Gijs 03-05-07 13:22:34

Bij het zoeken naar informatie over Thassos ben ik op deze mooie site terecht gekomen. Pas bij het lezen van het gastenboek realiseerde ik me dat de maakster overleden is. Het is verdrietig dat iemand die blijkbaar zo midden in het leven staat, zo jong en zo plotseling komt te overlijden. De passie waarmee zij over Thassos schrijft geeft een goed gevoel over deze bestemming. Als wij op Thassos komen zullen wij zeker een kaarsje voor haar branden.

Frieda 25-01-07 12:25:04

Na al vele Griekse eilanden te hebben bezocht, ben ik me nu aan het orienteren op Thassos.
Wat ik er inmiddels over gelezen heb, is het een eiland naar ons hart; nog niet zo toeristisch, veel natuurschoon enz.
Ik hoop, dat er iemand is, die de volgende vragen beantwoorden:
Wordt er in de omgeving van Paradise Beach ook accommodatie verhuurd; zo ja, door een Nederlandse touroperator?
Zijn er behalve Paradise Beach nog meer stranden, waar naturisme wordt getolereerd?
Alvast hartelijk dank voor de reacties.

Kees en Tineke 14-01-07 12:42:31

We gaan dit jaar eind mei naar Thassos.
We zullen zeker gebruik maken van de ervaringen van Marion. In de boekhandel kan ik in ieder geval niet veel over Thassos vinden. We zijn erg benieuwd want we hebben inmiddels al een vakantie of 15 in Griekenland doorgebracht. Steeds iets anders en nu dus dit. Altijd branden we wel ergens een kaarsje als we in griekenland zijn en dat zullen we nu ook zeker doen mede voor Marion.
In juni zullen we onze ervaringen even mededelen.

Mick & Tracey 05-01-07 03:49:40

I have visited this site occasionally for a few years now and always enjoyed my time here. I have smiled, laughed and cried here but never thought I'd see the kind of ridiculous garbage that has suddenly appeared. Some people have no respect and no shame.
R.I.P. Marion, don't let them get to you, wherever you are.

jolanda 11-09-06 21:23:36

hoi,

via, via kwam ik op deze site uit, en zag dat de schrijfster 2004 is overleden, ik hoop dat ze nou als een meeuw over thassos vliegt zodat ze toch op een manier nog kan genieten, wij gaan nu de 28e september en ik zal zeker voor marion een kaarsje laten branden!!
sterkte voor de overgebleven familieleden

alan davies 09-09-06 21:58:31

Just arrived back from Thassos and as promised we lit a candle for Marion in a little church in Potos.

peter van bokhorst 29-08-06 10:13:01

29 augustus 2006

Wij zijn net terug uit thassos en hebben een geweldige vakantie gehad op dit prachtige eiland met soms iets te veel wespen(complex makryammos). We hadden een uitdraai bij ons van het verslag van marion en hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Natuurlijk hebben wij ook een kaarsje opgestoken en hopen dat haar verhaal voor vele een soort reiswijzer zal zijn. Even een aanvulling op haar tips...restaurant syrtaki is heerlijk in thassos-stad, maar Vergina (naast syrtaki) is net nog iets beter. Wij gaan zeker terug!

gerda 27-07-06 20:28:14

Hartelijk dank voor deze boeiende info. Ik heb er goed gebruik van gemaakt tijdens mijn eerste en zeker niet laatste Thassos bezoek.
Het is er echt paradijslijk mooi.

josefien 02-06-06 15:01:03

oh sorry, ik ben vergeten mij mail te vermelden:
josefienwitzke@home.nl
dat is mijn e mail
groet aan thasoos!

josefine 02-06-06 14:59:34

hoi! ik ga deze zomervakantie naar thassos voor de eerste keer. ik heb veel gelezen over thassos, en heel veel goede reacties gelezne over mensen die het heel erg leuk vonden op thassos.ik verblijf in skala potamia, ik blijf twee weken. 19 als iemand nog een tip voor mij heeft,wil je dan mailen? dankjewel 12
veel groeten,
josefien 19

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand