Ancella en Connie Menheere 15-09-09 23:00:02


Hallo Rian en Leigh,
OOk wij zijn weer geod aangekomen in het koude kikkerland. En inmiddels al een week in onze ritme van werk en Ancella school.
Ook wij hebben enorm mogen genieten wat jullie te bieden hebben en kan ik alleen maar bevestigen wat allen voor ons al in het gastenboek hebben geschreven. Mijn dochter en ik hebben elkaar al gezegd als we nog maals een keer naar curacao gaan is het bij Rian en Leigh.
We bevelen ook jullie van harte aan hier thuis in Nederland waar we onze vakantie verhalen mee delen. En er is een stel die het al aan overwegen zijn om bij jullie als er nog plaats dan is. Maar ik kan een ieder die jullie gasten boek leest vertellen. BOEK MET EEN GERUST HART BIJ RIAN EN LEIGH en je krijgt en ervaart zoals de mensen die er al zijn geweest en diversen er ook voor wederkeren. Voor mezelf kan ik zeggen dat ik uitgerust en en nog nageniet van onze vakantie weer helemaal er tegen aan kan. En voor mijn dochter kan ik zeggen die eerst schrok van de honden, maar weg ging als de grootste maatjes. Voor haar eerste keer in Curacao, een stukje roots te zien en te mogen beleven het fijn heeft gevonden tijdens ons verblijf bij jullie tot een compleet plaatje hebben gemaakt.
Groetjes Ancella en Connie

Carmen Van Belle 06-09-09 20:54:35

-het vervolg-

Voor de mensen die ik nog niet heb kunnen overtuigen. Hier wat bijkomende informatie:
Rian-appartementen liggen centraal gelegen, 10 min van Willemstad en 20 min van Westpunt. Het is er zeer rustig, op 5 min van de supermarkt (waar je alles van voedsel kan vinden). De studio's zijn netjes en worden zeer goed onderhouden! St-Michielsweg is een zijstraat van de hoofdweg naar Westpunt, zeer praktisch!
Rian, bedankt voor het leuke verblijf bij jou, ook aan je mama! Mijn ouders, Martine en Katrien vonden het zeer gezellig en aangenaam! Je zal wel vermoeden dat het voor mij niet mijn laatste keer zal zijn op het eiland, dus... ik zal zeker nog bij jou een studio huren! Waar zou ik anders gaan logeren héGroetjes
Marcel, Martine, Katrien, Martine en Carmen

Carmen Van Belle 06-09-09 20:54:05

Hallo Rian

Na een goed weekje werken achter de rug, heb ik eventjes tijd gevonden om de mensen uit Europa een beetje jaloers te maken. Heb het nog moeilijk met de aanpassingen.
Zelf ken ik redelijk goed mijn baan op Curaçao, maar wat Rian allemaal weet... Tijdens mijn verblijf van 8 weken, kon je steeds bij haar terecht voor een gezellige babbel bij het zwembad, ijsblokjes vragen, adapter, typische Antilliaanse restaurantjes (zeer schappelijk van prijs!),eitjes eten van de rondlopende kippen, mango's eten vers van de boom, ...
Samen met een vriendin zijn we in die periode ook Saba gaan bezoeken. Geen probleem om naar en van de luchthaven te geraken... Rian komt je gerust halen! Wat een service!!
De 'kleine' dierentuin: schilpadden, kipjes, 3 honden (die soms durven te ontsnappen als je te laat het hekken sluit) en een poes. Deze dieren zorgen voor steeds beweging!!
Het zwembad met de avondverlichting, dat met een combinatie Cocktailke. Zeker weten dat je geen tv nodig hebt!

-lees het vervolg-

fam. Beck-Thio 31-08-09 19:24:42

Hoi Rian en Leigh,

Het was leuk bij jullie. We zijn blij dat we nog van de zwembadverlichting gebruik konden maken.
De appeltaart was ook erg lekker en we hebben genoten van ons verblijf bij jullie. Voor de rest van de bezoekers is het een aanrader om op de bodem van het zwembad te kijken, je vindt er namelijk de raarste dingen (zoals oorbellen)

Victor en Irene (en de rest van de familie)


Reactie:
Af en toe vinden we ook een verdwaalde leguaan op de bodem van het zwembad hoor
De schildpaddenfamilie is weer uitgebreid. Bulus heeft een klein zusje/broertje erbij dat we Bubbles genoemd hebben.

Ab en Ria 28-07-09 12:56:45

Hoi,Hoi Rian en leigh,
We zijn al weer in het ritme van nederland, al heeft het even geduurd voor we afgekickt waren van curacao.We hebben het zo heerlijk gehad en genoten van het eiland. Daar hebben jullie en je moeder ook aan meegewerkt. Het was geweldig en voor herhaling vatbaar.We zullen zeker weer bij jullie boeken.Bedankt voor alles en voor de gezellige avonden en de fijne gsprekken bij het zwembad onder de sterrenhemel.Groeten en we zeggen gewoon tot ziens, Ab en Ria

Hans&Marian Fischer 02-07-09 20:46:55

Rian,aLweer een week thuis. Kyken met genoegen back, de fyne tyd by je. Je zei ons te missen, een hele eer voor ons.
Maar wy missen je ook. Je was voor 'n gezellig praatje, niet opdringerig.
Je tropische warmte en enorme positieve energie maar niet gehaast.
Altijd klaar met raad en daad by alle voorkomende problems.
Je woont fantastisch in Julianadorp,je grote tuin, vele bomen en planten, je zwembad,je vele dieren. Zowaar een klein hof van Eden. We genoten en voelden ons welkom.
's Ochtends de aangename ochtendzon, de om ons heen scharrelende kippen&kuikens, die de kruimels yverig pikten en wy relaxe de krant lezen, ons ter beschikking gesteld.
Hans deed zijn ronde,de schildpadden voorzien van de schillen van papaya,mango, meloen,sapatille (mispel) en ananas.
Overdag lekker verkoeling in het zwembad,of luierend in de hangmat,die mocht hangen onder de schaduwryke bomen, als we geen zin hadden op stap te gaan.
's Avonds lekker fyn op het terras in de wind,eten&drinken, aan de muur, omde lamp 5 tjitjaks,die de muggen aten.
We missen je vrolyke zang. Ga zo door.
We sturen je de tekst ook per mail, incl. een foto van Leigh met babyleguaan.
Bedankt voor de fyne tyd die je mede dank je inzet voor ons mogelyk maakte.
Als we weer naar Curacao gaan, zullen we zeker proberen een app. by je boeken.
Tot ziens, Hans&Marian

Richard ,Natascia ,Fabio &Gian 16-05-09 01:58:50

Hoihoi Leigh & Rian, 't is vrijdag en we zijn net uit onze jetlag. Wat hebben wij het lekker gehad zeg! Leuk om bij jullie gelogeerd te hebben.Hoe gaat 't met de kuikentjes? en hoeveel eitjes had de broedende Kelly? Je heb 't maar druk met de kippetjes, kuikentjes en...niet te vergeten onze RINUS! haahaah. Ja, er was veel te doen en te kijken bij jullie. We kijken terug op een leuke tijd bij jullie. Tot gauw en bedankt voor alles, xxx Natas, Rich, Fabio & Gianella

roboodt margo heba 10-05-09 19:09:51

ha Rian en Leigh
we hebben net de foto's voor de eerste keer bekeken en hebben nu al heimwee. we hebben heerlijke weken gehad. Leigh, hoe ging je paardrij proef?
doe de hartelijke groetjes aan rinus !

Sam & Valerie 22-04-09 16:39:52

Hey Rian & Leigh,

we hebben een erg aangename vakantie bij jullie gehad ! We missen Tina, Donna & Milou wel hoor, het was zeer gezellig zo'n beestenboel rond ons te hebben. De enige die we niet missen, is onze vriend Rinus

Het was gezellig dat we samen met alle gasten de BBQ gedaan hebben.

Jullie waren zeer gastvrij & hebben ons met elk miniscuul probleempje geholpen. Het was een GEWELDIGE vakantie! We zien elkaar snel terug!

Vele groetjes,
Valerie & Sam.


Reactie:
Rinus heeft al nieuwe toehoorders gevonden.

Paul & Veronica 15-03-09 17:51:19

hoi Rian,

Inmiddels weer een paar uur terug in Nederland. We missen de zonsondergang en het zwembad al erg.
Bedankt voor alles!

grt,

Paul en Veronica

<< < 13 14 15 16 17 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies