Adrie en Korrie 11-01-15 13:16:26

De hele Kerstweek hebben wij mogen genieten in het warme, schone en knusse huisje mapadodo. Het uitzicht is prachtig: grazende koeien, de vogeltjes en ook de sneeuwbui was prachtig om te zien. We hebben mooie wandelingen gemaakt. De bronnen zijn fantastisch. Ook Ootmarsum is een aanrader.

Thera en Robin 16-09-14 18:39:06

Wat een heerlijke week hebben we weer gehad in dit leuke huisje. Het ligt in een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook zijn er vele leuke dorpen in de omgeving. Een dagje naar Duitsland is ook een aanrader, bijvoorbeeld Bad Bentheim. Zeer zeker een aanrader!

Will en Janna Bakker 09-09-14 17:40:52

Het was weer genieten in mapadodo.Heerlijk gefietst in een prachtige omgeving en wandelen in de bossen geweldig.En dan thuis komen in het huisje met een prachtig uitzicht.Met verschillende soorten vogels en konijnen om de deur en herten tegen de bosrand geweldig.Het huisje is ruim en schoon .Wij komen er al voor de vierde keer en hebben al weer besproken voor het volgend jaar. We zien er al weer naar uit.Je wordt ontvangen door hele fijne mensen .Tot volgend jaar Rola en Wim.


Dinand en Joke de Kock 26-08-14 11:21:16

Weer behouden thuis teruggekeerd zien wij terug op een ondanks wat regenachtige maar toch geslaagde week .Als het in de avond wat kil was, even de verwarming bij ! Meestal scheen s'ochtends de zon op de veranda,heerlijk en wat een rust, met konijnen en vogels voor je.Verder gefietst en gewandeld , musea bekeken. Er is genoeg te doen in de regio en wij zijn er nog niet klaar mee.Fam. Heutink bedankt en misschien tot ziens

Jannie en George 22-08-14 18:26:25

Al weer even terug van een fijne week in dit huisje. Smaakvol ingericht, comfortabel, prachtig plekje, lekker buiten zitten ook als het regent. Wandelen in het Sprengendal, fietsen rondom Ootmarsum, vooral het dal van de Mosbeek vonden wij ook erg mooi, Kortom heerlijke plek.

Henk en Anneke de Vries 19-07-14 18:51:32

We hebben genoten van twee weken in Mapadodo. In de eerste plaats vanwege de bijzondere omgeving waar het prima fietsen en wandelen is. Maar ook vanwege het huisje zelf. Comfortabel, aardig ingericht. Tijdens de warme juli-dagen bleef de slaapkamer toch koel. 's-Avonds kun je heerlijk op de veranda zitten, met vrij uitzicht over een wei waar de hele dag hazen en konijnen te actief zijn en in de avondschemering een enkele keer reeën. En er zijn heel veel vogels die zich van dichtbij laten bewonderen, sommigen kenden we alleen uit het vogelboek. Dus vooral aanbevolen voor wie van rust en natuur houdt.

Jan en Hinke Otter 06-07-14 13:04:50

We zijn weer terug van een fijne vakantie in Twente,de rust,zeg maar gerust stilte bestaat dus nog.Mapadodo staat op de camping Bij de bronnen,maar is helemaal prive,voor je huis in het weiland aan de bosrand lopen herten,konijnen,zitten roofvogels in de bomen,kortom er valt altijd wat te zien,ook kun je er heerlijk fietsen rondom Ootmarsum,het huis heeft een fijne veranda en is van alle gemakken voorzien,lijkt me ook leuk in de winter met veel sneeuw,dus wie weet komen we dan terug!!!

Gerad en Leny Warnaar 21-06-14 22:43:03

Wij hebben het zeer goed naar onze zin gehad het huisje is comfortabel en de ligging perfect ,heerlijk rustig.De uitvals routes om te gaan fietsen zijn uitermate goed met al die kleine dorpjes om je heen.vgl. en bedankt,Gerad/Leny en hopelijk tot ziens

Cor en Tine Arkenbout 24-04-14 21:56:53

Een super Paasweekend gehad in het huisje Mapadodo met prachtig uitzicht op het Paasvuur. Het huisje heeft een ideale ligging met vrij uitzicht en is van alle gemakken voorzien. Het ligt aan de rand van het welbekende Springendal en nodigt uit voor heerlijke wandel- en fietstochten. Rola en Wim weer bedankt voor de hartelijke ontvangst met de welbekende Twentse Krentenwegge.

Lies 07-03-14 18:41:44

Wederom een heel fijn weekend gehad in dit gezellige huisje. Al bij de eerste stap over de drempel voel je je thuis. Schone, ruime badkamer en we hebben geslapen als een os. Naast de mooie wandelingen die we hebben gemaakt, hebben we ook Ootmarsum bezocht met al haar galerieën en cafeetjes. We komen zeker nog een keer terug.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage