Nathalie de Sain 26-07-19 16:30:26

Hoi wat een leuke website heb je. Ben zelfs paranormaal begaafd geboren en nu er echt mee bezig. Leren lezen en voor de rest komt alles vanzelf. Maar kwam deze site tegen en vind alles lekker simpel uitgelegd.
Heel belangrijk vind ik. En leuke onderwerpen. Veel succes. En licht en liefde van mij knuffel Nathalie

Pien 16-04-19 06:17:16

Geweldig, al die informatie bij Bach bloesem voor dieren. Ik ga contact met je opnemen voor mijn hondje. Wat mooi om dit alles door te lezen en dingen te herkennen. Via iemand hierop geattendeerd. Dit zou weleens de hulp kunnen zijn die ik zoek!

 Ingrid Harkhoe 22-02-19 23:57:19

Ik heb al jou verhalen gelezen over moeder aarde wat geweldig
Kan je ook voor spellen ??
Of atvis geven hoe het netter met mensen kan verlopen ??
Groetjes ingrid


Reactie:
voorspellen is niet echt mijn 'ding" , ik hou me bezig met Bachbloesem adviezen en daar heb ik het druk genoeg mee.
Maar ik wil je bedanken voor je bijdrage, en je lieve woorden!!

Birgit 04-02-19 22:53:34

Beste Marjanka,dank je wel voor alle interessante en uitgebreidde informatie over de Chinese Horoskopen.Hartelijke groet van Birgit uit Rotterdam, 57 jaaren Gelukkig Chinees Nieuw Jaar!


Reactie:
Chinese horoscopen vind ik persoonlijk nog mooier dan de westerse astroologie als is er niet echt een vergelijking te maken.
Ik hoop dat jouw nieuw jaar van de hond je alles brengt wat je gelukkig maakt en/of waar je het meeste van kunt groeien.
en...jij ook bedankt voor je moeite om wat neer te schrijven hier.

Erik Goven 04-02-19 12:31:29

Goeie middag. Ik ben Erik en woon in Koksijde - Belgiƫ. Kwam toevallig ( ah ja...dat bestaat niet ) op deze mooie site. Echt prachtig. Ik was op zoek naar info over aura's zien. Het is me nooit gelukt. Maar nu, na dat filmpje op You tube dat op je site staat, probeerde ik hetzelfde te doen als die dame zei....en ja ( ik weet wel niet of het echte aura is ) als ik in de zetel zit en mijn blik op oneindig laat dwalen dan zie ik duidelijk zo'n rook uit mijn blote voeten komen. Zoals die mistige rook bij een regenbui na heel warm weer. Is dit nu echt aura ? Dat weet ik niet maar ga er verder naar op zoek. Groetjes Erik


Reactie:
Hoi Erik, ik weet niet zeker of dat de aura was die je zag, maar het klink wel zo. Ik hoop dat deze belevenis een aanzet voor je is om verder te gaan met ontwikkelen in deze richting.
Fijne reis!!

Charissa 14-01-19 04:54:23

Wat een ontzettend leuke website!! Enorm veel leuke informatie en te veel om in 1 keer allemaal door te lezen. Ik kom zeker nog weer terug!


Reactie:
wat lief!!! Bedankt voor je woorden en ik hoop dat je nog vaak terug komt.

Dolly dijk 06-12-18 18:28:44

leuke site om in rond te snuffelen.Ben bezig ( niet overdreven) met t maken van geneeskrachtige kruiden zalfjes. Verder ben ik ReikiMaster, en Healer. En 79. Hoppa!Groetjes

caty j. weitenberg 30-11-18 12:28:29

ik was te gast, ik krijg een crabapple in mijn tuin en wilde daar meer van weten.
als de boom er staat, en ik er een tijdje bijgezeten heb, kom ik een keer terug, om de ervaring te vergelijken en intenser te begrijpen.
mooi je persoonlijke info te lezen. goede winter.
caty julia.

Sjef 11-08-18 15:57:59

Hallo Marjanka, gaat het goed met jou het is alweer een tijdje geleden dat ik contact heb gezocht met jou omdat ons hondje Ollie het moeilijk had en onrustig was.Nou met Ollie gaat het best wel goed zo nu en dan heeft Ollie een terug valletje, maar door jou sturen daarin naar wat je beter wel maar vooral ook niet moet doen bij een oudere hond gaat het goed.Ik vind het gewoon geweldig dat jij ons geholpen heb daarin, en ik hoop dat ieder dier dus ook de mens het beste krijgt wat er is om gelukkig te zijn, lief te zijn, zeker ook voor zijn eigen persoon, of zich beter gaat voelen en daar ben jij Marjanka zo heb ik gemerkt een echt lief en zorgvolle vrouw in.Bedankt zover Sjef

Elly 11-07-18 23:05:35

Hallo Marjanka, Wat een geweldige site. Interesant in alle opzichten. Groetjes Elly

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda