Ozlem 05-10-10 00:25:33

Hoi Its,De sessie die ik heb gehad (bij Slender You, Wateringen) was heel bijzonder. Ik moet zeggen dat het me heel erg goed heeft gedaan. Ik wil je hiervoor graag bedanken.
Gr. Ozlem

tiffany 04-06-10 16:18:19

Ik had last van me rug en werk in de drogist waar ik deheledag sta en waar its van der lely praktijk zit. Ik geloofde er niet zo in en dacht het zal wel. Maar toch gaf ik het een kans en ging kijken hoe het was en wat hij nou ging doen. En op 28 mei ging hij bij mij magnetiseren en er ging een wereld voor me open. Ik ben bijna klachten vrij!!

Geert-Jan Dijkhuizen 21-01-10 13:40:38

Hoi Its, het is er tot nu toe nog niet van gekomen maar ik wil je langs deze weg nog bedanken voor de behandeling van de stress/burnout-verschijnselen van mijn vriendin. je behandelruimte in Langeraar was al rustgevend op zich.... Ik maak zo hier en daar wel reclame voor je, je zal het wel druk gaan krijgen !

Bedankt, Geert-Jan

sahar (pharmaccent) 21-01-10 08:55:35

Voor zaken kwam ik bij de heer van der lely op het moment dat ik binnenkwam in zijn zaak viel mijn stem weg (en dat terwijl ik pratend werk heb) ook was ik onrustig. De heer van der Lely nam mij direkt mij naar de behandelruimte en ging aan de slag het is ongelooflijk maar waar. Mijn stem kwam terug en ik kwam helemaal tot rust ik heb namelijk ADHD. Tot nu toe heb ik mezelf nog nooit zo relaxed en ontspannen meegemaakt en met met mijn stem gaat het nog steeds goed! ik kan het iedereen aanbevelen dhr van der Lely is een Top magnetiseur ECHT WAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esther 01-12-09 10:07:41

Sinds 1,5 jaar heb ik last van rsi (de welbekende muisarm). Therapeutische oefeningen en regelmatige rustpauzes op het werk wierpen maar deels hun vruchten af. De pijn bleef aanhouden. Een familielid wees mij op magnetiseren. Baat het niet, dan schaadt het niet, dacht ik. En dus waagde ik de stap.
Hoewel ik als nuchter persoon behoorlijk sceptisch was over het mogelijke resultaat, was de eerste behandeling een heel aparte ervaring. Mijn arm tintelde en zonder pijnprikkels stapte ik weer op mijn fiets. Ik dacht: 'Voel ik nu echt geen pijn? Of denk ik dat ik geen pijn voel?'
Toch was het eerste het geval. Na 3 achtereenvolgende behandelingen namen de klachten aanzienlijk af. Volgens Its zou het pijngevoel na een aantal weken wel in mindere mate terugkeren. En daarom had ik een langere behandeling nodig. De voorspelling van Its klopte.
Gisteren heb ik voorlopig mijn laatste behandeling gehad. De vervelende en aanhoudende pijn in mijn arm is zo goed als weg. Ik geloof het eigenlijk niet. En kan niet verklaren hoe dit komt. Maar daarover zeur ik niet. Ik ben hartstikke blij met het resultaat en elke behandeling heeft zich dubbel en dwars terugbetaald.
Bedankt Its! Keep up the good work!

Frans 03-11-09 14:42:18

Ja echt waar het helpt. Even voorstellen, mijn naam is Frans, ik ben 60 jaren jong en mijn hobby's zijn mijn bedrijf en sporten. Waarschijnlijk ( bijna zeker ) is deze combinatie van hard werken en fanatiek sporten de directe aanleiding van de kapotte rechter knie welke na 3 kijk operatie's en heel veel pijnlijk ongemak, afgelopen januari vervangen is geworden door een volledige knieprothese. Dokter Driessen, ( jawel, bekend van de nieuwe knie van onze konningin ) beloofde dat ik hierna alles weer zou kunnen doen. Tien maanden na de operatie werd ik toch een beetje moedeloos omdat het herstel niet ging zoals te verwachten was. Dagelijks veel vocht in- en spanning op de knie. Toen Its bij mij in de zaak was heb ik gevraagd of hij iets voor mij kon doen. Natuurlijk wil ik het proberen, zullen we morgen vroeg afspreken? Graag zei ik. De volgende morgen heeft Its mijn knie behandeld. Een hele aparte ervaring welke ik met mijn nuchtere kijk op het leven niet echt goed kan omschrijven en dat doe ik dan ook maar niet. Maar dat er wat gebeurde is voor mij 100 procent zeker. Nu 2 weken later loop ik weer hele dagen in mijn bedrijf rond zonder dat ik belemmerd word door vocht , spanning en pijn in de knie. Heel stiekum begin ik weer aan sporten te denken. Ik kan Its iedereen aanbevelen die met gelijk soortige klachten te maken heeft en het gevoel heeft niet verder te komen met het herstel van de operatie.
Met een vriendelijke en gezonde groet ,
Frans,

Marielle 11-08-09 17:25:58

Even naar de drogist om de hoek voor wat pijnstillers. Na 3 maanden rugpijn was ik die week 'gekraakt' door de fysiotherapeut. Er zat een werveltje schuin. De behandeling gaf al een grote opluchting maar de pijn bleef intens aanwezig. "Mag ik even voelen, ik ben magnetiseur" zei de vriendelijke manager. Ik was verbaasd maar had er meteen een goed gevoel over. Tijdens de korte behandeling voelde ik een warme energie ten hoogte van mijn maag. Ook mijn rug voelde beter uren na de behandeling. Ik kom zeker terug voor een uitgebreider consult.

Ursula Stekkinger 29-05-09 13:49:02

Middels dit berichtje wil ik laten weten dat ik enorm geholpen ben door Its. Ik kwam in de drogisterij voor een middeltje/medicijn tegen een tintelend gevoel in mijn hand. Ik was hier voor reeds eerder naar de huisarts geweest en de pijn werd alsmaar erger. De huisarts kon mij niet verder helpen. Na 2 behandelingen van een kwartier was ik de tintelingen in mijn hand helemaal kwijt. Ik was ten einde raad om dat het hoe langer hoe erger werd, maar ik heb echt helemaal nergens last meer van. Dus bij deze It's ik ben super blij dat je mij zo goed en snel geholpen hebt! Ik zal je bij iedereen aanbevelen met soort gelijke kwalen! Ursula

Sharon 23-04-09 12:06:48

Ik heb een jaar geleden een zware whiplash opgelopen door een auto-ongeluk. Dit gaat gepaard met veel pijn en migraine en ik heb al veel specialisten en ziekenhuizen bezocht.
Toen ik bij Its in de winkel kwam voor hoofdpijntabletten, vertelde hij me over zijn gave uit als magnetiseur en stelde voor me even in de winkel te behandelen. Ik was verrast door zijn behulpzaamheid maar ook een beetje sceptisch, aangezien ik hier niet echt mee bekend was. Mijn hoofdpijnen zijn dan ook door mijn whiplash vrijwel niet weg te krijgen met gewone aspirines, dus waarom wel op deze manier?
Enfin, ik heb denk ik slechts 5 minuten op de stoel gezeten, waarbij Its zijn werk verrichtte en ik moet eerlijk zeggen dat ik de intensiteit van mijn zware hoofdpijn voelde afnemen en deze ook uiteindelijk die dag helemaal verdween! Ik was enorm verbaasd!
Terwijl ik op de stoel zat, voelde ik warmte om me heen en soms leek het net alsof Its de pijn er letterlijk "uittrok" op bepaalde plaatsen.
Uiteraard ben ik niet langer sceptisch en kan ik Its van harte aanbevelen aan iedereen die daar baat bij kan hebben. Hartelijk bedankt Its!
Warme groet,
Sharon

raymond van der Lem 30-03-09 16:32:36

Hallo Its, ben al zo lang van plan je even te schrijven om te bedanken voor je uitstekende hulp vorig jaar met de behandeling van mijn hernia, het gaat echt stukken beter, mede dank zij jouw8b398 medeleven en bestraling,
met vriendelijke groet en tot ziens, Raymond

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage