Pieter Jongmans 07-11-11 20:59:48

Goedemiddag Its, Hieronder mijn ervaring: Een aantal weken geleden kwamen er steken opzetten in mijn linker kuit en voelde dit bij iedere stap. Na een bezoek aan de fysio werden de klachten niet minder en ik ging voor een SRLgelei naar de drogiserij in mijn eigen straat (de Vlierboom). Ik vertelde het probleem aan Its en die vroeg of hij er naar mocht kijken. Na een krote behandeling voelde hij dat het van uit mijn kuit naar boven liep en het waarschijnlijk uit mijn onderrug kwam. De Ischias, vertelde hij mij, wanneer er in de onderrug de wervels te dicht op elkaar zitten kunnen er zenuwen beklemmen. Het kan ook door stress worden veroorzaakt. Ischias is een vorm van zenuwpijn, beginnend in de heup en verdergaand langs de achterzijde van het been tot aan de voet. Bij mij stopte het in mijn kuit, vandaar dat ik niet kon lopen. Its rade mij de gelei voor dit moment af en gaf mij een aantal oefeningen mee. Ook gaf hij aan waar ik andere oefeningen op internet kon vinden. Deze hebben toen de komende 3 dagen intensief gedaan en dat had direct resultaat. Daarna nog heb ik nog een aantal keer de oefeningen gedaan in de opvolgende week. Ik ben na de eerste week nu 7 weken verder en nog steeds nergens last van. Its, heel erg bedankt,

guido hijdra 06-11-11 14:25:43

goede middag its,
We willen je heel hartelijk bedanken dat je vorige week even bij guido wilde kijken.
Hij is wat rustiger en we weten nu ook wat er aan de hand is met hem en dat geeft ons ook een beetje rust.
vriendelijke groeten marije en dirk-jan hijdra

Tboek 12-10-11 16:30:50

bericht

Lotte 17-08-11 22:33:01

Hallo Its,

Ik wou even laten weten dat ik de druppels een tijd heb gebruikt, en ik ben nu weer iets aan het minderen. Ik voel me emotioneel wel een stukje stabieler en tevredener, daarvoor dus bedankt!
Voor mijn allergie heb ik een afspraak staan bij een kinesoloog die in allergieen gespecialiseerd is, ik hoop dat zij nog iets voor mij kan betekenen.
In elk geval wel bedankt voor de hulp, ik heb zeker wel van de sessie en druppels profijt gehad. Misschien kom ik binnenkort nog een keertje langs, maar voor nu gaat het in elk geval een stukje beter!

Bedankt!

Merel 04-08-11 16:07:06

Beste Its,
Ik was altijd sceptisch, maar nu niet meer!
Ik was al 4 weken doof als gevolg van vocht achter het trommelvlies. Antibiotica hielp niet. Na jouw behandeling in de drogist was de doofheid INDERDAAD weg en die is niet meer teruggekomen. Mede daardoor heb ik een hele fijne vakantie gehad.
Groet
Merel

een Haags gezin 19-06-11 09:22:44

Beste Its,
je hebt eigenlijk de afgelopen jaren wel ieder lid van ons gezin behandeld, die met een gezondheidsprobleem kampte. Mijn man was door zijn rug gegaan. Zo zijn we in eerste instantie bij jou beland. Toen ik in jouw gastenboek las dat je zelfs een man met een open been goed had weten te behandelen, heb ik zelf de gang naar jou durven zetten. In het ziekenhuis wilde men mij opereren, maar darmen helen slecht en de operatie zou uitermate pijnlijk geweest zijn. Jij gaf mij geen valse hoop, maar behandelde mij een aantal weken tot er inderdaad verbetering en uiteindelijk volledig herstel optrad. Wat mij betreft een wonder en wat een zege na al die pijnlijke jaren! Its, jij bezit zonder twijfel de zeldzame gave tot uitoefening van een vorm van geneeskunst, waarbij je blijkbaar het menselijk lichaam aanzet tot zelfgenezing. Hoe bijzonder is dit! Daarnaast ben je een prachtig mens, dat altijd tracht te helpen op welk moment dan ook, je maakt tijd om de mensen te helpen, dat maakt jou zo bijzonder: menselijk, begrijpend en vooral helend. Hoewel ik hoop dat ons gezin jou niet vaak nodig zal hebben, is het een rustig gevoel te weten, dat je altijd klaar zult staan, waarvoor onze dank. En ik kan iedereen aanraden, die twijfelt aan jouw gave, om gewoon de gang naar jou te wagen, echt het loont!

Melissa 31-05-11 13:55:08

Beste Its,Een tijdje geleden kwam ik de winkel binnen
en vroeg naar een oplossing voor een wondje wat niet dicht ging.

En toen vroeg jij of jij mij mocht helpen
omdat jij magnetiseur bent en het dan zeker dicht zal gaan. Nou na 1 sessie en
ja hoor het wondje is snel gedicht, super bedankt daarvoor!Met vriendelijke groet, Melissa

judith 06-04-11 16:33:58

Hoi, ik was in de winkel en jij was zo aardig om mij te helpen bij de revalidatie en ging meteen aan de slag. Het was wonderlijk en ik heb er veel aan gehad. ik loop een stuk beter. dank voor een goede start!!!!! groetjes judith

Wendy 24-01-11 18:10:20

Beste Its,
Afgelopen zaterdag kwam ik bij u in de winkel voor een tube Tantum, dit i.v.m. een blessure opgelopen op de Wintersport. U vroeg of u even mocht kijken naar de klachten. En ik kreeg ter plekke in de winkel een korte behandeling van u. Normaal ben ik zeer sceptisch over dit soort behandelingen, maar de behandeling heeft geholpen en de blessure/pijn is veel minder geworden na de behandeling. Dank hiervoor!!
Met vriendelijke groet,
Wendy

Michael 19-10-10 22:46:08

Beste Its,
Hartelijk dank voor de hulp die je mij hebt geboden na een zware periode met veel hoofdpijn. Ik ben erg blij en opgelucht dat ik na jouw behandelingen weer pijnvrij kan genieten van mijn leven. Ik ben ook zeer opgelucht dat ik nu al bijna 3 weken geen enkele pijnstiller heb hoeven innemen. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en we houden zeker contact.
Groetjes, Michael

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage