Els en Rob 26-04-15 16:00:45

We hebben een heerlijk lang weekend in Mapadodo gehad. Een mooi gezellig huis met prachtig uitzicht en rustig gelegen. Wat wil je nog meer. We hebben veel vogels gezien en gefotografeerd. Het was een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Arie en Tineke 19-04-15 21:28:01

We hebben een heerlijke week doorgebracht in Mapadodo. Een comfortabel huisje met een schitterende veranda, waar we 's morgens al in de zon van ons ontbijt konden genieten. Heerlijk rustig plekje, met weids uitzicht. Dit in een omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Akke Wijnja 23-03-15 19:50:27

Het werd lente ,ook in Nutter,afgelopen weekend.Mapadodo bood ons een heerlijk warm onderdak en stilte.Weer meer gezien van de omgeving. Wie nog niet bij de watermolen van Bels en van Frans is geweest moet dat beslist gaan doen, ik kreeg het gevoel terug te gaan in de historie. De zon scheen en buiten was veel lente activiteit. Het uitzicht is mooi,geen mooiere blik dan een wit landschap met de laatste vorst. Dank voor het huisje.

Adrie en Korrie 11-01-15 13:16:26

De hele Kerstweek hebben wij mogen genieten in het warme, schone en knusse huisje mapadodo. Het uitzicht is prachtig: grazende koeien, de vogeltjes en ook de sneeuwbui was prachtig om te zien. We hebben mooie wandelingen gemaakt. De bronnen zijn fantastisch. Ook Ootmarsum is een aanrader.

Thera en Robin 16-09-14 18:39:06

Wat een heerlijke week hebben we weer gehad in dit leuke huisje. Het ligt in een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook zijn er vele leuke dorpen in de omgeving. Een dagje naar Duitsland is ook een aanrader, bijvoorbeeld Bad Bentheim. Zeer zeker een aanrader!

Will en Janna Bakker 09-09-14 17:40:52

Het was weer genieten in mapadodo.Heerlijk gefietst in een prachtige omgeving en wandelen in de bossen geweldig.En dan thuis komen in het huisje met een prachtig uitzicht.Met verschillende soorten vogels en konijnen om de deur en herten tegen de bosrand geweldig.Het huisje is ruim en schoon .Wij komen er al voor de vierde keer en hebben al weer besproken voor het volgend jaar. We zien er al weer naar uit.Je wordt ontvangen door hele fijne mensen .Tot volgend jaar Rola en Wim.


Dinand en Joke de Kock 26-08-14 11:21:16

Weer behouden thuis teruggekeerd zien wij terug op een ondanks wat regenachtige maar toch geslaagde week .Als het in de avond wat kil was, even de verwarming bij ! Meestal scheen s'ochtends de zon op de veranda,heerlijk en wat een rust, met konijnen en vogels voor je.Verder gefietst en gewandeld , musea bekeken. Er is genoeg te doen in de regio en wij zijn er nog niet klaar mee.Fam. Heutink bedankt en misschien tot ziens

Jannie en George 22-08-14 18:26:25

Al weer even terug van een fijne week in dit huisje. Smaakvol ingericht, comfortabel, prachtig plekje, lekker buiten zitten ook als het regent. Wandelen in het Sprengendal, fietsen rondom Ootmarsum, vooral het dal van de Mosbeek vonden wij ook erg mooi, Kortom heerlijke plek.

Henk en Anneke de Vries 19-07-14 18:51:32

We hebben genoten van twee weken in Mapadodo. In de eerste plaats vanwege de bijzondere omgeving waar het prima fietsen en wandelen is. Maar ook vanwege het huisje zelf. Comfortabel, aardig ingericht. Tijdens de warme juli-dagen bleef de slaapkamer toch koel. 's-Avonds kun je heerlijk op de veranda zitten, met vrij uitzicht over een wei waar de hele dag hazen en konijnen te actief zijn en in de avondschemering een enkele keer reeŽn. En er zijn heel veel vogels die zich van dichtbij laten bewonderen, sommigen kenden we alleen uit het vogelboek. Dus vooral aanbevolen voor wie van rust en natuur houdt.

Jan en Hinke Otter 06-07-14 13:04:50

We zijn weer terug van een fijne vakantie in Twente,de rust,zeg maar gerust stilte bestaat dus nog.Mapadodo staat op de camping Bij de bronnen,maar is helemaal prive,voor je huis in het weiland aan de bosrand lopen herten,konijnen,zitten roofvogels in de bomen,kortom er valt altijd wat te zien,ook kun je er heerlijk fietsen rondom Ootmarsum,het huis heeft een fijne veranda en is van alle gemakken voorzien,lijkt me ook leuk in de winter met veel sneeuw,dus wie weet komen we dan terug!!!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!