Dick van der sman 05-07-13 21:03:07

Ben vandaag voor het eerste consult geweest. Linkerschouder al weken pijnlijk vanwege slijmbeurs of peesontsteking. Daar verschillen de fysio en de huisarts over van mening. 15 minuten behandeld , onvoorstelbaar , mijn schouder voelt kalm en rustig. Dit is echt bizar.Its is een fijne man, waar je je heel comfortabel voelt. Vlg week nog een keer waarschijnlijk. In de toekomst hoop ik na het verdwijnen van de schouderpijn, mijn lipoom bij hem onder de aandacht brengen. Ben nu pijnvrij, geweldig gevoel. Dank je wel!

Raymond 21-06-13 14:29:33

Hoi Its,
Bedankt voor het behandelen van mijn rug.Kon al maanden niet op of neer.Na de eerste keer kreeg ik in de middag nog meer laast,maar s' avonds werd het al een stuk beter.Ben daarna nog twee keer terug geweest en de rugpijn is nu over. Super.

Aletta Klop 14-06-13 21:26:27

IK kon al ruim een jaar niet op mijn heupen liggen met slapen. Deed zeer. Ik had er al fysio voor gehad, maar ook dat hielp niet. Via een vriendin bij Its terecht gekomen. Hij zei dat het vanuit mijn onderrug kwam, dus dat heeft hij behandelt. En ik kon weer op mijn zij slapen.Nu ga ik nog voor mijn arm. Dat duurt wat langer, omdat ik daar heel lang al mee rond loop. Maar dat gaat ok vast goed komen. Dus dinsdag ga ik weer even langs. Groetjes Aletta Klop

Peter van Grieken 09-06-13 14:17:30

Kom ik in de winkel van Its met een al dagen duurende hoofdpijn, zeurderig zeg maar. vraag om een tablet tegen hoofdpijn. Vraagt Its of ik dat al lang heb, dus al een dag of 4.Loop maar even mee naar achter, was zijn devies. Ik ga zitten en direct zegt hij dat het uit mijn schouder komt, ja daar heb ik ook last maar had ik niet gezegd. Met 2 minuten was alles weg. Its bedankt en ik weet je te vinden mocht ik weer eens last krijgen.

Marianne Kruithof 18-12-12 09:26:58

HalloNa jaren en jaren van migraine, dokters bezoeken, pillen slikken, me zelf injecties toedienen,weekenden op bed liggen want het was alleen in het weekend, heb ik Its geraadpleegd (ik kwam al jaren in zijn zaak , en nog) maar had gewoon niet meegekregen dat hij een magnetiseur is. Nou ik hoef er geen lang verhaal van te maken omdat dat het ook niet is, want 2 x een behandeling van Its ben ik van mijn migraine af. Natuurlijk heb ik nog wel eens hoofdpijn, neem dan een Asperientje en het gaat weg,soms verdwijnt het vanzelf. Maar migraine (en ik klop het nu af want zo bijgelovig ben ik dan ook wel weer)heb ik echt niet meer gehad.Nou iedereen begrijpt mijn dankbaarheid naar Its toe,ben zo ontzettend blij.Begrijpen? Nee niet echt,maar dat hoeft niet, die man heeft mij zo ontzettend goed geholpen!Mocht het weer terugkomen,wat altijd kan, dan sta ik zo weer bij hem op de stoep!Vele groetenMarianne

h van hagen 04-06-12 11:46:29

Twee jaar geleden heb ik een giek op mijn hoofd gekregen.Ik ben door verschillende hulpverleners behandeld.De medische wetenschap kan mij weinig meer bieden. Ik heb heel veel klachten die alles met hersenen te maken hebben.Het zijn whipless- achtige klachten. Ik ging niet direct meer vooruit. Door Its heb ik weer meer energie gekregen. Ik heb de moed weer iets op te pakken!! Ook is mijn evenwicht verbeterd.Ik kom vaak met hoofdpijn binnen en ga zonder weg!Voor mijn klachten aan mijn gespannen spieren heeft het middel magnesium(olie) erg goed geholpen.Ik voelde mijn lichaam als een vast geheel, nu laat alles meer en meer los en voel ik de spanning duidelijk in de verschillende delen van mijn lichaam.Zo kan ik verder genezen!!!Its ik had eerder bij jou terecht willen komen!!!Ik denk dat Its mij nog veel verder kan helpen. Ik ga er voor!!Ik

Wil van Hagen 04-06-12 11:18:42

Dag Its.
Fijn dat je me even, 5 minuutjes tussendoor, geholpen heb. Ik had een opkomend abses op een vervelende plek waar ik anders ca.14 dagen veel last van zou hebben. ( een maand geleden hetzelfde gehad waarbij een peniciline kuur niet hielp)
Op zaterdag ochtend behandel je me even, waarna op zondag het abses open ging en maandag de wond bijna genezen was. Hier verder geen last meer van gehad.
Its, heel hartelijk bedankt!

Coby 01-05-12 12:42:52

Hoi Its,
Een paar jaar geleden had ik zo'n pijn in mijn heup (versleten en een cyste) dat ik lopend met een stok de winkel in kwam om pijnstillers te kopen.Jij vroeg wat er was en ging met je handen om het pijnlijke gebied heen. Je vertelde dat jij magnetiseur was en ik dacht, oke we zien wel.
Toen ik de winkel uitliep merkte ik tot mijn stomme verbazing dat de pijn enorm afgenomen was en ben ik direct teruggelopen om een afspraak te maken. Na 2 behandelingen kon ik weer zonder stok lopen. Fantastisch!
Ook mijn dochter met ADHD wordt veel rustiger als jij haar hebt behandeld. Heerlijk dat er mensen zijn zoals jij met een prachtige gave.

karin van der beek 07-04-12 14:32:33

It's true: Its heeft krachten die klachten verhelpen. Ik had al 5 jaar last van jeuk bij de anusstreek, door kloven of ets dergelijks. Cortisonezalf van huisarts werkte symptoombestrijdend dus niet afdoende. Its nam mij even apart in het administratiekantoortje waar zijn vrouw zat en bewoog met zijn handen op afstand rond mijn billen. Daar werd het warm en nu drie weken later heb ik geen last meer van helse jeuk (o.a midden in de nacht). Geweldig! Nogmaals dank!

johan.peter bonthond 15-12-11 00:11:37

Ik ken Its en zijn vrouw Wil reeds enkele jaren en heb vooral een zakelijk kontact met Its in de vorm van leverancier en fabrikant. afgelopen maandag vroeg ik Its voor het eerst om een behandeling daar ik sedert enkele maanden last heb van een pijnlijke plek boven mijn linker schouderblad. In nog geen vijf minuten was ik grotendeels van mijn pijn verlost heel bijzonder. tijdens de behandeling werd de plek warm en na een tijdje voelde ik de pijn minder worden. 'savonds toen ik thuis kwam was de bewuste plek nog steeds warm. De volgende ochtend was ik voor het eerst pijn vrij.
Its, ik hoop dat je nog lang van deze gave gebruik kunt maken en op deze manier nog veel mensen kunt helpen.
Hartelijke groet,
Johan Peter Bonthond

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage