Trijntje Gerrits 04-01-21 09:29:26

Dag Rola en Wim. Wat een prachtig uitzicht en heerlijk rustig. Veel gelopen en gefietst. Heerlijk geslapen. Dit is voor herhaling, het is hier zo mooi. Huisje heeft alles wat er nodig is. Bedankt Voorde heerlijke krentewegge. Groet Trijntje Gerrits.

Fien Okkerse 24-12-20 12:44:29

Slechts drie nachten geweest. Het was heerlijk en vanwege de regen konden wij fijn lezen, koffie drinken met krentewegge en genieten van de kaarsjes. Kortom; fijn om hier te zijn. En in de namiddag genoten met een gluhwein op het terras. Hartelijke groet, Jan en Fien Kruijs

Kim Vianen 09-12-20 09:54:38

Een heerlijke week alleen! De mooiste wandelingen en MTB toer gemaakt. De routes staan goed aangegeven. Tevens een brave tocht van frankwandelt.nl gelopen. Prachtig hier! Mooie vennen, veel spechten..... Een fijn huisje met alles wat je nodig hebt. Super! Groet Kim

Anne Boon 08-11-20 08:52:37

Beste Rola en Wim, Wat een heerlijk huisje en wat een prachtige plek. De mooiste zonsopgangen gezien, geen herten maar wel een egeltje en een eekhoorn. Dit was onze 4de keer in Twente/Nutter en het lijkt alsof het iedere keer mooier is. Jullie huisje is fantastisch en van alle gemakken voorzien (nu ook met een beslagkom als aandenken aan ons). We komen zeker terug! Lieve groetDitmer en Anne.

Akke Wijna 26-10-20 15:08:43

Het blijft een prachtig plekje al willen de reeen nog niet te voorschijn komen. We vinden de herfst hier ook prachtig.De beuken, die groen en geel en bruin tegelijk zijn, de bonte specht ,de vliegenzwammen en het klaterende water.En niet te vergeten de jagende wolken. Dank jullie wel 25/10/20. Geertrui Smit en Akke Wijnja

Annelies van Kooten 23-10-20 18:53:43

Samen met mijn zusje genoten wij van al die mooie en vooral seizoen ontkiemende natuurwondertjes.......De verse mossen die zo prachtig groen zijn...De echt hoor meer dan 100 hinderden paddestoelen zelfs een prachtige vliegenzwam ontluikt naast het schuurtje.......Maar ook het einde aan van de bladeren dieverzwakt van al het werk dat ze deden neerdwarrelen naar de grond en daar te vergaan en voedsel worden voor de nieuwe cyclus in de natuur.. Er was in deze week zoveel tr beleven naast die diepe stilte waarover mijn zusje zal vertellen.. Dank je wel lief Twente........Tanneke van Kooten.......In de nacht schonken ons de flonkerende sterrenhemel en de intense stilte, een ultiem gevoel van geluk. Mapadodo, een oase nan rust!! Annelies van Kooten.

CJ Walter 02-10-20 14:33:55

Dag Wim en Rola. Bedankt voor de heerlijke krentenweger. Ondanks het weer,was het een mooi weekje. De Corona is aan de 2 de golf begonnen. Hier is het rustig en stil. Je hoort en proeft a.h.w. de stille.Wat deden wij:autotochten, Olifanten parade 70 km route. De sagenland route 120 km wandeltochten via het netwerk. Bezoekjes aan ootmarsum, Denekamp enanderen. Dank en hartelijke groet. Kees en Dorien Walter Apeldoorn .

Jolanda Swart 25-09-20 14:53:45

We hebben een geweldige week achter de rug.Tot vandaag was het dagelijks weer meer dan 23 graden. Daardoor zijn we eindelijk alleen maar buiten geweest. We hebben enkele mooie wandelingen gemaakt door het Springendal,we hebben veel gelezen op de veranda en we hebben veel van de omgeving gezien. Vandaag iets frisser maar toch schijnt de zon nog steeds. We hebben geboft!!De rust en de ligging van het huisje heeft ons goed gegaan. Morgen weer terug naar Zuid-Holland waar iets meer dan een week geleden,Code Rood is afgekondigd wie weet wat ons nog te wachten staat! Ons weekje Ootmarsum neemt niemand ons af in ieder geval. Bedankt fam Heutink. De en Jolanda Swart Leiderdorp

Heleen en Janny 18-09-20 20:14:21

Morgen weer naar huis (Wederveen en Hoogeveen ) een heerlijke week gehad. Genoten van “ons” huis en de prachtige omgeving.Vanaf ons terras diverse dieren gespot: haas,konijn,eekhoorn,roofvogels en niet te vergeten de zwarte hond die regelmatig door het weiland liep. Tip:bezoek een keertje de kringloopwinkel in Denekamp. Hartelijke groet van Heleen en Janny.

Stevie van Veen 12-09-20 11:42:56

Beste fam Heutink Hartelijk dank voor het verblijf in uw huisje. We hebben het erg naar onze zin gehad. Het uitzicht is prachtig en de rust inclusief de hertjes. Henk en Stevie van Veen Wassenaar.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies