Henk en Anneke de Vries 19-07-14 18:51:32

We hebben genoten van twee weken in Mapadodo. In de eerste plaats vanwege de bijzondere omgeving waar het prima fietsen en wandelen is. Maar ook vanwege het huisje zelf. Comfortabel, aardig ingericht. Tijdens de warme juli-dagen bleef de slaapkamer toch koel. 's-Avonds kun je heerlijk op de veranda zitten, met vrij uitzicht over een wei waar de hele dag hazen en konijnen te actief zijn en in de avondschemering een enkele keer reeën. En er zijn heel veel vogels die zich van dichtbij laten bewonderen, sommigen kenden we alleen uit het vogelboek. Dus vooral aanbevolen voor wie van rust en natuur houdt.

Jan en Hinke Otter 06-07-14 13:04:50

We zijn weer terug van een fijne vakantie in Twente,de rust,zeg maar gerust stilte bestaat dus nog.Mapadodo staat op de camping Bij de bronnen,maar is helemaal prive,voor je huis in het weiland aan de bosrand lopen herten,konijnen,zitten roofvogels in de bomen,kortom er valt altijd wat te zien,ook kun je er heerlijk fietsen rondom Ootmarsum,het huis heeft een fijne veranda en is van alle gemakken voorzien,lijkt me ook leuk in de winter met veel sneeuw,dus wie weet komen we dan terug!!!

Gerad en Leny Warnaar 21-06-14 22:43:03

Wij hebben het zeer goed naar onze zin gehad het huisje is comfortabel en de ligging perfect ,heerlijk rustig.De uitvals routes om te gaan fietsen zijn uitermate goed met al die kleine dorpjes om je heen.vgl. en bedankt,Gerad/Leny en hopelijk tot ziens

Cor en Tine Arkenbout 24-04-14 21:56:53

Een super Paasweekend gehad in het huisje Mapadodo met prachtig uitzicht op het Paasvuur. Het huisje heeft een ideale ligging met vrij uitzicht en is van alle gemakken voorzien. Het ligt aan de rand van het welbekende Springendal en nodigt uit voor heerlijke wandel- en fietstochten. Rola en Wim weer bedankt voor de hartelijke ontvangst met de welbekende Twentse Krentenwegge.

Lies 07-03-14 18:41:44

Wederom een heel fijn weekend gehad in dit gezellige huisje. Al bij de eerste stap over de drempel voel je je thuis. Schone, ruime badkamer en we hebben geslapen als een os. Naast de mooie wandelingen die we hebben gemaakt, hebben we ook Ootmarsum bezocht met al haar galerieën en cafeetjes. We komen zeker nog een keer terug.

Atmo 01-01-14 12:43:41

Prima tijd gehad in het prachtig gelegen huisje. Vanuit de woonkamer
kijk je recht de natuur in. Letterlijk. Het ziet er precies zo uit als
op de foto's. Ik waande me in het spreekwoordelijke hutje op de hei.
Huisje goed verzorgd en schoon, met een huiselijke sfeer. Een verademing
als ik het vergelijk met de typische inrichting van een standaard
bungalow in een gemiddeld vakantiepark. Die zijn vaak toch wat klinisch
ingericht, niet mijn smaak. Het natuurgebied ligt op zo'n 100 meter
afstand, vanaf de veranda kan je het bijna aanraken. Fijn gewandeld
daar. Komend jaar kom ik nog wel een keer terug denk ik.

Anja Haaze 19-11-13 17:30:24

Met veel plezier hebben mijn man en ik (60 ers) van 7 t/m 13 november de vakantiewoning gebruikt. Het uitzicht is schitterend evenals de omgeving. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een goede verwarming.Heel prettig vonden wij het dat er niet per sé een weekend of midweek geboekt hoeft te worden.Wij komen vast nog eens terug.Anja Haaze

Nicky de wit 16-11-13 20:44:58

Ziet er goed uit Xx

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies