Ingrid Carsouw 27-05-17 17:29:19

De afgelopen week hebben mijn schoonmoeder en ik genoten van Mapadodo en Twente. Het huisje ligt rustig, met vrij uitzicht. We zagen veel konijnen, een eekhoorn en een ree en luisterden naar de vogels. Een wandeling naar de bronnen bleek vanaf het huisje mogelijk te zijn en dat vonden we erg mooi. Veel fietsroutes gefietst, Ootmarsum bezocht. We hadden tijd tekort en komen graag een keer terug.

Joke Herweijer 16-05-16 09:26:06

Wij zijn net terug van een heerlijk weekje Ootmarsum in het huisje Mapadodo! Echt een aanrader; prachtig uitzicht vanaf de veranda; alles wat je nodig hebt aan luxe en comfort in het huisje. Vooral fijne bedden! en de omgeving nodigt je uit om te gaan wandelen en fietsen. Het vogel zangkoor om je huisje heen is de kers op de taart. Geniet ze als je erheen gaat.

Hans en Arend 16-11-15 16:00:02

Beste |Rola en Wim
In juni hebben wij jullie huisje gezien toen wij vlak bij jullie een stacaravan hadden gehuurd. Wim was zo vriendelijk om ons het huisje te laten zien. Wij waren gelijk al verkocht zo gezellig en huiselijk het er uit ziet. Vooral het uitzicht van uit de woonkamer is fantastisch. Wij hebben het huisje gehuurd een weekend in oktober, ondanks het slechte weer hebben wij het enorm naar onze zin gehad. Vooral de privacy van het huisje beviel ons heel goed. Tot volgend voorjaar
.

Bep Klomp en Flip Toren 02-10-15 20:37:50

We zijn een midweekje in Mapadodo geweest en hebben erg genoten, het was een gezellig en kompleet ingericht huisje op een prachtige rustige plek met een fantastisch vrij uitzicht. Ook met minder mooi weer is het hiervan genieten op de overdekte veranda.

De Bakkertjes 16-09-15 15:03:47

Hallo Rola en WimWat hebben we weer genoten in Mapadodo en wat een ontvangst.Een mand met allemaal lekkere spullen dat omdat we er voor het vijfde jaar kwamen.Dat is niet zo moeilijk in zo'n bungalow met een geweldig uitzicht en de rust.En waar alles aanwezig is ruim en schoon.De omgeving verveelt echter nooit.Wij zijn blij, dat we het volgend jaar ook weer mogen huren.Groetjes de Bakkertjes.

Harm en Rika van der linde 07-07-15 21:17:14

Hallo Rola en WimWe zijn weer terug in veno maar het huisje heeft veel indruk op ons gemaakt we hebben van de rust genoten we zijn ook zeker van plan om weer te komenGR Harm en Rika

Carla de Jong 28-06-15 16:13:49

Mapadodo is een gezellige en comfortabele bungalow op een rustige camping even buiten Ootmarsum. Het huisje heeft een prachtig uitzicht waarvan je kunt genieten onder de veranda. Vanaf het park kun je zo het bos inlopen. Twente is een mooie landelijke omgeving met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het is een gemoedelijke en gastvrije streek. De ontvangst in de bungalow was hartelijk en het was er schoon. Ik kom volgend jaar zeker terug!

Els en Rob 26-04-15 16:00:45

We hebben een heerlijk lang weekend in Mapadodo gehad. Een mooi gezellig huis met prachtig uitzicht en rustig gelegen. Wat wil je nog meer. We hebben veel vogels gezien en gefotografeerd. Het was een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Arie en Tineke 19-04-15 21:28:01

We hebben een heerlijke week doorgebracht in Mapadodo. Een comfortabel huisje met een schitterende veranda, waar we 's morgens al in de zon van ons ontbijt konden genieten. Heerlijk rustig plekje, met weids uitzicht. Dit in een omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Akke Wijnja 23-03-15 19:50:27

Het werd lente ,ook in Nutter,afgelopen weekend.Mapadodo bood ons een heerlijk warm onderdak en stilte.Weer meer gezien van de omgeving. Wie nog niet bij de watermolen van Bels en van Frans is geweest moet dat beslist gaan doen, ik kreeg het gevoel terug te gaan in de historie. De zon scheen en buiten was veel lente activiteit. Het uitzicht is mooi,geen mooiere blik dan een wit landschap met de laatste vorst. Dank voor het huisje.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage