 weken de wrat weg zou zijn.Was sceptisch maar 6 weken later was hij weg. bedankt Its

Dick van der sman 13-08-17 19:39:39

weer na lange tijd eens bij Its geweestKlachten waren rug en bilstreekNende behandeling in de avond mega last en de volgende ochtend: PIJNVRIJ !!!Its , geweldig , dank je wel

Jan van der Helm 26-10-15 22:29:40

Ik kom weleens bij Its in de winkel voor boodschappen, maar als ik een lelijke rugpijn heb, dan weet ik hem ook te vinden. Hij weet me dan binnen een aantal minuten weer op te lappen, zo ook vanmiddag weer. Its bedankt.

Widdad den Heijer 24-10-14 10:55:24

Ik kom net thuis van de drogist. En ben nog steeds beduusd wat me net is overkomen. Even naar de drogist warmte pleisters halen want HAD al 2 dagen verschrikkelijke trekkende pijn in mijn nek en het trok naar mijn arm. Dus emaal bij de drogist word ik door een hele vriendelijke man geholpen en die verteld mij dat er een zenuw klem zit. Waarop ik vraag en wat is hier tegen te doen. Dus meneer zegt dood leuk kom maar even zitten. Ik ben gaan zitten en zie een hand langs me nek gaan en een beetje abracadabra voor mij. En ik geloof het nog steeds niet helemaal maar ik voelde warmte en meneer zegt tegen mij hoe voel het nu? Nou ik ben zo nuchter als het maar kan maar het is gewoon weg. Dus ik kom net thuis en vertel me vriend dat ik iets bijzonders heb mee gemaakt. En die begint te lachen en ik vertel het hem en hij zegt deze man heeft speciale krachten. Nou deze man heeft mij heel erg geholpen en ben nog steeds aan het bijkomen van wat hij voor me heeft gedaan. Hartelijk dank!!!

Noah Westerhuis 14-05-14 20:17:15

Beste Its,Ik heb een project op school waarin je gasten uitnodigt, Its is er een van. Het leek me raar dat hij via zijn handen mijn knie beter kon maken maar na 2 minuutjes was het klaar en geen last meer van, ik stond op en ik was er verbaasd van. Dankuwel Its en het was een leerzame les.
Groetjes,Noah Westerhuis

Astrid van der Helm 02-03-14 17:04:38

Afgelopen vrijdag (28 februari) kwam ik in de winkel om SRLgel te kopen vanwege rugklachten. Its van der Lely vertelde, dat hij magnetiseur was en wel even wilde kijken naar de pijnlijke plek. Hij zei, dat 't een beklemde zenuw was en wees de plek precies aan. Na een korte behandeling verliet ik de zaak, verrast door zo veel vriendelijkheid. Het leek of de pijn minder was, maar 's avonds werd het veel erger. Ik kon niet slapen, elke houding deed zeer. Tegen de ochtend viel ik pas in slaap en droomde dat ik terugging naar de winkel, waar ik nog een behandeling kreeg. Na een uur werd ik wakker en kon ik weer in elke houding liggen en de pijn was grotendeels weg. Ik vond het een aparte ervaring. Waar vind je zo'n drogist, die dankzij z'n gave zo veel meer voor z'n klanten kan betekenen? Heel erg bedankt!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies