johan en sherwin 04-01-21 16:33:09

En het was weer heerlijk bij Rian appartementen,zelfs in coronatijd.De winkels waren open ook restaurants en bars, en natuurlijk de stranden.De veiligste plek op aarde,Dus twijfel niet: GA GEWOON NAAR RIAN APPARTEMENTEN. Alles binnen handbereik en een super plek om te verblijven.Voor ons zeker niet de laatste keer.Doe het gewoon||||||
Johan en Sherwin

paul vd Rijdt 30-12-20 10:28:23

Hoi Rian ,
Het was afgelopen september weer geweldig dat we weer bij jou waren .We hebben genoten. Hoop dat we volgend jaar weer mogen komen liefs zoals altijd 2x per jaar . En gaan proberen met werk om eventueel ook de kerst en jaarwisseling bij jou te vieren .
groetjes
Paul

Coby en Paul Doth 27-08-19 14:52:16

Van 11-20 aug. brachten we onze vakantie op Curacao door.De rustige en wat afgezonderde ligging van het appartement "Purple Moon" was voor ons heel plezierig.Het was niet echt luxueus maar netjes, stil en kindvriendelijk. We hadden een heel fijne tijd. Dank je wel Rian

Van Belle 05-05-19 10:48:06

Gezellige appartementen en een super gastvrouw (RIAN). Goede locatie => Westpunt, Willemstad. In de buurt supermarkten.

Margriet en Louise 26-04-19 14:55:53

Een heerlijke vakantie gehad in Curacao, maar ook zeker in dit appartement heerlijk ontbijten buiten , zicht op zwembad en tuin.
Binnen een grote ruimte met alles erop en eraan, lekkere bedden en altijd warm water met douche.
Als je wat wilde weten over iets op het eiland , gaf Rian je altijd tips.
Dus kortom een super appartement, heerlijk terras, heel fijn zwembad met ligbedden.
Voor ons is het een super tijd geweest. ☀️

Martijn en Monica 27-01-19 18:58:58

Wij verbleven van half december tot half januari bij Rian en het had voor ons nog veel langer mogen duren!
Wat een heerlijk verblijf hebben wij gehad en wat hebben we ons vermaakt. Alles is aanwezig om een heerlijke vakantie te hebben, het ontbrak ons aan niets. Mooie schone appartementen, geweldige gastvouw, ruime tropisch tuin, heerlijk groot zwembad met daar omheen fijne ligbedden en 4 hele lieve honden.
Mochten wij weer naar Curacao komen dan zonder ook maar enige twijfel gaan we terug naar dit heerlijke plekje!
Curacao is natuurlijk heerlijk, maar Rian was onze kers op de taart (of zal ik zeggen; de aardbei op de tres lèche...)
als ik het in 1 zin mocht omschrijven dan zou ik zeggen "thuiskomen ver van huis"
Lieve Rian bedankt voor alles en tot ziens!

Karel en Karin Dijkers 13-11-18 18:31:03

Dank je wel Rian, Ondanks dat je zelf privé veel meemaakte was de vakantie voor ons onvergetelijk. We komen graag weer bij je terug. Aangenaam verrast waren we door het ruime zwembad en het fraaie appartement. Ook heel prettig was dat we gebruik konden maken van de wasmachine, volgende keer zullen we hierdoor zeer zeker minder kleding mee hoeven te nemen.

Carola Beekman 04-11-18 12:48:26

Wat een heerlijke plek! We waren op Curacao om te werken en hoe heerlijk is het dan om na een werkdag in het zwembad te duiken en te relaxen in die heerlijke tuin, waar de dieren ook gezellig rond scharrelen.
En als kers op de taart, Rian heeft een Kangen waterapparaat, voor het eerst kon ik op reis ook Kangen water drinken, zodat mijn energie op pijl bleef.
Rian, bedankt voor de gastvrijheid, wat mooi dat je je prachtige plek met ons wilde delen. Carola en Ellen

Rose-Marie en gezin 13-08-18 23:04:49

Vanaf het moment dat we het terrein opstapten, voelden wij ons thuis bij Rian. Wat een super leuke plek! Het is er heel relaxed en heeft een heerlijke tuin. Het zwembad van 15 meter is echt luxe, heerlijk baantjes trekken of een partijtje 'tennis' altijd fun! De ligging is centraal, dat maakt het een goede uitvalsplek.
Het appartement Sunshine, waarin wij verbleven met z'n vieren, is ruim en voorzien van een praktische keuken en twee terrassen.
Rian is ontzettend gastvrij. Je kunt van alles gebruiken of lenen van haar. We hebben ook een BBQ gedaan met vrienden van haar en andere gasten op het terrein, zeer geslaagd ook.
De dierenbrigade maakte dat het ook iedere dag een feestje was, lieve Pom, Tina, Lola en een pup Kaatje kwamen graag bij ons buurten en smikkelen [oeps sorry...] Ook de familie schilpad is geinig. De poezen lieten zich niet zo vaak zien. Volgende keer als we het eiland bezoeken gaan wij zeker weer logeren bij Rian!
Dankjewel voor alles tijdens ons verblijf


Reactie:
Jullie ook heel erg bedankt, vooral namens de hondendametjes

Coby en Dick 29-04-18 19:34:06

Als je een fijne en ongecompliceerde vakantie wilt doorbrengen op Curacao dan is "Rian appartementen "THE place to be.!

Wat een heerlijke tijd hebben we gehad bij Rian en Cio. Fijn onderkomen in Coral Beach, direct bij het grote zwembad. Locatie midden op het eiland is ideaal! Kwaliteit/prijsverhouding is bijzonder goed!

Rian is een leuke ondernemende vrouw. Ze houdt ervan om de gasten het naar hun zin te laten hebben.Af en toe een barbecue als je dat wilt, heel gezellig bij het zwembad...

Voor komend jaar hebben we alweer geboekt, wat een fijn vooruitzicht.!
Alsnog bedankt voor jullie gastvrijheid!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken