Ingrid 30-10-18 01:19:20

Wat een heerlijk reisverslag van Canada/USA!Erg leuk omdat wij volgend jaar Canada willen bezoeken.Ga veel tips gebruiken Groetjes, Ingrid

iris van der staaij 22-01-18 09:27:37

Beste familie,

Ik wilde even laten weten dat ik jullie reisverslagen heel leuk vond om te lezen. Fijne schrijfstijl, mooie foto's en geweldige routes! We zijn zelf bezig met een route door Canada en Noordwest Amerika, dus ik heb veel tips uit jullie verslag gehaald. Ik wens jullie nog veel mooie reizen toe!

Groetjes Iris (iertje007 op het AA forum)


Reactie:
Hoi Iris

Bedankt voor je berichtje op mijn gastenboek en bedankt voor je compliment.
Ik kijk met heel veel plezier op onze reis naar Canada en NW USA terug, het was echt een geweldige ervaring. Ik wens jullie een fantastische reis toe!

Marjon (vana op AA forum)

Elizabeth Lewis 22-03-15 11:08:51

Hoi, Leuke site. Wij plannen ook een vakantie Canada/Yellowstone. Zijn de rij tijden heel lang? Ik zie dat Jackson naar Ontario is ruim 6 uur. Typisch was dat 4 uur per dag onderweg of langer?

Ria 21-12-13 10:07:28

Dag Marjon en Ger,Omdat we van plan zijn volgend jaar naar Noord West Amerika en een stukje Canada te gaan, kwam ik via het AA forum weer eens op jullie site. Leuk om het verslag van 2008 te lezen en tips op te doen! Het eerste stuk van jullie reis wil ik ook gaan doen, maar dan in omgekeerde volgorde. Jullie reis in 2010 hebben wij ook voor een deel gedaan en ik ben bezig met een verslag daarover.
Bedankt dat jullie je ervaringen willen delen, in woord en beeld!Groet, Ria

Yvonne Edelaar 29-04-13 22:41:53

Hallo Marjon en Ger, Bedankt voor de prachtige site, waar ik heel veel info uithaal voor onze reis. Het is echt genieten als ik naar jullie foto's kijk. Ik heb hem in mijn favorieten staan en geregeld kijk ik er een poos in. In juli gaan wij een rondreis maken, startend in Denver met als highlicht Yellowstone. Hebben jullie alweer plannen om dit jaar weer een grote reis te maken? Wij wensen jullie een fijne zomer toe.Vriendelijke groetjes, Yvonne Edelaar

petra 18-04-13 11:26:46

Hallo Marjon en Ger,
Bedankt voor jullie reactie op mijn berichtje op het AA forum (reis LA-LA met 2 kinderen). Ik heb jullie reisverslag met veel plezier gelezen en heb er zeker wat tips uit gehaald! Een deel van de reis hebben wij ook al eens gemaakt, dus de verhalen (en foto's) zijn heel herkenbaar. Ook herken ik je "heimwee" gevoel hoor! Ik verheug me nu nóg meer op onze reis.
Groetjes,Petra

Christel 28-03-13 09:40:24

Hallo Marjon en Ger,
Complimenten voor jullie site, ziet er goed uit! In september willen wij bijna dezelfde route gaan doen als jullie gedaan hebben in 2008, USA en Canada. Leuk dus om te lezen! Hebben jullie nog tips voor deze route, wellicht dingen die je anders gedaan zou hebben?
Alvast bedankt!


Reactie:
Hoi Christel, bedankt voor de complimenten over de site.
Wij hebben een fantastische reis gehad maar als ik het over mocht doen zouden we niet via Aberdeen gegaan zijn maar via Olympia. Het gedeelte van Portland naar Aberdeen vonden wij het minst leuke van de reis. En we vonden het toch wel jammer dat we Mount st Helens gemist hebben dus die zou ik zeker inplannen.

Veel plezier met de voorbereidingen van de reis, het wordt vast een geweldige ervaring.

Marjon

Sonja 04-02-13 12:54:36

Hai,
De afgelopen dagen heb ik genoten van jullie verslag van de Amerika- en Canadareis van 2008. Leuk om zoveel moois te zien en te lezen van het gebied waar wij in september naartoe gaan. Bedankt voor het mogen meegenieten.
Groetjes,
Sonja

Harm 02-02-13 09:39:57

Beste Ger en Marjon,
complimenten voor de site, veel info en mooie foto's. We zijn zelf bezig met een route rondom Denver en halen veel bruikbare informatie uit jullie verhalen, Dank daarvoor!

Ingeborg 07-06-12 21:04:51

Hoi!
Ik heb jullie reisverslagen site gevonden op het AA forum. Ik heb met veel plezier jullie 2010 USA verslag gelezen! Ik ben zelf 20 jaar en ga samen met mijn ouders een soortgelijke route rijden, erg herkenbaar jullie verhalen!
Veel tips en leuke routes uit jullie verslag kunnen halen. Bedankt daarvoor.
Groetjes!

1 2 3
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand