Sonap 20-01-06 16:24:45

Good evening from Limenaria Thassos my friends.
Happy New Year by -sonap-

Marion 17-01-06 13:32:11

Na veel Griekse eilanden reeds bezocht te hebben, ga ik dit jaar in september voor het eerst naar het eiland Thassos. Bij toeval kwam ik dan ook terecht op deze site. Het raakt me diep te lezen dat mijn naamgenote helaas op veel te jonge leeftijd is overleden. Ik zal zeer zeker op Thassos een kaarsje voor Marion branden en haar herinneringen aan haar eilandje ere aandoen. Veel sterkte voor de nabestaanden!
Groetjes, Marion

Bex 02-01-06 19:08:13

We r goin to thassos this summer! i am english

Dick 15-12-05 19:24:38

Deze site heeft ons ontzettend enthousiast gemaakt voor het eiland Thassos. We zaten in appartement Ioli. Absoluut een aanrader. Verzorgde kamers en aardige eigenaren. Als je daar wilt boeken boek dan wel een 2 kamer appartement anders heb je weinig ruimte. Thassos zelf is fantastisch. Alles wat hier op d site staat is waar en is er nog. Wel komen er nieuwe restaurantjes bij en sommige zijn er niet meer. De vriendelijkheid van dit eiland is enorm, alles kan en elke griek wil je helpen. De natuur is wonderschoon en het strandleven erg gezellig. Bij veel strandjes kun je nog gratis liggen! s'Avonds in Thassos stad is het zo gezellig. We zijn naar alle plekjes geweest op deze site en het was perfect! Ik heb 1 toevoeging en dat is restaurant Vergina aan de haven. Heerlijk eten en lieve mensen!

Mick & Tracey 05-12-05 04:15:40

Frank,
Ik ontmoette nooit eigenlijk uw zuster, maar het is gedeeltelijk toe te schrijven aan deze plaats dat I eerst
Thassos bezocht. Wij maakten regelingen in Augustus 2003 te ontmoeten, maar gemist elkaar door notulen.
Ik zal voor ooit aan Marion voor het vertellen van me wat een
prachtige plaats Thassos is dankbaar zijn, en ik ben pleased dat, door deze plaats, haar geheugenleven.

Frank 20-11-05 04:47:37

Hoi alle Thassos fans,
Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat mijn enige en allerliefste zusje mij heeft heeft verlaten,we hebben eigenlijk nieteens afscheid van elkaar kunnen nemen,ik mocht haar slechts in het ziekenhuis nog even zien maar zoals ze daar lag aan al die slangetjes kan ik je vertellen dat het geen pretje was om haar zo te zien.
Ik wil dan ook iedereen die naar Thassos op vakantie gaat vragen om je ervaringen te mailen om zo de site van Marion levendig te houden,dit is het laatste wat we voor haar kunnen doen en geloof me,deze site betekende alles voor haar en ik weet zeker dat Marion iedereen ontzettend dankbaar zou zijn als deze site zou blijven bestaan.
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie op Thassos.
Frank(Broer van de liefste zus die er ooit bestaan heeft)

Lien 27-09-05 16:55:40

Dank voor de mooie site. Door de site waren we enthousiast geworden over Thassos. En we hebben het heerlijk gehad!! Voor iedereen die wil gaan, gebruik deze site, je zult niet teleurgesteld worden. Ik heb nog wel een toevoeging aan de site. In Thassos stad is er een nieuw restaurant bijgekomen. Het ligt aan het strand en heet Vergina. Het is er rustig maar nergens heb ik zo lekker gegeten en zo vers en zo verzorgd! Voor iedereen die gaat: Heel veel plezier!

marloes&bas 24-09-05 15:14:16

We zijn dit jaar voor het eerst op Thassos geweest. We hebben een onvergetelijke vakantie gehad op dit prachtige eiland. Dankzij de mooie site van Marion hebben ook wij veel aan haar gedacht en een kaarsje voor haar gebrand in het kleine kerkje in Skala Potamia.

Gerry&Harry v Emden 23-09-05 12:07:44

Efcharisto voor deze website met heel veel informatie, waar wij op onze eerste Griekenland reis veel aan hebben gehad We verbleven op het geweldig mooie Thassos en zijn er helemaal verliefd op geworden.
Er zijn veel kerkjes en daar heeft overal een kaarsje gebrand voor Marion uit dankbaarheid,dat wij dankzij haar site een geweldige vakantie hebben gehad.

theo &marjo 08-09-05 17:29:04

Zijn dit jaar naar thassos geweest door deze geweldige site hebben vaak aan marion gedacht.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage