Dolly dijk 06-12-18 18:28:44

leuke site om in rond te snuffelen.Ben bezig ( niet overdreven) met t maken van geneeskrachtige kruiden zalfjes. Verder ben ik ReikiMaster, en Healer. En 79. Hoppa!Groetjes

caty j. weitenberg 30-11-18 12:28:29

ik was te gast, ik krijg een crabapple in mijn tuin en wilde daar meer van weten.
als de boom er staat, en ik er een tijdje bijgezeten heb, kom ik een keer terug, om de ervaring te vergelijken en intenser te begrijpen.
mooi je persoonlijke info te lezen. goede winter.
caty julia.

Sjef 11-08-18 15:57:59

Hallo Marjanka, gaat het goed met jou het is alweer een tijdje geleden dat ik contact heb gezocht met jou omdat ons hondje Ollie het moeilijk had en onrustig was.Nou met Ollie gaat het best wel goed zo nu en dan heeft Ollie een terug valletje, maar door jou sturen daarin naar wat je beter wel maar vooral ook niet moet doen bij een oudere hond gaat het goed.Ik vind het gewoon geweldig dat jij ons geholpen heb daarin, en ik hoop dat ieder dier dus ook de mens het beste krijgt wat er is om gelukkig te zijn, lief te zijn, zeker ook voor zijn eigen persoon, of zich beter gaat voelen en daar ben jij Marjanka zo heb ik gemerkt een echt lief en zorgvolle vrouw in.Bedankt zover Sjef

Elly 11-07-18 23:05:35

Hallo Marjanka, Wat een geweldige site. Interesant in alle opzichten. Groetjes Elly

karin 02-06-18 11:35:39

Hallo Marjanka,
Wat een verademing om eindelijk iemand te vinden op het net die de regels van het werken met energie respecteert, en het daardoor toegankelijk maakt voor iedereen.
Ik bedoel hiermee; ik ben een gespecialiseerd energetisch dieren behandelaar, Osteopate voor paarden en help eigenaren met probleem paarden en ben daarbij rij instructrice richting dressuur (dit is geen reclame, daar voor woon ik te ver van Nederland vandaan 1300 km)
Maar als ik dieren en vooral paarden help dan is het of gratis als ik met energie werk en dit om de dood eenvoudige reden , dat als je iets krijgt je het niet mag verkopen, en volgens mij werk jij met hetzelfde principe. Daar krijg ik soms wel opmerkingen over vooral ja maar dan wordt er misbruik van je gemaakt! Misschien is dat ook wel zo maar als ik zuiver werk en het paard of de hond na een behandeling enorme vooruitgang maak, dan is dat toch met geen geld te vergoeden.Ik maak ook gebruik van een mengeling van Osteopatie, energie en intuïtie waar ik paarden na één behandeling weet te genezen maar de eer ligt niet bij mij maar bij degene die mij hierbij begeleiden en sturen, en dat zijn degene die betaald horen te worden en dat doe ik door mijzelf aan te bieden als instrument om het dier te helpen.En er bestaat toch geen mooier gevoel dan de blijdschap die je dan voelt.
Het enige waar ik een vergoeding voor vraag is voor de gemaakte kosten zoals mijn diesel door de afstanden hier en de gemaakte kosten voor eventuele verbandmaterialen enz.
Maar chapeau voor je mooie interrsante site en heerlijk om een gelijk gestemde te vinden.
groetjes uit het zuiden van Frankrijk

Merle 23-05-18 20:05:20

Dank je voor je reactie Marjanka.Op dit moment voelt solitair het beste voor mij, maar ik sluit niets uit voor de toekomst.Ik heb ook nog een lange weg te gaan.
Het mooie van Wicca vind ik inderdaad dat je grotendeels je eigen ideeën er in kwijt kan. Er is heel veel informatie te vinden, maar het zijn allemaal leidraden om je eigen weg erin te vinden.

Tineke Nooyenstein 23-05-18 17:27:16

Hallo Marjanka,Je hebt een aantal jaren geleden de hond van mijn ouders zo goed geholpen met een verlatingsangst bach druppels. Nu hebben ze ook een poes uit het asiel, maar ik zie alleen maar een herplaatsmix bij honden staan. Heb je die mix ook voor katten?


Reactie:
Hallo Tineke,

De herplaatsmix is alleen maar een verzamel naam voor alle dieren die een nieuw thuis kregen. Maar eigenlijk is het een gewone en op maat gemaakte mix waarbij ik alleen meer rekening houd met het feit dat het gedrag niet echt altijd wat te maken heeft met het karakter van het dier, maar met de veranderingen die het mee maakte. Bovendien is de prijs ook iets verschillend van de gewone mix. Dus...ja er is óók een herplaatsmix voor katten. Geef me even een mailtje of laat je ouders dat doen.

Merle 18-05-18 18:02:34

Hallo Marjanka,
ik ben nog zoekende op het pad van Wicca / Pagan. En op dit moment vooral heel veel aan het lezen. Dank je wel voor je informatieve duidelijke pagina.Ik keer ook regelmatig terug.

Groetjes Merle


Reactie:
Hallo Merle,
Wat ben je een interessante reis aan het maken!!
Was je ook van plan om je aan te sluiten bij een coven of heb je zoiets nog niet besloten voor jezelf.

Goed van je dat je er eerst ook veel over gaat lezen, bedenk hierbij wel steeds dat je niet alles wat geschreven staat ook als JOUW waarheid hoeft te aanvaarden.
Ooit werd mij gezegd,onderzoek alles en behoud het goede. En wat het goede is....dat bepaald jouw intuïtie en jouw innerlijke waarheid.

ik wens je een fijne voortzetting van de reis op je ingeslagen pad.

catherine 08-05-18 15:07:57

Bedankt voor deze prachtige interessante site met ons te delen ! geweldig gewoon.


Reactie:
Hallo Catherine,

Jij ook bedankt voor de moeite die je nam om deze reactie achter te laten!
En...ik deel de site graag met mensen zoals jij!
vriendelijke groeten van Marjanka

Yvonne 26-03-18 20:04:55

Hoi Marjanka, het is even geleden en ik zou je heel graag iets willen vragen. Er is de afgelopen maanden zoveel gebeurd (mijn moeder heeft een hersenbloeding gehad) met alle gevolgen van dien voor haar functioneren en wonen. Ik heb zelf ook een en ander te verduren gehad. Ik ben alleen, geen broers en zussen. Dus alles komt op mij (en mijn 2 kinderen) neer. Dacht altijd dat ik alles wel aankon maar ik zit er helemaal doorheen en heb het gevoel dat ik zwaar overspannen ben. De weinige familie die ik nog heb woont ver weg dus daar heb ik niets aan.Hoe kan ik me een beetje ontspannen zodat ik in ieder geval kan blijven functioneren en mijn werk kan blijven doen?
groetjes Yvonne


Reactie:

Hallo Yvonne ,
Het zit je alweer niet mee hè! En soms is het echt helemaal niet makkelijk wanneer je dan geen broers of zusters hebt om de zorgen samen te delen.
Ik zal je even een mailtje sturen , maar over het algemeen kan ik zeggen dat ontspannen alleen echt gaat lukken wanneer je bereid bent om even een stap terug te doen en soms heb je daar hulp bij nodig. Dat kan via een bachbloesem mix,eventueel samen met een kalmerende olie , soms kruiden zoals st jans kruid of valeriaan. Voldoende slaap, en diverse oefeningen om positief te denken.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!