J Dekker 18-08-17 13:43:56

Beste Fam Heutink,Wij hebben een hele week genoten van de rust en ruimteop deze prachtig plek! De omgeving is schitterend om te fietsen en te wandelen. Dat hebben wij dan ook veel gedaan😊Bedankt voor de krentewegge, deze was erg lekker. Johan en Ingrid uit Schagen.

Annemieke Rovers 11-08-17 17:17:36

Beste Fam Heutink,Jullie huisje staat op een mooi plekje!Wij hebben erg genoten en zeker van de rust.En ..........we hebben een ree gezien dat was echt gaaf.We hebben prachtige fietstochten gemaakt en gaan nu weer met een heerlijk gevoel naar huis.Groeten uit Brabant Frans en Annemieke

Wa van der spoel 11-08-17 17:08:19

Beste Fam Heutink, 4 aug 2017We hebben heerlijk genoten van onze vakantie in Mapadodo.Lekker op het terras een boek lezen,prachtige fietesroute'sgefiets en heerlijk weer wat wil een mens nog meer.hartelijke groetWim en Ine v/d Spoel

Ingrid Carsouw 27-05-17 17:29:19

De afgelopen week hebben mijn schoonmoeder en ik genoten van Mapadodo en Twente. Het huisje ligt rustig, met vrij uitzicht. We zagen veel konijnen, een eekhoorn en een ree en luisterden naar de vogels. Een wandeling naar de bronnen bleek vanaf het huisje mogelijk te zijn en dat vonden we erg mooi. Veel fietsroutes gefietst, Ootmarsum bezocht. We hadden tijd tekort en komen graag een keer terug.

Joke Herweijer 16-05-16 09:26:06

Wij zijn net terug van een heerlijk weekje Ootmarsum in het huisje Mapadodo! Echt een aanrader; prachtig uitzicht vanaf de veranda; alles wat je nodig hebt aan luxe en comfort in het huisje. Vooral fijne bedden! en de omgeving nodigt je uit om te gaan wandelen en fietsen. Het vogel zangkoor om je huisje heen is de kers op de taart. Geniet ze als je erheen gaat.

Hans en Arend 16-11-15 16:00:02

Beste |Rola en Wim
In juni hebben wij jullie huisje gezien toen wij vlak bij jullie een stacaravan hadden gehuurd. Wim was zo vriendelijk om ons het huisje te laten zien. Wij waren gelijk al verkocht zo gezellig en huiselijk het er uit ziet. Vooral het uitzicht van uit de woonkamer is fantastisch. Wij hebben het huisje gehuurd een weekend in oktober, ondanks het slechte weer hebben wij het enorm naar onze zin gehad. Vooral de privacy van het huisje beviel ons heel goed. Tot volgend voorjaar
.

Bep Klomp en Flip Toren 02-10-15 20:37:50

We zijn een midweekje in Mapadodo geweest en hebben erg genoten, het was een gezellig en kompleet ingericht huisje op een prachtige rustige plek met een fantastisch vrij uitzicht. Ook met minder mooi weer is het hiervan genieten op de overdekte veranda.

De Bakkertjes 16-09-15 15:03:47

Hallo Rola en WimWat hebben we weer genoten in Mapadodo en wat een ontvangst.Een mand met allemaal lekkere spullen dat omdat we er voor het vijfde jaar kwamen.Dat is niet zo moeilijk in zo'n bungalow met een geweldig uitzicht en de rust.En waar alles aanwezig is ruim en schoon.De omgeving verveelt echter nooit.Wij zijn blij, dat we het volgend jaar ook weer mogen huren.Groetjes de Bakkertjes.

Harm en Rika van der linde 07-07-15 21:17:14

Hallo Rola en WimWe zijn weer terug in veno maar het huisje heeft veel indruk op ons gemaakt we hebben van de rust genoten we zijn ook zeker van plan om weer te komenGR Harm en Rika

Carla de Jong 28-06-15 16:13:49

Mapadodo is een gezellige en comfortabele bungalow op een rustige camping even buiten Ootmarsum. Het huisje heeft een prachtig uitzicht waarvan je kunt genieten onder de veranda. Vanaf het park kun je zo het bos inlopen. Twente is een mooie landelijke omgeving met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het is een gemoedelijke en gastvrije streek. De ontvangst in de bungalow was hartelijk en het was er schoon. Ik kom volgend jaar zeker terug!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!