Thea kuyken 01-08-17 19:54:19

Gisteren advies gevraagd en nu heb ik al een flesje van jouw speciale bachbloesems binnen. Dat is echt snel !Wat me ook opvalt is dat je alles zo respectvol en geduldig behandelde, maar ook dat je zo weinig geld vraagt voor je flesjes. Voor die prijs kan iedereen eens proberen of het goed werkt . ik heb erg veel vertrouwen in de deskundigheid en heb ook al veel goede dingen over je gehoord.


Reactie:
Fijn om op deze manier een reactie te krijgen. En dan ook nog wel zo positief!! Uiteindelijk zal ik het toch moeten hebben van mond op mond reklame, want dat is een nadeel als de winstmarge klein is.

Er is dan geen geld voor reclame. Maar met mensen zoals jij gaat het ook lukken.

Arjan 29-07-17 18:58:02

Wat een leuke en nauwkeurige site! Duim omhoog!


Reactie:
Bedankt!!!

lena 21-06-17 06:05:34

Sorry voor het typfoutje in je naam !


Reactie:
Geen probleem hoor, ik heb ook een moeilijke naam! Ik kon je niet per mail bedanken, dus doe ik dat maar hier...bedankt dat je de moeite nam om wat in mijn gastenboek te schrijven.

Lena 21-06-17 06:04:05

Dag Marnanka,
Bedankt voor je uitleg over de wisselende startdata voor sterrenbeelden. Nu is het me helder!

mia 13-06-17 10:19:07

hoi,Ik vind je site schitterend. De uitleg die je geeft rond bachbloesems zijn zeer duidelijk en bruikbaar. Ikzelf pendel regelmatig voor mezelf om de juiste mix te vinden. Dankjewel.


Reactie:
Wat leuk dat je op die manier je mix uit zoekt. Soms als een verhaal niet duidelijk is (voor dieren of kleine kinderen) dan pendel ik ook soms de mix uit. Soms is dat heel verhelderend!!

Arlette 13-04-17 10:04:29

Dit is de eerste keer dat ik het lees, en vind het wel mooi om te weten. Wat ik toch mis is, in relaties....als men bijvoorbeeld paard - paard is... hebt U daar meer informatie over? of bestaat dit niet? Van harte dank en groetjes.


Reactie:
als je zelf Paard bent met als ascendant ook Paard dan heb je het heel makkelijk , want dan hoef je alleen naar de relatie te kijken van dat sterrenbeeld.

Bedoel je dat je als paard een relatie hebt met een Paard? In dat geval kan het heel goed gaan als jullie beiden een stuk van je ego in bedwang kunnen houden en goed elkaars welzijn en respect in de gaten blijven houden. Anders wordt het moeilijk!

Er is uitgebreide info in diverse boeken te vinden over relaties van sterrenbeelden, maar als ik dat allemaal hier neer moet gaan zetten dan wordt de website wel heel erg uitgebreid. (is nu al meer dan 1000 pagina's )

wilma groosman 03-04-17 13:38:56

Mijn moeder is dementerend. Zij is heel erg onrustig in haar hoofd waardoor ze 's nachts bijna niet slaapt en overdag dus constant wegdommelt. Welke remedie moeten wij voor haar gebruiken. Om te voorkomen dat ze slaapmiddelen krijgt willen we eerst dit proberen.


Reactie:
Hoi Wilma, ik zal iets meer moeten weten over de klachten , maar ook over het karakter van je moeder.
Om te voorkomen dat iedereen hiervan mee gaat lezen, lijkt het me fijn als je dit even wilt mailen naar bachbloesems@quicknet.nl

Wat ook belangrijk is: een beetje uitleg hoe het karakter van je moede is/was..
waar ze nu tegen aan loopt en wat de klachten zijn waar ze echt nu wat voor wil hebben.
Hierna kom ik met een advies en kun je besluiten of je een mix wilt bestellen.

De kosten zijn in totaal rond de 10 euro (inclusief verzending)

annick 19-03-17 16:11:19

Prachtige educatieve site. Heb het met heel veel plezier gelezen. Ik zelf ontferm me meer over de diertjes. Ik heb mn Reiki 1 en 2, ik communiceer met dieren en pendel Bach Bloesems. Waarom voor dieren...omdat die minder in vraag stellen...zoals sommige mensen... ;-) . Ik probeer nu een mix te pendelen voor mijn dochter die pril zwanger is en 3 jaar terug miskraam deed. Ben er wel wat onzeker over... Nu ja... Nog heel veel succes. Grtjs Annick.


Reactie:
Hoi Annick,
in tegenstelling tot jou heb ik geen voorkeur voor mensen of dieren.
Beiden zijn interessant!
Heb je nog twijfels over het pendelen van je mix voor je dochter, dan mag je gerust contact opnemen hoor.
Advies kost niets en 2 weten soms meer dan 1. Bachbloesems kunnen heel ondersteunend zijn voor zwangere vrouwen.
Ik hoop dat alles goed gaat met je dochter.

Truste 09-03-17 02:10:25

Het klopt allemaal.

theo 19-01-17 13:03:14

Dank voor de heldere info Chinese astrologie.ik ben draak,element metaal. (31-12-1940 7.30uurOoit vernomen dat deze niet bijzonder begunstigd worden door de goden? Lang geleden las ik dat in een Spaans boek.de laatste maanden is er elke week welweer iets wat dwarsligt en waar ik veel energie in moet stoppen...B.v.dank

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage