Sylvia Kersten 20-01-24 14:17:34

Lieve Marjanka, dit jaar heb ik voor de 2e keer Bach Bloesem tegen vuurwerkangst aan mijn kat gegeven. En opnieuw merk ik dat ze er veel baat bij heeft. Tuurlijk ben ik thuis gebleven om haar te ondersteunen, maar ik merk duidelijk verschil door de BB.Verder wil ik je bedanken voor jouw altijd liefdevolle en betrokken reacties. Ik heb al veel mensen doorverwezen naar jouw site en ik kreeg altijd zeer positieve berichten terug.

 henkglijn 23-07-22 16:41:30

hoi ben magnetiseur vind je tekst over de verschillenden onder werpen heel duidelijk geschreven en,
begrijpelijke, werk zelf met het aards energie om mensen te laten voelen hun aardse energie en dat ze er van bewust van worden, en dat ze het gaan voelen,waar door ze zelf controle krijgen over hun eigen in- lekke aards energie. Zie zelf aura"s kleuren en de betekenis die je over schrijf geef mij kennis die dan ik weer mee neem om er meer over te weten.Vriendelijke groet,Henk.

Sylvia 09-07-20 11:00:27

Beste Marjanka, ik wil je bedanken voor je luisterend oor en je wijze manier van kijken naar situaties. Ik heb daar veel aan gehad. Je hebt mijn kat Lizzy enorm geholpen, Ze is veel rustiger en liever geworden. Ze heeft nog wel een rugzakje, maar ik ken inmiddels haar gebruiksaanwijzing, dus het gaat super goed. Marjanka, je reageert altijd per omgaande en elke keer weer valt het me op met hoeveel aandacht je jouw antwoord formuleert. Marjanka, dank je wel voor alles. Groet van Sylvia.

T.Kuiper 09-03-20 22:41:36

wat een prettige kennismaking met uw veelzijdigheid.De website is te te uitgebreid om alles in een korte tijd te lezen.Ik ben nu al een aantal malen terug gekomen en heb het gevoel dat er nog veel meer te halen is voor me.
Mijn compliment en warme genegenheid.
Thom

GITTA 10-01-20 13:07:46

Bedankt Marjanka,Ik ben het volledig met U eens, deze emotionele chantageis verderfelijk. Ik zal U antwoord aan mijn vriendin latenzien, zij is namelijk volledig onder de ban van iemand diedeze wijze praktizeert. Hopelijk kan uw antwoord ietsbewerkstelligen.Groetjes Gitta

GITTA 07-01-20 23:25:53

Hallo marjanka,Mijn vraag gaat over horoscopen.De meeste mensen dieeen horoscoop voor je opstellen eindigen meestal met hetvoorstel dat zij alleen je kunnen helpen op de goede weg.als je hun hulp niet aanvaard/ aanvraagd (meestal mitseen " donatie" zou het kunnen fout lopen. Ik vind dat diteen soort druk uitoefen laten opstellen. wat is Uw mening hierover.


Reactie:
Hoi Gitta,
Op zich heb ik weinig moeite met het vragen om geld voor het maken van een horoscoop.
Als je een timmerman vraagt om een kastje te maken sta je vreemd te kijken als hij dat voor niets zou doen.

Maar...ik ben heel erg boos wanneer er een emotionele chantage gebruikt gaat worden om dat geld binnen te krijgen.

Soms komt dat ook via een doorstuur mailtje...dan moet je binnen zoveel tijd het bericht door sturen en dan krijg je geluk / liefde /voorspoed. Hierna worden dan allerlei enge verhalen verteld van mensen die het niet door stuurden , welk vreselijk lot hun toekwam. VRESELIJK en dit maakt me super boos! Net als bij helderzienden en astrologen die je vertellen dat je echt moet betalen omdat je anders hun geweldige voorspelling mist die jouw redding en kans op geluk geeft.

Neem gerust van me aan: iemand die dit schrijft is beslist geen echte astroloog, want als ze goed zijn dan hebben ze geen emotionele chantage nodig om aan hun geld te komen.

Verena 04-01-20 14:17:11

Hoi hoi,
Ik wil heel graag weten of mijn gelukskans voor dit jaar groot genoeg is.
Ik wil mijn vriend vragen om eindelijk eens de juiste beslissing te nemen en dat is om voor mij te kiezen.Ik wil dat je dit voor me pendelen gaat of me een goede spreuk geeft hiervoor.


Reactie:
Hallo Verena,
Zoals ik al eerder aangaf, pendelen heeft weinig te maken met dit soort voorspellingen
Verder geloof ik heel erg in de vrije wil van iedereen om zelf te kiezen.(ook om daarbij fouten te maken, wat meestal helpt in het leerproces)

Het valt me op dat je in alle 3 zinnen hier boven , begint met de woorden "ik wil", misschien helpt het je om dit jaar vaker te starten met de vraag: "wil jij?"

Het kan zijn dat die vriend dan echt JOUW vriend wil worden, zonder dat hij zich gedwongen voelt.

Zonder de pendel te gebruiken kan ik je alvast zeggen dat jouw gelukskans dit jaar net zo groot is als die van iedereen. Dus ook die van jouw vriend.
Gelukkig 2020.

Joe van Zijl de Ridder 05-12-19 14:59:00

Langs deze weg willen wij onze dankbaarheid uitspreken voor de manier waarop Marjanka omgaat met mens en dier.....Er word met je meegedacht,meegeleefd,altijd vriendelijk,niets is haar te veel.Wij zijn zo blij...natuurlijk zijn niet alle problemen opgelost bij onze kleine viervoeter..maar er is meer rust en stabiliteit,iets waar we zo blij mee zijn.Zoek je hulp .....dan ben je hier aan het juiste adres.


Reactie:
Wat een bijzondere bijdrage hier in mijn gastenboek.

DANK je!!!

Nikki 15-11-19 08:36:39

Dankjewel voor de mooie interessante informatie over mijn levensboom de vijg!


Reactie:
Nikki, jij bedankt dat je even op bezoek kwam hier en de moeite nam om wat in mijn gastenboek te schrijven.

Paul 10-11-19 20:46:03

Helemaal eens met Fenny hieronder. Dankzij Marjanka met haar advies en Bachbloesem mix is onze overprikkelde en angstige hond nu zover dat we rustig een cursus kunnen gaan volgen.


Reactie:
Paul, dankzij mensen zoals jullie is het gelukt om een herder weer het vertrouwen terug te geven in de mensen.
Ongelooflijk dat dit toch nog lukte na al die omzwervingen die ze mee maakte in haar leven.

Jullie bedankt dat ik even mee mocht lopen in dit proces en ik wens jullie alle geluk van de wereld toe.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies