Teun de V 18-10-16 17:26:24

Beste Marjanka

Mooie naam! Mooie website, erg duidelijk
.
Bedankt voor je hulp en advies van de afgelopen dagen.

Verassing dat jij ook zoveel goedkoper bent en toch veel hulp en advies geeft bij de Bachtherapie.
Ook aangenaam dat ik meteen het gevoel had dat jij te vertrouwen bent. Is heel fijn.

Myrte 19-09-16 21:57:04

Hoi Marjanka,

Dank je voor je prachtige website, een veelheid aan informatie en mooi gestructureerd en rustig weergegeven. Echt een plezier om te lezen en ik heb er veel aan!
Ook de ruimte die je aan je bezoekers laat om datgeen te gebruiken of te laten wat bij hen past, doet me goed.

Groetjes,
Myrte

HJS 14-09-16 23:38:18

Hallo..., ondanks dat ik bijna blind ben...(NEE..., ik heet NIET Danny met de voornaam...)...,zie ik met visuele aanpassingshulpmiddelen en spraakgestuurde computerprogramma...TOCH een rustige , mooie en overzichtelijke site...en een een evenzo kleurig gastenboek...................Een plezier om daar een bescheiden woordje van waardering te mogen in achterlaten....:" CHAPEAUX"...(p.s...hoe schrijf je dat...????)Groeten uit Nuth/Zuid-Limburg.H.....J......S....

MARISKA DE VRIES 18-08-16 17:58:47

Geweldige site!
Ikwas hier nadat we facebook contact hadden. Heb net mijn Bachbloesems uitgezocht via de plaatjes. Ben benieuwd of het overeenkomt met jouw advies.

Wat staat er hier een hoop info , ook over veel andere interesante dingen. ik kom gauw terug.Zeker weten!

Caroline 13-07-16 23:23:35

TOPsitemooi dat je het toegankelijk laat zijn voor mensen die niet zoveel geld te besteden hebben.Zelf werk ik ook gratis omdat mijn overtuiging is dat je je medemens moet helpen en niet jezelf moet verrijken.Vriendelijke groet Caroline

Rob groothuis 06-07-16 01:43:29

Wat een geweldige service geef je! Binnen 2 dagen konden we al beginnen met de druppels die je voor onze zoon maakte. Nu iets meer dan 2 weken verder en we kregen al van zijn onderwijzer te horen dat hij zich veel beter kon concentreren.

Je gaf goede voorlichting, had ik ook al gemerkt toen je voor mijn kat een mix had gemaakt. Dank je...ook voor het betaalbaar houden van deze druppels. Ik hoorde van andere mensen op het forum dat zij ergens anders 3x zoveel betaalden voor dezelfde mix.


Reactie:
Rob, fijn dat je de Bachdruppels de kans gaf om jouw zoon te helpen. ADHD blijft een moeilijk te behandelen stoornis, maar er kan toch wel heel veel bereikt worden als de druppels goed gekozen zijn op het karakter van het kind.

 Karin 04-07-16 09:25:02

Goedemorgen Marianka,

Wat een heerlijke site om te bezoeken,of om op visite te zijn! Je passie komt heel duidelijk binnen en ontzettend leuke informatie en divers.
Uiteraard heb ik een grote affiniteit en overeenkomstig gevoel met deze onderwerpen,dus leest het makkelijk en plezierig.

Compliment dat je je passie en informatie zo mooi en puur deelt met anderen mensen, vanuit het hart!
Een voorbeeld.Reactie:
Karin, jij ook heel erg bedankt dat je dit weer deelt met mij!!!

rob 28-06-16 16:45:30

Ik had een technische vaag over de werking van oliŽn bij diabetes gerelateerde voetklachten. Via haar Facebook pagina heb ik daar met Marjanka over gecommuniceerd. Haar antwoord en de moeite die ze belangeloos nam om mij van advies te dienen waren indrukwekkend. Duidelijk en eerlijk. Dank je Marjanka.


Reactie:
Bedankt voor je compliment en het was fijn dat ik je toch wat advies kon geven!

 Celest 23-06-16 17:59:14

Marianka 😊 geef de liefde een kans ..Men is nooit te oud om verliefd te worden. . Ik ben bij de derde man in mijn leven .. Na overlijden van echtgenoot. Ik ben 64 jaar, en zo gelukkig.Nooit gedacht dat dit me nog zou overkomen.Aan elke relatie zijn er min - plus punten. Succes met deze prachtige site, overzichtelijk en normaal leesbaar. Veel warme groetjes. 😉


Reactie:
Celest, wat een lief berichtje!!
Liefde krijgt altijd een kans bij me hoor! Heerlijk om te lezen dat jij nog zoveel geluk hebt gevonden.
Hopelijk blijf je hier heel lang van genieten!!

Kitty 19-06-16 16:54:51

Hallo lieve Marjanka, Nadat ik eerst je site had bezocht die ik via een vriendin had gekregen werd ik er enorm blij van , wat een mooie duidelijk site heb je .Ik kom iedere keer weer wat anders tegen en je dwingt niemand maar geef iedereen de keus om er wel of niets mee te doen ,je mag er echt trots op zijn!Wij hadden een behoorlijk probleem met onze hond Bassy .Hij was overal bang van en hij werd veel gegrepen ,voornamelijk door reuen .Jij hebt een passende bachbloesem voor hem gemaakt die wij een paar maanden hebben gegeven en hij is er heel erg op bekomen en wij hebben weer een blije hond die de wereld weer aan kan ! Geen vechtpartijen meer en de harde knallen waar hij zo bang van was reageert hij nauwelijks meer op of hij hersteld erg snel .Zo ervaar ik dat ook bij mezelf nadat ik ook aan de bachbloesems ben gegaan voel ik me ook weer een heel ander mens en ben super blij dat ik je op deze manier heb mogen ontmoeten . Lieve Marjanka je mag er trots op zijn zoals jij met mensen en dieren omgaat dat doe je met alle lieve en plezier en vanuit heel je hart ,voor ons ben je" de reddende engel " !Heel veel succes en nogmaals bedankt dat ik bij je "op de koffie "mocht komen !Lieve groeten Kitty en Bassy

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage