Mieken 26-11-17 22:29:19

Hallo lieve Marjanka,
Om gezondheidsredenen heb ik rust moeten nemen. U heeft daarom geen post van mij ontvangen.
Ben nu aan de beterhand en wou je melden dat ik eerstdaags meer nieuws laat horen.
Veel lieve groetjes .
"
mieken /Zele


Reactie:
ik heb inmiddels al een mail naar u toegestuurd en ik hoor graag hoe het met u gaat.
groeten van Marjanka

marianka 31-10-17 01:02:28

hoi bijna naamgenote, wat heb je veel info hier. Aangenaam om zomaar door alles heen te bladeren en hier en daar wat bijzondere bijdragen van jou te lezen.
Mijn belangstelling is voornamelijk gericht op de etherische olie , maar ik zie net ook alle kruiden en hun toepassingen. Eigenlijk lijken die wel veel op hun olie


Reactie:
We zijn inderdaad haast naamgenoten, waarschijnlijk spreek je jouw naam hetzefde uit.
De kruiden waarvan eth. olie is gemaakt wordt ook heel goed in de keuken gebruikt, maar dan wel rekening houden dat het soms wel sterker is.

Voor thee is de olie minder geschikt en dan kun je beter de echte kruiden nemen.

Chris 13-10-17 02:11:40

Eindelijk van mijn hyperventilatie af. Blij met jou en jouw bloemetjes van Bach


Reactie:
Hoi Chris, ik ben heel blij dat het nu beter met je gaat en je ook nu geen Bachbloesems meer nodig hebt.
Veel mensen met een grotere gevoeligheid voor hyperventilatie houden nog wel de speciale rescuedruppels in de buurt. Deze geeft de eerste tijd er na toch even die extra zekerheid dat een aanval toch te stoppen is.

D.Romeyn 04-10-17 19:23:15

Op deze dierendag of wel eet-geen-dieren dag laat ik je even weten dat ik extra geld heb gestort op een sterillisatie project in Roemenie. Daar heb ik mijn 2 schatten vandaan die door jouw hulp zo geweldig goed gewend waren hier en van de ergste angst afkwamen.

Ook jouw hulp aan mij toen ik mijn man verloor aan die vreselijke ziekte maakt dat jij onbetaalbaar voor me bent geworden.


Reactie:
Daphne, ik ben heel blij met jouw reactie en ook met deze fijne gift die weer heel veel leed gaat besparen daar. Mooi idee van je.

Je bent een bijzonder mens!

 Marian 18-09-17 15:51:07

hoi Marjanka, wát ben ik blij dat ik jou heb gevonden,je bied mij de hulp die ik zo nodig heb! We zijn er nog niet maar ik heb alle vertrouwen in jou en soms een klein beetje in mijzelf en dát is al een stap in de juiste richting!


Reactie:
lieve Marian,

Ik ben niet alleen blij dat ik je kon en mocht helpen, maar ook met deze reactie hier.

Ik hoop en verwacht ook, dat zo'n sterke vrouw als jij bent, nog veel meer stappen in die goede richting blijft nemen en je ook alle vertrouwen in je zelf gaat krijgen.
Gaat lukken hoor!!!!

peter 07-09-17 11:12:35

Net gezien dat jij geen reclame maakt voor jouw advies met bach. ik maak wel veel reclame voor je,want mijn zoon slaapt eindelijk weer en doet het goed op school. allemaal door jouw bachdruppeltjes en daar zijn mijn vrouw en ik heel erg blij mee.
we kochten eerst druppels die 5 x zo duur waren en niet hielpen. ik snap niet waarom die zo duur waren


Reactie:
Hoi Peter, Bedankt voor je reclame. En..nog fijner is dat jullie zo goed geholpen werden.

Dit is natuurlijk aan de juiste Bachdruppels te danken en niet aan mij.Maar het klinkt wel lief als je het mijn bachdruppels noemt.

Ik snap ook niet als druppels voor 5 x zo veel verkocht worden, maar ik heb makkelijk praten want ik probeer alle extra kosten zoveel mogelijk te beperken. Sommige mensen hebben nog wel een praktijk ruimte die hogere kosten met zich mee brengt.

Judith 29-08-17 21:12:50

Hoi. Wat een goede en duidelijke site met veel info. Ik heb een vraagje. Ik brand graag wierook maar vind het snel te zwaar. Ik heb nu stokjes maar het verbrande bamboe overheerst dan (gevoelige neus). Ik ben op zoek naar kegels wierook zonder chemische toevoegingen, zo natuurlijk mogelijk. Iemand enig idee? Voorheen bestelde ik ze bij iemand maar die maakt ze niet meer helaas. Bvd groet Judith


Reactie:
Bedankt voor je bijdrage hier en je compliment. Ik denk dat je voor wierook dan echt moet gaan kijken naar zuivere wierook in de vorm van korrels of gedroogde kruiden. Bijv. bij onderstaande link, maar ik dnk dat er veel meer winkels zijn die geen bamboo gebruiken en de kruiden oprollen of kegeltjes /korreltjes van maken. Korrel wierook kun je het beste op een kooltje branden.

wierook

Thea kuyken 01-08-17 19:54:19

Gisteren advies gevraagd en nu heb ik al een flesje van jouw speciale bachbloesems binnen. Dat is echt snel !Wat me ook opvalt is dat je alles zo respectvol en geduldig behandelde, maar ook dat je zo weinig geld vraagt voor je flesjes. Voor die prijs kan iedereen eens proberen of het goed werkt . ik heb erg veel vertrouwen in de deskundigheid en heb ook al veel goede dingen over je gehoord.


Reactie:
Fijn om op deze manier een reactie te krijgen. En dan ook nog wel zo positief!! Uiteindelijk zal ik het toch moeten hebben van mond op mond reklame, want dat is een nadeel als de winstmarge klein is.

Er is dan geen geld voor reclame. Maar met mensen zoals jij gaat het ook lukken.

Arjan 29-07-17 18:58:02

Wat een leuke en nauwkeurige site! Duim omhoog!


Reactie:
Bedankt!!!

lena 21-06-17 06:05:34

Sorry voor het typfoutje in je naam !


Reactie:
Geen probleem hoor, ik heb ook een moeilijke naam! Ik kon je niet per mail bedanken, dus doe ik dat maar hier...bedankt dat je de moeite nam om wat in mijn gastenboek te schrijven.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage