René van Eeken 07-09-08 15:55:12

Een prachtige site door Marion gemaakt. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat zij Thassos met liefde heeft vertegenwoordigd. Reeds jaren komen wij op dit eiland waar ook familie van ons woont. De manier waarop het eiland is weergegeven is voor velen een inspiratie om de keuze naar dit mooie stukje Griekenland te gaan en te blijven komen.
Ook wij blijven aan Marion denken en branden een kaarsje voor haar als we weer het thuis van Thassos terugkeren.

marian kerkhof 24-08-08 11:38:19

! september gaan mijn zoon en ik voor het eerst naar Thassos. Bij het zoeken op internet op de site van Marion gekomen. Wat een prachtig verslag en met zoveel liefde geschreven over dit eiland. Jammer dat ze al zo jong is overleden. Wij zullen zeker een kaarsje voor haar branden!
Groetjes Marian

Annemarie en Jasper Egberts 04-08-08 17:23:41

Onze mini honeymoon ging naar Thassos. Op 18 juli getrouwd; 21 juli kwamen we aan op Thassos. Ons appartement was gevestigd in Limenaria. We hadden ons geen beter mini huwelijksreis (slechts 8 dagen: in december maken we een grote reis) kunnen wensen. Wat een fantastisch eiland, met fantastische mensen!!
Mooie dingen om te zien, maar vooral ook ongerept en onaangetast.
We zijn al jaren griekenland gek, maar nu is de beslissing dan toch definitief gevallen : er komt een 2e huis: en wel op Thassos!!
Bedankt voor alle informatie op deze site. Het was een zeer goede reiswijzer. Marion is overigens nog lang niet vergeten! Terwijl wij (overigens heerlijk) aan het eten waren bij restaurant Irene in Potos; kwam de website en Marion ter sprake. Wij dachten dat de mensen die deze site beheren dat wel leuk zouden vinden om te horen
Veel hartelijke groeten, Annemarie^& Jasper

Phil Yates 10-07-08 00:26:11

It's almost time for me to return to the island on which I feel more at home and at peace than I do here in England. I cannot think of Thassos
without thinking of Marion and still use one of her pictures as my wallpaper. I too will light a candle in her memory. Phil Yates

Annemarie van der Heijden 16-06-08 13:55:06

Wauw wat een ontzettend uitgebreide site!! Wij gaan naar Thassos op huwelijksreis 21 juli en ik wilde alvast wat voorpret hebben! Dat is gelukt! Verheug me er nu al vreselijk op!

Simone 22-04-08 14:09:05

Ook ik kwam op deze site terrecht omdat ik info over Thassos zocht. Ontroerend idee dat haar passie nog voor zoveel mensen te zien is. Ik hoop dat men nog lang de moeite neemt om deze site open te houden. Ik zal vast aan haar denken als ik volgende maand op Thassos ben.

Phil Yates 23-07-07 23:02:54

I am disgusted that some low life would post such garbage on a web site that is still one of the best websites on Thassos around and is still running in memory of Marion. It makes me mad Still for all those who visit the island that was Marions paradise the next time you visit spend alittle time to say a prayer to her memory. Phil Yates

David en Carleen 11-07-07 21:49:38

Mijn zoon en ik gaan in augustus een week naar Thassos. David gaat voor het eerst naar Griekenland en Thassos sprak hem direct aan mede door de enthousiaste info op de web-site van Marion. Ook voor ons zal ze een gids zijn en wij zullen zeker een kaarsje voor haar opsteken !

John Heuvink 25-06-07 09:33:57

Thassos is een aanrader, de site van Marion is een erg handige gids. Jammer dat niemand de site up to date houdt, want zelfs op Thassos verandert het dagelijkse leven. Voor meer actuele foto's kijk eens op mijn site: www.xs4all.nl/~jheuvink

marja 05-06-07 16:12:43

Vorig jaar zomer heb ik een stuk wit marmer meegenomen van het strand waar Marion altijd was. Het marmer heb ik naast haar urn geplaatst vorig jaar. Ik hoop dat het er nog steeds ligt en dat Marion haar geest op haar strand van Thassos stad is! Het is fijn om te zien dat er nog steeds mensen zijn die wat aan haar site hebben, en velen (net zoals ik) al een kaarsje voor haar gebrand hebben.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage