Marian 18-09-17 15:51:07

hoi Marjanka, wát ben ik blij dat ik jou heb gevonden,je bied mij de hulp die ik zo nodig heb! We zijn er nog niet maar ik heb alle vertrouwen in jou en soms een klein beetje in mijzelf en dát is al een stap in de juiste richting!

peter 07-09-17 11:12:35

Net gezien dat jij geen reclame maakt voor jouw advies met bach. ik maak wel veel reclame voor je,want mijn zoon slaapt eindelijk weer en doet het goed op school. allemaal door jouw bachdruppeltjes en daar zijn mijn vrouw en ik heel erg blij mee.
we kochten eerst druppels die 5 x zo duur waren en niet hielpen. ik snap niet waarom die zo duur waren


Reactie:
Hoi Peter, Bedankt voor je reclame. En..nog fijner is dat jullie zo goed geholpen werden.

Dit is natuurlijk aan de juiste Bachdruppels te danken en niet aan mij.Maar het klinkt wel lief als je het mijn bachdruppels noemt.

Ik snap ook niet als druppels voor 5 x zo veel verkocht worden, maar ik heb makkelijk praten want ik probeer alle extra kosten zoveel mogelijk te beperken. Sommige mensen hebben nog wel een praktijk ruimte die hogere kosten met zich mee brengt.

Judith 29-08-17 21:12:50

Hoi. Wat een goede en duidelijke site met veel info. Ik heb een vraagje. Ik brand graag wierook maar vind het snel te zwaar. Ik heb nu stokjes maar het verbrande bamboe overheerst dan (gevoelige neus). Ik ben op zoek naar kegels wierook zonder chemische toevoegingen, zo natuurlijk mogelijk. Iemand enig idee? Voorheen bestelde ik ze bij iemand maar die maakt ze niet meer helaas. Bvd groet Judith


Reactie:
Bedankt voor je bijdrage hier en je compliment. Ik denk dat je voor wierook dan echt moet gaan kijken naar zuivere wierook in de vorm van korrels of gedroogde kruiden. Bijv. bij onderstaande link, maar ik dnk dat er veel meer winkels zijn die geen bamboo gebruiken en de kruiden oprollen of kegeltjes /korreltjes van maken. Korrel wierook kun je het beste op een kooltje branden.

wierook

Thea kuyken 01-08-17 19:54:19

Gisteren advies gevraagd en nu heb ik al een flesje van jouw speciale bachbloesems binnen. Dat is echt snel !Wat me ook opvalt is dat je alles zo respectvol en geduldig behandelde, maar ook dat je zo weinig geld vraagt voor je flesjes. Voor die prijs kan iedereen eens proberen of het goed werkt . ik heb erg veel vertrouwen in de deskundigheid en heb ook al veel goede dingen over je gehoord.


Reactie:
Fijn om op deze manier een reactie te krijgen. En dan ook nog wel zo positief!! Uiteindelijk zal ik het toch moeten hebben van mond op mond reklame, want dat is een nadeel als de winstmarge klein is.

Er is dan geen geld voor reclame. Maar met mensen zoals jij gaat het ook lukken.

Arjan 29-07-17 18:58:02

Wat een leuke en nauwkeurige site! Duim omhoog!


Reactie:
Bedankt!!!

lena 21-06-17 06:05:34

Sorry voor het typfoutje in je naam !


Reactie:
Geen probleem hoor, ik heb ook een moeilijke naam! Ik kon je niet per mail bedanken, dus doe ik dat maar hier...bedankt dat je de moeite nam om wat in mijn gastenboek te schrijven.

Lena 21-06-17 06:04:05

Dag Marnanka,
Bedankt voor je uitleg over de wisselende startdata voor sterrenbeelden. Nu is het me helder!

mia 13-06-17 10:19:07

hoi,Ik vind je site schitterend. De uitleg die je geeft rond bachbloesems zijn zeer duidelijk en bruikbaar. Ikzelf pendel regelmatig voor mezelf om de juiste mix te vinden. Dankjewel.


Reactie:
Wat leuk dat je op die manier je mix uit zoekt. Soms als een verhaal niet duidelijk is (voor dieren of kleine kinderen) dan pendel ik ook soms de mix uit. Soms is dat heel verhelderend!!

Arlette 13-04-17 10:04:29

Dit is de eerste keer dat ik het lees, en vind het wel mooi om te weten. Wat ik toch mis is, in relaties....als men bijvoorbeeld paard - paard is... hebt U daar meer informatie over? of bestaat dit niet? Van harte dank en groetjes.


Reactie:
als je zelf Paard bent met als ascendant ook Paard dan heb je het heel makkelijk , want dan hoef je alleen naar de relatie te kijken van dat sterrenbeeld.

Bedoel je dat je als paard een relatie hebt met een Paard? In dat geval kan het heel goed gaan als jullie beiden een stuk van je ego in bedwang kunnen houden en goed elkaars welzijn en respect in de gaten blijven houden. Anders wordt het moeilijk!

Er is uitgebreide info in diverse boeken te vinden over relaties van sterrenbeelden, maar als ik dat allemaal hier neer moet gaan zetten dan wordt de website wel heel erg uitgebreid. (is nu al meer dan 1000 pagina's )

wilma groosman 03-04-17 13:38:56

Mijn moeder is dementerend. Zij is heel erg onrustig in haar hoofd waardoor ze 's nachts bijna niet slaapt en overdag dus constant wegdommelt. Welke remedie moeten wij voor haar gebruiken. Om te voorkomen dat ze slaapmiddelen krijgt willen we eerst dit proberen.


Reactie:
Hoi Wilma, ik zal iets meer moeten weten over de klachten , maar ook over het karakter van je moeder.
Om te voorkomen dat iedereen hiervan mee gaat lezen, lijkt het me fijn als je dit even wilt mailen naar bachbloesems@quicknet.nl

Wat ook belangrijk is: een beetje uitleg hoe het karakter van je moede is/was..
waar ze nu tegen aan loopt en wat de klachten zijn waar ze echt nu wat voor wil hebben.
Hierna kom ik met een advies en kun je besluiten of je een mix wilt bestellen.

De kosten zijn in totaal rond de 10 euro (inclusief verzending)

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage