Bob 16-01-06 15:56:12

Beste Its,
na veel dingen te hebben geprobeert,gaan we nog steeds verder al hoe wel met kleine stapjes dan maar en met mijn geloof erbij gaat het wel goed komen hoop ik.En mede hoop ik dat meneer Its ook verder gaat met mij als hij de info erover heeft gekregen kwa suikerziekte.Maar het is een mooie site geworden en ga zo door zoals je mij vertelt heb toppie.Want kwa uitleg van dingen uit de drogistenwereld kunt U terecht bij deze man.

Manon Belinfante-van Driel 10-01-06 22:32:52

Beste Its van der Lely,
Allereerst mijn complimenten voor jouw overzichtelijke site. Ook ik, als arts zijnde, ben door jou behandeld. Wonderbaarlijk hoe mijn voeten en handen tijdens de behandeling gingen tintelen. Een mooi geschenk als je mensen op deze wijze mag en kan magnetiseren. Ik heb alle vertrouwen in jouw wijze van behandelen.
Succes en tot ziens.
Dr.drs. Manon Belinfante

Amanda 10-01-06 18:53:59

Hallo allemaal,

Ook ik ben bij Its terecht gekomen. Ik heb namelijk nekklachten. Het gaat hierbij om spanningsklachten. Tijdens de sesies bij Its voelde ik de spanning uit mijn lijf wegtrekken. De sesies waren altijd een combie van magnetiseren en visualiseren. Het visualiseren hielp goed om te ontspannen en zo de ontspanning langer vast te houden.Het magnetiseren hielp tegen de pijn en de verkramping van mijn spieren. Kortom ik heb er erg veel profijt van de behandeling gehad.

Groeten Amanda

jeffrey 10-01-06 17:43:14

heej allemaal

op 1 januari 2005 was er een vuurwerk patroon in mijn hand geknalt. En 3 maanden na de operatie ging mijn laatste vingerkootje steeds krommer staan en had continu last van pijn steken in mijn vinger. Nadat ik kennis heb gemaakt met mr lely ging ik de eerste behandelingen volgen. Ook al duurde de behandeling maar kort voelde ik mij al een stuk beter en stond mijn vinger al een heel stuk rechter tot mijn verbazing. Na enkele behandelingen was na mijn verbazing me vinger helemaal af van de pijn en me kootje staat nu al voor de helft rechter. helemaal recht zou het nooit worden omdat het zo aanmekaar gegroeit is. maar het belangrijkste is dat ik mijn vinger weer helemaal kan gebruiken.

Its bedankt voor de behandelingen en ik hoop dat je meer mensen gelukkig kan maken

Natasja 08-01-06 12:17:09

Na 5 jaar overal heen te zijn geweest en zoveel behandelingen overal gehad te hebben ging ik naar Its. Hij heeft mij een tijd behandeld en de aanhouder wint.. ik ben er eindelijk vanaf!!

berest 05-01-06 17:36:18

Hoi, Even een klein berichtje. Bij mij is een Mortonse Neuralgie geconstateerd. Dit betekent dat er een zenuw afgeklemd is in mijn voet. Het veroorzaakt veel pijn in mijn 2de teen. Hierdoor kan ik vaak bijna niet meer lopen. En ook nog een heleboel andere dingen niet doen. Ook heb ik een zooltje laten aanmeten. Dit heeft alleen maar meer pijn veroorzaakt. Bij toeval kwam ik in gesprek met dhr. Van der Lely, hij bleek magnetiseur te zijn. Hij heeft mij voor een groot deel van mijn pijn afgeholpen. Ik zeg niet dat ik zonder pijn ben, maar ik kan toch wel zeggen dat de pijn gehalveerd is. Dit maakt voor mij het leven weer een stuk dragelijker. Dus misschien is deze magnetiseur ook iets voor u.

<< < 4 5 6 7 8
Zoeken
Terug naar homepage