chela 06-03-08 12:50:31

Hallo Rian,

Zoals je al weet heb ik genoten bij jullie afgelopen weken. Heb dus maar meteen voor volgend jaar geboekt om zeker te zijn van een plaatsje. Ik kijk er nu al naar uit. Heel leuk dat je moeder ook is overgekomen...
Het was dus echt relaxen afgelopen weken....
Groetjes aan Leigh en je moeder....
Che

Joyce en Kim 15-02-08 21:20:25

Lieve Rian,
Wij hebben 16 dgn mogen genieten van jou mooie appartement en je geweldige honden.
Na een vertraging van 26 uur en het grijze weer in nederland verlang ik nog meer terug naar een ligbed bij het heerlijke zwembad in dushi korsou. Jou hartelijke en eerlijke persoonlijkheid maken de appartementen nog completer, om nog meer mensen de kans te geven om bij jou een appartement te huren heb ik de accomodatie toegevoegd aan Zoover waar het over een paar dagen te zien is. Geef de honden een koekje en een knuffel van ons.
Tot ziens groetjes Kim en Joyce

marijn en erik 03-02-08 14:34:38

Lieve Rian,

We hebben bijna 4 weken in een van je appartementen gewoond en we hebben van ieder moment genoten. De ongedwonge sfeer spreekt ons erg aan. Heerlijk was het om iedere dag baantjes te trekken in je lekkere grote zwembad, omringd door de kipjes en jullie gezellige honden. Rian, je bent een soort multi-talent want je kookt ook nog eens erg lekker. Je Indische happen en de taarten zullen we niet gauw vergeten. Je gastvrijheid en belangstelling was oprecht en dat maakte dat we ons erg thuis voelden. Curacao hebben wij in ons hart gesloten en zullen er zeker vaker komen.

groetjes,

Marijn en Erik

Wendy en Tino 04-01-08 11:13:58

Hallo Rian en Leigh!

Zoals belooft een reactie, al schamen wij ons diep dat dit zo lang heeft moeten duren.
Als eerste willen wij jullie een gezond, gezegend, liefdevol en gelukkig nieuwjaar wensen.
We denken nog vaak aan onze korte vakantie bij jullie terug, waar we zoals jullie weten heel erg genoten hebben van jullie gastvrijheid.
Het was voor ons een geweldige ontspannende vakantie met een waanzinnige lieve gastvrouw en haar lieve dochter. We hebben genoten van Marc zijn kookkunst en vooral van jullie openheid, gastvrijheid en het ontspannende vakantiegevoel wat jullie ons gaven tijdens ons verblijf. We komen zeker terug, maar dan met de kinderen.
Rian we hopen dat 2008 een beter jaar zal worden dan 2007 en dat we (toch wel waarschijnlijk) volgend jaar weer kunnen genieten van een waanzinnige vakantie bij en met jullie.
En mochten jullie weer is in nederland zijn, denk er aan dat jullie ons niet vergeten en jullie erg van harte welkom zijn.
Bij deze ook de beste wensen aan Marc en natuurlijk de lieve moeder.

Groetjes en tot snel,

Wendy en Tino

Peter & Monique 17-07-07 22:36:15

He luitjes,
inmiddels is het al weer 4 maanden geleden maar als we aan ons verblijf op Curacao denken dan komt de lach boven. We hebben natuurlijk ook een wereldtijd gehad mede dankzij het heerlijke verblijf op 34. De taarten zijn hier in NL toch net iets minder lekker en qua eetgelegenheid is 'Het Kunst-kwartier' een hoogtepunt op de overall culinaire barometer.
een vrolijke groet voor jullie, Leigh en de beestenboel uit Julianadorp

<< < 14 15 16 17 18
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies