Raven 31-03-16 18:19:01

Hallo Marjanka, hele leuke en informatieve website.Heb hier graag rond gekeken.Groetjes, raven


Reactie:
Bedankt!!! Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad

corlinda 28-03-16 17:40:02

beste bedankt voor deze mooie site.zo vol liefde wijsheid totaal geen ego .heerlijk om zo iemand als u te mogen ontmoeten via deze site.was de hoop al bijna verloren in de mens van nu .alles moet zo snel afstandelijk.maar deze site brengt je weer bij jezelf .nogmaals heel erg bedankt gr corlinda


Reactie:
Jij bedankt voor deze lieve woorden!!

beer 04-03-16 23:59:41

dankuwell, sterke inf. heel mooii!


Reactie:
jij bedankt dat je de moeite nam om dit in mijn gastenboek te zetten. Ik hoop dat je vond wat je zocht!

 Mark Diels 22-02-16 17:57:31

Groetjes


Reactie:
Mark ik had je een bedank mailtje gestuurd, maar jouw mail adres klopte niet, dus het kwam terug. Bij deze alsnog : groetjes terug!!!

 cornellie 14-02-16 18:43:04

groetjesCornellie


Reactie:
groetjes terug!

Elly van Luttikhuizen 14-02-16 13:08:07

Lieve Marjanka,
Wat een geweldige Webpage heb je hier gemaakt.Heb het allemaal gelezen < ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar '' spreuken & bijgeloof'''.Deze site ga ik zeker weten nog vaak bezoeken.Het is heel goed gedaan en een genot om te lezen.Ga zo door.Groetjes Elly.


Reactie:
Toevallig vind ik bijgeloof ook 1 van de meest interessante onderwerpen. Vooral ook omdat het lijntje soms erg dun is tussen bijgeloof, magie en volks geneeskunde.

Ellemiek 12-02-16 23:36:23

Vandaag hoorde ik bij het uitlaatveld van mensen dat jij zo goed honden kon helpen met druppels. Die ene hond was altijd zo boos tegen iedereen en dat is nu over . nu gaat ie spelen met alle andere honden. Ook met me eigen hondje wil hij spelen, maar mijn hondje is bang van grote honden. Kan u mijn hondje ook helpen met druppels? hij is altijd bang


Reactie:
Hallo Ellemiek,

De druppels waar die mensen het over hadden, zijn Bachbloesem druppels en die maak ik ook heel vaak voor dieren. Ik vermoed dat ik inmiddels ook al een mailtje van je kreeg. Anders kun je alsnog even via mijn contactformulier iets meer vertellen over je hond. Niet alleen waar hij bang van is, maar ook hoe hij zich gedraagt als hij schrikt.

Dat zijn belangrijke gegevens om de juiste mix te kunnen maken die speciaal voor jouw dier gaat helpen.

Ik wacht het wel even af dan...wel leuk dat mensen onder elkaar al doorvertellen dat het goed helpt!

Jolanda 08-02-16 19:24:20

Beste Marjanka, Ongeveer 2 weken geleden heb ik jou site bezocht. Dit ivm een pup van bijna een 1/2 jaar die erge last heeft van verlatingsangst. Ze wordt wanhopig als je maar even de kamer uit bent laat staan alleen zijn. Wij hebben van alles geprobeerd, bench, Cong, kluif enz. Niets hielp, ze jankt en blaft net zolang totdat je weer terug bent. Dit roept bij ons maar ook bij onze pup veel spanningen en frustratie op.Nu las ik op jou site om Heather te gebruiken, bij honden met verlatingsangst. We zijn daar 12 dgn geleden mee begonnen, dosering wat op flesje staat 4x dgs 5 druppels. Nu sinds een paar dagen gaat het goed met haar. We kunnnen haar zonder problemen even alleen laten. Kunnen gewoon naar het toilet zonder een jankende pup te horen. Ook hebben we het idee dat ze veel vrolijker en speelser is geworden. Ik wilde je graag laten weten wat jou site met advies ons veel positieviteit heeft gebracht!


Reactie:
Wat fijn dat je pup hier zo goed op reageerde! Voor een hondje van deze leeftijd, zonder een echte aanleiding van angst is het mogelijk om met 1 soort bloesem al een goed resultaat te bereiken.
Veel van de aanvragen die ik krijg, gaan over iets oudere dieren met meer problemen en dan is een mix wel beter.

Sabine Francet 25-01-16 18:46:29

dag marjanka
wat een leuke en mooie naam
het idee van de tuin is een bijzonder idee om mee te werken
waarvoor van harte dank
mocht je ooit advies kunnen gebruiken ivm de Bachbloemen dat kan ook bij mij
heb er al lang een stevige voeling mee


Reactie:
Sorry dat ik de laatste keren nergens op reageerde. Ik was mijn wachtwoord kwijt en kon dus ook geen email adressen zien. Ik heb inmiddels wel een mailtje naar je gestuurd! Wie weet kom ik ook nog eens voor een advies bij je langs.

Gusta Schoemaker 14-12-15 12:41:53

Lieve Marjanka,
Op zoek naar meer informatie over werking van geuren voor zalven van een genezingskaars, ontdekte ik net jouw web-site!Dankjewel voor de heldere en uitgebreide informatie. net wat ik op dit moment nodig heb.Keep up this good work and be blessed,
Liefs, Morgana

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage