Piet en Rina 27-03-2010 tot 02 05-04-10 19:00:37

Na een lange winter eindelijk alle dagen minimaal 30 graden zon.
Studio was groot, schoon gemoedelijk en gezellig. Nieuwe koelkast met aparte diepvriezer. Een eigen terras naast de ruimte rondom een ruim zwembad. Rijden in Curaçao is makkelijk, ze zijn vriendelijk en rijden rustig. Huurauto kun je parkeren op eigen terrein achter het hekwerk. Julianadorp ligt gunstig ten opzichte van Willemstad en het vliegveld. Daarom is het goed te doen om ook ’s avonds naar Willemstad of naar het strand te gaan.
Rian is vrolijk, attent, gezellig en gemoedelijk. Het is ook leuk om eens thuis te blijven rondom het zwembad. Je komt helemaal los van de dagelijkse sleur of werkdruk. Merkwaardig dat je na een dag vliegen gewoon je moedertaal kunt spreken. Eten en drinken is in Curaçao niet duur. Ik wil elk jaar wel terug gaan naar de zon, want dat mis je als je weer thuis bent met net 10 graden.

Rian en Leigh,
Gr. van Piet en Rina

niels charissa en danischa 04-03-10 18:58:22

hoi hoi rian en leigh

we zijn weer in het koude kikkerland zonder zatte mannen haha zoals danischa het zei
het is wennen hier ik heb vanaf maandag de verwarming nog niet onder de 22 graden gehad zo koud wat een verschil zeg we vonden het super gezellig 2 x hele leuke gezellige buren gehad en de hondjes missen we ook al ik vooral donna maar ja ik ben toch ook wel weer blij dat ik bij mijn eigen hondjes ben die miste we wel zo
het was echt voor herhaling vatbaar wie weet tot volgend jaar ik hoop dat we de loterij winnen zodat we nog langer kunnen blijven haha
nou groetjes daar
doei doei

johan en Sherwin 28-02-10 13:03:35

Hoi hoi Rian en Leigh.
Alweer een week thuis, maar we konden maar moeilijk in het ritme komen.Hebben het elke dag nog over ons verblijf in Julianadorp,en wanneer we weer zullen gaan.Hebben heerlijke weken gehad bij jullie, ook al kwamen we weinig aan het zwembad en in jullie prachtige en relaxte tuin,maar dat is een reden te meer om snel terug te komen, en dan nemen we een app.aan de tuin kant.Leuk om al zo snel een bericht te lezen van Erika,nou die zagen we genieten.Ook wij haden gezellige brabanders aan onze kant zodat het in de nachtelijke uurtjes liep,maar o zo gezellig .Kortom een aanrader voor iedereen die van rust en gezelligheid houd. Wij komen terug,al was het maar om te kijken of het bord al in de tuin staat. Knuffel voor iedereen. Johan en Sherwin Ajoo


Reactie:
Het bord hangt!!!!!!!!

Erika 23-02-10 23:26:03

Lieve Rian en Leigh! Adam, 23 febr. 2010

De eerste nacht weer thuis.
Denkend aan de afgelopen "middag" drop-shot aan het zwembad.Besef nog niet helemaal dat ik thuis ben na 20 dagen vakantie.De bh is nog steeds een bikini,de pizza van Dirk van de Broek nog steeds de burrito karko van de snek Burrito Loco en de dieren lopen nog steeds buiten maar het is de kat van de overburen die gelijk in de gaten had dat ik weer thuis was.De zon schijnt buiten maar de werkelijkheid is natte sneeuw en het verschuift naar binnen en er komt een blokje in je hersenpan gewoon een supertijd bij jullie gehad.
Korsou , Rian en Leigh en dieren inklusief de schildpadden die m,n papayaschillen erg lekker vonden, alle lieve mensen in Curacao ik kom nog terug hoor! Ben zeker niet klaar , Ayo!
Liefs Erika

Bas en Wendy 16-02-10 14:23:05

He Rian en Leigh,

Nog een wat vertraagde reactie (meer dan 24 uur)van ons maar we hebben het helemaal te gek gehad bij jullie. De kippies, de hondjes, de schilpadjes (zijn het er al meer geworden?), het zwembad, de geur van vers gebakken taart, de wijntjes, de BBQ, de pianobar, kletsen met Leigh, naar het strand met je moeder en niet te vergeten jullie gastvrijheid en heerlijke gezelligheid. Alles wat onze vakantie super heeft gemaakt. Hopelijk tot snel.

Groetjes Bas en Wendy.

Eric 13-02-10 12:42:16

Drop-shot komt er weer aan. Remco neemt wat mee.

Mazzl,
Eric.


Reactie:
Jammie!!!

matts de ruyter 11-02-10 19:01:54

Lieve Rian en Leigh.

Sorry voor de late reaktie maar willen jullie en ook je moeder Janet hartelijk danken voor de geweldige tijd die we bij jullie heben gehad. Wat een lol en plezier vooral ook met oud en nieuw, voelden ons direkt bij jullie op ons gemak en hebben veel plezier beleefd aan de beestenboel, vooral met Tina. Ook hebben we veel gelachen, gedronken en stond je ons bij met goede raad en daad. en wat was het een verrassing op Suzanna haar verjaardag geweldige kaasfondue met een lekker glas wijn en uiteraard een heerlijke taart. Wij kunnen niets anders zeggen dat we het TOP hebben gehad en raden je bij iedereen aan. Hopelijk tot weerziens.
Liefs van Matts en Suzanna

Sandra 06-02-10 07:23:18

Hallo Rian en Leigh,

Wat is de tijd voorbij gevlogen in die 2 weken dat we bij jullie waren!
We hebben echt genoten. Je stond steeds voor ons klaar en ook je moeder is een schat.
Zij was altijd in voor een praatje en goede adviezen.
En Leigh, fijn dat je steeds ruimte maakte achter de computer voor me.

We zullen met heel veel plezier aan deze weken terug denken en als we weer naar Curacao komen, komen we zeker weer.
Succes met al jullie plannen om het nog mooier te maken!

Lieve groetjes,
Sandra
Gerard

Herma 25-01-10 13:56:23

Hallo Rian, Jannet en Leigh,

Ik mis jullie nu al! De vakantie is voorbij gevlogen. Ik vond het een heerlijk eiland en heb ontzettend veel gezien.
Jullie gezelschap (en natuurlijk van de honden en de kippen ), maar ook de lekkere taarten en de goede wijn, maakten het tot een geweldige vakantie.
Het was erg gezellig en ik kom zeker een keer terug.

Liefs HermaFam van Santen 14-01-10 20:01:49

Lieve Rian en Leigh,

We komen er weer aan! Bo is nu alweer t zwembad dansje aan het oefenen, Dennis verheugt zich op de heerlijk BBQ & boekjes lezen langs het zwembad en ik ben oh zo blij dat ik jullie weer ga zien!
Tot snel!

liefs Joyce, Dennis en Bo


Reactie:
Wij verheugen ons net zo!
Tot gauw!

<< < 12 13 14 15 16 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies