Olga van der Lans 09-03-09 15:57:30

geweldig, dat ik zo even in de winkel door u geholpen kon worden.(9 februari om /- 15:00 uur)v.

Dank u wel, tot woensdag avond 20:00 uur.
hartelijke groet van Olga

Patricia 25-02-09 14:30:30

Hey Its,
Wat een gekke avond zo na een etentje op vrijdagavond.
U nam zomaar mijn vriendje mee, omdat hij veel last in zijn onderrug heeft. Ik kwam later binnen en keek het zo allemaal eens aan en dacht jaja dit is niks voor mij. Maar al snel gaf mij vriendje aan dat zijn rug warm werd en dat het ging tintelen. De pijn werd al snel minder en dat bleek u ook goed aan te voelen. Daarna stelde u voor om ook eens naar mijn schouder te kijken en ook daar had u snel gevonden wat er mis was. Het ging tintelen en werd helemaal warm.Its echt supper bedankt. Heel veel succes verder.

Marijke van Ooijen 03-02-09 22:41:37

Lieve Its,
Al een half jaar had ik last van mijn rug...Ik heb eerst een nieuw matras aangeschaft.Helaas de pijn in mijn rug bleef.Na veel smeerseltjes ....de pijn ging niet weg.Toen heb ik Its gebelt..en al na de eerste behandeling merkte ik verschil...heerlijk.Nu heb ik drie behandelingen gehad en de pijn is nagenoeg weg.Wat is dat zalig, geen pijn meer.Ik heb ook meer energie..kortom ik ben helemaal gelukkig.Its je bent mijn Wonderdokter, en bovendien ben je een geweldig en lief mens.
Its heel erg bedankt....alle liefs en goeds,
Marijke van Ooijen

Pascale van Dam-Brier 19-11-08 13:03:27

Hallo Its,

Ik heb op de avond bij Irma en Glenn (Slender You Wateringen) ten gunste van het Reumafonds een behandeling bij jou gehad. Ik loop al een jaar te kwakkelen met mijn heup en Glenn stelde het die avond voor, dus heb jij me die avond onder handen genomen. Na die avond is er een hoop verandert. Ik heb veel minder last van mijn heup. Ik voel het meteen als ik "teveel" heb gedaan, bijvoorbeeld tijdens mijn sportles, dus doe ik het rustiger aan en dat helpt.. Er komen zelfs dagen voor, zoals vandaag, dat ik nog geen moment last heb gehad van mijn heup.

Ik sprak Irma een paar weken geleden nog, toen we een dagje Duinrell deden met de kids (wat ik voordien echt niet uitgehouden had zo'n hele dag slenteren) en zij dacht dat jij een bericht als deze wel leuk zal vinden.

Kortom, hartstikke bedankt Its en ik heb je kaartje!

Bedankt, Pascale van Dam-Brier

Laureen v.d. Burgh 10-09-08 22:22:24

Afgelopen zaterdag ging ik naar de winkel om o.a. een middel tegen schouder/rugpijn te halen, want daar had ik al vijf dagen last van. Its vroeg of hij als magnetiseur even mocht kijken. Ik was verbaasd, maar liet hem begaan. Hij wist precies waar de pijn zat. Wat hij deed, weet ik niet, maar ik voelde warmte. En zoals hij gezegd had, werd de pijn daarna inderdaad minder! De volgende dag nauwelijks last gehad. Heel bijzonder! Ik vond het ook z aardig dat hij dit zomaar deed. Heel erg bedankt!

Madeleine 02-07-08 12:43:53

Beste Its,

Zoals beloofd een korte terugkoppeling. Ik heb bewust tot vandaag gewacht aangezien ik gisteren een optreden had en benieuwd was
hoe dat zou gaan met mijn rug. Het is opmerkelijk hoeveel minder pijn ik heb nadat ik bij jou ben geweest!!!!
Het is dus absoluut ergens goed voor geweest!

Mijn buikpijn (aanvallen) zijn tot gisteren weggebleven. Dus ook een week geen pijn in mijn buik gehad.

Wellicht zien wij elkaar op korte termijn nog een keer terug.

Heel erg bedankt!

Groetjes Madeleine

Coby 29-06-08 23:00:29

Beste Its,

Zoals beloofd even een reactie na gister.Ik voelde gelijk al dat de stijfheid in mijn linker knie minder was.Ik heb voor het slapen gaan nog wat oefeningen gedaan en dit koste me ten eerste veel minder moeite,het deed geen pijn en de knak die ik steeds voelde bij het op en neer buigen is weg.

Ook vanochtend tot mijn verbazing geen pijn nog wat lichte stijfheid en geen knak.Maar het mooiste komt nog,ik had ,heb weer energie.Ik werd om 7.13u uit mezelf wakker en voelde me zo fit als een hoentje.

Ik kan je vertellen dit is maanden geleden zo niet een paar jaar dat ik me zo heb gevoelt.Super!!!!!

Vond het heel bijzonder en zie uit naar de volgende keer,je knapt er echt van op als je bij jou bent geweest,je hebt een prachtige gave!!!!!!!!!!!

Groeten,
Coby

Manon Barthels 29-05-08 21:30:50

Een maand geleden kwam ik met pijn in mijn schouder bij Its in de winkel. Ik vroeg hem of hij misschien een of ander steunverband had.De mobiliteit van mijn schouder is na een blessure afgenomen. Daarbij heb ik last van een steeds terugkerende pijn, die soms ontaard in een ontsteking. Voordat ik er erg in had stond hij druk met zijn handen te wapperen rond mijn schouder! Ik dacht bij mezelf:laat maar even gaan!
Ineens werd het binnenin mijn schouder heel erg warm. Ik was totaal verbaasd!
De warmte trok verder door de pijnlijke spier in mijn bovenarm en iets naar mijn rug...er gebeurde iets, ik snapte er niets van. Ik moet behoorlijk dom hebben staan staren...de pijn nam af! Het meest vreemde van alles is dat ik sindsdien een aantal bewegingen gewoon weer kan maken! Its is duidelijk geen charletan! Persoonlijk denk ik dat hij tot een van de weinigen behoort die werkelijk over deze gave beschikt.
Het siert hem dat hij er absoluut geen slaatje uit slaat, of prat gaat op zijn kundigheid:
voor die behandeling van mijn schouder heb ik geen cent hoeven te betalen, terwijl hij mij wel van mijn klachten heeft afgeholpen! Een week geleden heb ik een zeer geslaagd consult gehad bij Its voor mijn onderrug en buik. En voor mij is het duidelijk: als ik een pijnklacht heb, ga ik naar ITS!Groet, Manon Barthels

Tjerk Heringa 27-10-07 20:31:36

Deze week kwam ik in de drogisterij om een zalfje tegen spierpijn te halen. Ik heb al ruim een jaar periodiek last van zware nek- en schouderpijn en als gevolg daarvan hoofdpijn. Oorzaak is het vele beeldschermwerk en de vaak niet ideale werkhouding. Dat was weer de kop op gestoken. Its gaf mij een kleine demonstratie van zijn genezende handen. De pijn was direct minder. Vanavond heb ik een behandeling van een kwartier gehad. Its is een wonder. Ik heb me al in geen twee jaar zo goed gevoeld. In een kwartier heeft hij meer bereikt dan twee fysiotherapeuten in een half jaar.

Jolanda Koster 25-10-07 12:41:08

ik kom al jaren lang bij Its voor een neusspray, kan niet meer zonder.Hij wil proberen mij er vanaf te helpen< ik had daarna gelijk weer lucht, Geweldig! wWas helaas nog niet blijvend maar we gaan een paar consulten doen, ben heel anthousiast en reuze benieuwd! Hou jullie op de hoogte, groetjes ilona

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage