martin huiting 11-09-07 21:03:39

Hallo beste malawi gangers.
Het was erg gezellig zaterdag bij julie.
En wij hebben de eerste 5 fietsen al binnen.
Ik kijk ze thuis eerst even na en dan horen jullie nog van ons.
Groetjes martin & greetje

anneke de vries 29-06-07 15:25:29

Een leuke site ik heb alles gelezen en ik vond het heel boeiend. Je kan eindelijk eens zien hoe ontwikkelingswerk hoort te gaan. Wij gaan in zorgcentrum de Blanckenbörg inventariseren wat wij nog aan materiaal hebben en we zullen een inzameling houden,
namens de Blanckenbörg, hartelijke groeten.
Anneke de Vries
coördinator wachtlijstbeheer

SwiStoKaa 13-06-07 12:12:12

sWIsTOkAA

dirkje 23-05-07 04:46:18

Ik wens jullie heel veel succes met je stichting. Als ik iets voor jullie kan betekenen moet je het maar zeggen
groetjes dirkje
p.s. ik blijf jullie volgen via de website

keyzer jan en dukke 14-03-07 22:20:39

Hallo janny, ronald en zus Riekje.

Jullie net naar Schiphol gebracht.Als ik dit schrijf zitten jullie in het vliegtuig voor weer een belangrijke missie in Malawi. Tassen mee met allerlei zaken die aldaar weer goed van pas zullen komen. Tassen die eigenlijk niet te tillen waren, maar oke het is voor een zeer goed doel, dus til je ze gewoon. Het is te hopen dat bagagepersoneel op de vliegvelden er geen pijnlijke ruggen van over zullen houden.
Wij wensen jullie wederom heel veel succes daar waar ze het zo nodig hebben.
Ongetwijfeld zullen jullie over deze missie weer verslag doen en jullie weer tot nieuwe daden aanzetten.
Vanaf deze plaats wil ik namens jullie een ieder verzoeken een donatie te doen voor dit zeer goede doel. Ik maak van heel dicht bij hoe jullie je voor deze zaak inzetten en dat er daadwerkelijk geen cent onnodig wordt uitgegeven.

lidwien 23-02-07 20:42:45

Hallo keien!!!!
Ik weet dat jullie kei- en keihard gewerkt hebben om dit mooie project van de grond te krijgen en dat het hele project erg veel vrije tijd, zweet en tranen gekost heeft. Maar ook herinner ik me jullie lach van oor tot oor (verder kon niet) toen alle moeite en inzet beloond werd: goederen op tijd in Lilongwe, douane deed niet al te moeilijk, vol egars en enthousiasme ontvangen bij de projecten maar vooral de ongelooflijk liefdevolle en daadkrachtige steun van jullie soulmate (ze liet zich de kaas niet van het brood eten en kende alle klappen van de bureaucratische zwepen in Malawi).
Ik hoop daarom dat jullie volgende reis naar de projecten net zo succesvol al zijn, maar ook dat jullie soms wat tijd vrij kunnen maken om even de andere en ook mooie kanten van Malawi kunnen bekijken.
Voor wie nog twijfelt over wel/niet een donatie storten: geen enkele eurocent blijft aan de strijkstok kleven. Motivatie, liefde voor de minderbedeelden en hulp van veel aardige landgenoten help dit 3-tal hun dromen te verwezenlijken.

Lidwien van Dooren

Astrid 12-02-07 15:58:26

Hoi jannie en Ronald,

Hartstikke mooie site!! Complimenten!!
Keep up the good work!!!!

groeten,

Astrid

Heiko 09-02-07 22:18:59

Prima site voor een goed doel en als er mensen zijn die er wat meer van willen zien, is er de speciale DVD reisverslag van de eerste zending, kunt u precies zien waar het voor nodig is. voor bestelling van de dvd komt er een bedrag voor het goede doel binnen. dus bestellen via contact.

f jeeninga 06-02-07 16:02:34

Ik heb een winkel vol tweedehands kinderkleding. als u er belang bij heeft, dan kunt u dat zo krijgen!
vr gr f jeeninga

willem v/d laan 06-02-07 15:02:42

leuke site, en een goed plan om op deze manier hulp te bieden.

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!