TGT Breen 07-06-11 17:39:34

Wij hebben onze marmeren vloer door de firma Oku laten behandelen. Het resultaat is prachtig. We hadden er ruim 10 jaar niets aan gedaan en dan weet je niet wat je ziet. Als het impregneren gedaan is kan de vloer er weer jaren tegen. We zijn heel goed te spreken over de eerlijke adviezen en prijsafspraken van de heer Yolcu. Bedankt voor het vakwerk.
Groet,
Fam. Breen

 Fam Stempher 23-05-11 21:06:37

Wij hebben na overleg met Dhr. Yolcu besloten onze gepolijste marmerenvloer licht te laten schuren op de plekken waar vlekken zaten en dan de vloer in zijn geheel te polijsten. Het ziet er prima uit, maar om in de toekomst vlekken te voorkomen hebben we besloten ook te impregneren. Dit hebben we 14 dgn na het polijsten gedaan en het is een geweldig resultaat . Het is een compleet nieuwe vloer geworden, een grote spiegel, weer als nieuw.
Hartelijk dank voor uw goede zorgen en vakwerk en we zijn weer erg blij met onze mooie vloer.
Met vriendelijke groeten,
Fam. Stempher

fam. Limbeek 28-04-11 13:52:10

Na eerst een mislukte poging te hebben ondernomen om de vloer te kristalliseren, hebben we de firma OKU ingeschakeld. De heer Yolcu adviseerde ons om de vloer te laten schuren en polijsten. Dit hebben we laten doen en het resultaat is prachtig, de vloer is weer schoon en glanst mooi. De vloer ziet er, dankzij OKU, weer uit als nieuw!
Met vriendelijke groet,
fam. Limbeek

Ron van Kessel 20-02-11 13:00:00

Omdat ik lokaal niet kon slagen bij Oku een offerte gevraagd voor een aantal (lange) vensterbanken. Binnen enkel uren een keurige offerte van Dhr. Yolcu. Twee dagen later de vensterbanken ter plaatse uitgezocht en op maat laten zagen/polijsten. Prijs/kwaliteit is concurerend en de klantvriendelijk van Dhr.Yolcu is iets waar velen nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt.
Ron van Kessel, Den Helder

Fam. Hoogstad 08-10-10 19:04:02

Na ca. 7 jaar de vloer laten schuren en polijsten. Vorige keren was deze gekristalliseerd. Het resultaat is verbijsterend. De vloer is weer netjes schoon en heeft een prachtige glans gekregen. Bezoekers vroegen ons of wij een nieuwe vloer hadden gekregen. Kortom: Oku Natuursteen heeft een prima prestatie geleverd tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit bedrijf kan ik zondermeer aan bevelen.
Met vriendelijke groet,
Fam. Hoogstad

Fam.vd Vliet 06-10-10 14:12:13

Goedemiddag,
De heer Yolcu van OKU heeft perfect werk afgeleverd met het schuren en behandelen van de marmeren vloer. Duidelijke afspraken, 'n hele prettige samenwerking en prima werk!
Groet,
Fam. vd Vliet
Foto's beschikbaar

Dhr Ernie BOssink 29-09-10 15:08:03

Goedemiddag,

Wij zijn zeer tevreden met de vloer,ziet er goed uit.

met vriendelijke groet

Ernie BossinkZwolle

Dhr P.oldenhof 23-06-10 14:08:12

Door gedrevenheid en vakkundige behandeling van de Dhr Yolcu ligt mijn vloer er weer prachtig bij.
Mooie hoog glans vloer.
En ook mijn marmeren schouw is heel mooi gerepareerd door de heer Yolcu je ziet er niet meer van.
Ik heb er foto`s bij geleverd.

met vriendelijke groet.

Dhr P.Oldenhof

Fam. Ordelmans 21-06-10 10:11:18

Beste heer Yolcu,Bijgevoegd treft u
de foto's aan. Wij kunnen u nogmaals melden dat wij zeer tevreden zijn
over de werkzaamheden en het resultaat.Met vriendelijke
groet,Fam. Ordelmans

Paul Kemper 13-05-10 09:14:21

Zoeken en zoeken ik wilde mij gang wat meer allure geven. Oud huis grote marmeren platen en schrootjes aan de wand. In ieder geval daar moeten metro tegels. Daarnaast had ik bedacht een marmeren plint te plaatsen om het tot één geheel te maken. Geen probleem, er kon een mooi randje aan worden gemaakt en prachtig resultaat en zeker een concurrende prijs.

1 2 3
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda