Harm en Rika van der linde 07-07-15 21:17:14

Hallo Rola en WimWe zijn weer terug in veno maar het huisje heeft veel indruk op ons gemaakt we hebben van de rust genoten we zijn ook zeker van plan om weer te komenGR Harm en Rika

Carla de Jong 28-06-15 16:13:49

Mapadodo is een gezellige en comfortabele bungalow op een rustige camping even buiten Ootmarsum. Het huisje heeft een prachtig uitzicht waarvan je kunt genieten onder de veranda. Vanaf het park kun je zo het bos inlopen. Twente is een mooie landelijke omgeving met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het is een gemoedelijke en gastvrije streek. De ontvangst in de bungalow was hartelijk en het was er schoon. Ik kom volgend jaar zeker terug!

Els en Rob 26-04-15 16:00:45

We hebben een heerlijk lang weekend in Mapadodo gehad. Een mooi gezellig huis met prachtig uitzicht en rustig gelegen. Wat wil je nog meer. We hebben veel vogels gezien en gefotografeerd. Het was een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Arie en Tineke 19-04-15 21:28:01

We hebben een heerlijke week doorgebracht in Mapadodo. Een comfortabel huisje met een schitterende veranda, waar we 's morgens al in de zon van ons ontbijt konden genieten. Heerlijk rustig plekje, met weids uitzicht. Dit in een omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Akke Wijnja 23-03-15 19:50:27

Het werd lente ,ook in Nutter,afgelopen weekend.Mapadodo bood ons een heerlijk warm onderdak en stilte.Weer meer gezien van de omgeving. Wie nog niet bij de watermolen van Bels en van Frans is geweest moet dat beslist gaan doen, ik kreeg het gevoel terug te gaan in de historie. De zon scheen en buiten was veel lente activiteit. Het uitzicht is mooi,geen mooiere blik dan een wit landschap met de laatste vorst. Dank voor het huisje.

Adrie en Korrie 11-01-15 13:16:26

De hele Kerstweek hebben wij mogen genieten in het warme, schone en knusse huisje mapadodo. Het uitzicht is prachtig: grazende koeien, de vogeltjes en ook de sneeuwbui was prachtig om te zien. We hebben mooie wandelingen gemaakt. De bronnen zijn fantastisch. Ook Ootmarsum is een aanrader.

Thera en Robin 16-09-14 18:39:06

Wat een heerlijke week hebben we weer gehad in dit leuke huisje. Het ligt in een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook zijn er vele leuke dorpen in de omgeving. Een dagje naar Duitsland is ook een aanrader, bijvoorbeeld Bad Bentheim. Zeer zeker een aanrader!

Will en Janna Bakker 09-09-14 17:40:52

Het was weer genieten in mapadodo.Heerlijk gefietst in een prachtige omgeving en wandelen in de bossen geweldig.En dan thuis komen in het huisje met een prachtig uitzicht.Met verschillende soorten vogels en konijnen om de deur en herten tegen de bosrand geweldig.Het huisje is ruim en schoon .Wij komen er al voor de vierde keer en hebben al weer besproken voor het volgend jaar. We zien er al weer naar uit.Je wordt ontvangen door hele fijne mensen .Tot volgend jaar Rola en Wim.


Dinand en Joke de Kock 26-08-14 11:21:16

Weer behouden thuis teruggekeerd zien wij terug op een ondanks wat regenachtige maar toch geslaagde week .Als het in de avond wat kil was, even de verwarming bij ! Meestal scheen s'ochtends de zon op de veranda,heerlijk en wat een rust, met konijnen en vogels voor je.Verder gefietst en gewandeld , musea bekeken. Er is genoeg te doen in de regio en wij zijn er nog niet klaar mee.Fam. Heutink bedankt en misschien tot ziens

Jannie en George 22-08-14 18:26:25

Al weer even terug van een fijne week in dit huisje. Smaakvol ingericht, comfortabel, prachtig plekje, lekker buiten zitten ook als het regent. Wandelen in het Sprengendal, fietsen rondom Ootmarsum, vooral het dal van de Mosbeek vonden wij ook erg mooi, Kortom heerlijke plek.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies