Heleen 17-01-16 14:23:49

Hallo, wat een leuke en informatieve site. Geweldig om zoveel info eraf te kunnen halen. Wij zijn afgelopen oktober/november 4,5 week in the States geweest en hebben onze eerste camper reis met Road Bear gemaakt. Geweldig!! Hier is de link van het reisverslag, ik moet nog wel wat bijwerken maar het is bijna af.www.heleenvandeursen.waarbenjij.nu

Jan en Klaske 20-07-15 20:54:20

Marjan en Ko,Wat een prachtige verhalen en foto's over jullie vakantie in West-Amerika. De reis van Las-Vegas naar San Francisco . Het idee van de fietsen kopen en verkopen sprak ons ook erg aan. Mijn vraag is wat is de prijs van een fiets en lukt het altijd om ze weer te verkopen? Onze bedoeling is om drie weken te gaan, de laatste drie weken in september. Vriendelijke groet, Jan en Klaske


Reactie:
Een fiets kun je bij de Walmart kopen vanaf ongeveer 80 dollar. Wij nemen eigenlijk gewoon de goedkoopste, het is maar voor een paar weken en dat bevalt prima. Vorig jaar iets duurdere genomen en die ging al snel kapot. Dat werd wel vergoed door Walmart, we mochten een andere uitzoeken. Maar het is wel weer gedoe, en kost tijd.
De eerste keer hebben we ze ingeruild voor een overnachting op een campground, de tweede keer verkocht. We gaan ervan uit dat we ze niet kunnen verkopen en dan schenken we ze aan een Thrift store, of aan iemand die ze goed kan gebruiken. Lukt het om ze wel te verkopen dan is het ook prima.

susan 18-03-15 20:04:49

Dag,ik zie dat jullie ervaren camperrijders zijn in de usa,wij gaan voor het eerst en zijn erg benieuwd of jullie nog reistips hebben moeten wij in Yellow stone nu al reseveren voor september??

Eric 18-02-15 21:45:04

Hallo,Jullie lijken me doorgewinterde campers, wij willen voor het eerst een camper huren. Onze zoon loopt stage in de SF area en we hebben ongeveer 2 weken om een tour te maken. Idee is een stuk naar het noorden richting Seattle dan keren en via Highway 1 naar LA en weer terug naar SF. Hebben jullie tips of zijn jullie daar geweest?Hoor graag,Eric

wimenlindy 17-09-14 17:25:52

Jullie zijn in Las Vegas getrouwd. Wij gaan er in mei/juni 2015 met de kinderen ons 25 jarig huwelijksfeest vieren. Uiteraard ook met camper(s). Wij gaan jullie dus met erg veel belangstelling volgen! Veel plezier.

sil en yvon 03-09-14 22:49:17

Hallo Ko en Marja Leuk om jullie verhalen te lezen maar ook leuk dat jullie toch kiezen voor het zuidwesten.....Wij vertrekken eind november weer voor 6 maanden naar Arizona! We kijken er weer naar uit!. Jullie een hele fijne reis toegewenst en geniet van ieder moment!
Groetjes Sil en Yvon van den berg

Simone 09-06-14 22:33:45

Hoi, net jullie verslag gelezen van een weekje NC , leuk geschreven . Ga de rest ook snel doorlezen.Wij hebben een camper in de US. Gestald in Atlanta momenteel.
Gr. Simone

Reny (AA forum) 18-03-14 18:44:44

Ik vind het erg leuk om jullie verslagen te lezen.

Heel veel plezier in North Carolina !

Groetjes,

Henny Stigter 04-01-14 18:46:25

Hallo,

Dank zij jullie antwoord op een bericht van mij op het Amerikaforum kwam ik op jullie sites. Fantastische reizen hebben jullie al gemaakt en ik heb er al wat ideetjes uitgehaald. Mijn vraag is even over de camper: Staan jullie altijd op campings en zo ja hadden jullie deze allemaal van te voren gereserveerd? Die indruk kreeg ik een beetje. Wij willen eigenlijk niets vastleggen omdat we niet weten hoe het gaat lopen. Zou het toch verstandig zijn om bijv Joshua tree en Sangusro nat. park te bespreken? We zijn hier halverwege april.

hartelijke groet, Henny Stigter

Ron van der Heiden 11-10-13 08:24:18

Hoi Ko en Marja,
Even over het werk. Nu jullie toch nergens in kunnen heb je vast wel even tijd om in te loggen via VMWare om mij te machtigen mails uit jouw inbox te verwijderen.
Ron (no hard feelings en de hartelijke groeten van Ewout, )

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!