Deborah De Wael 13-07-22 18:07:25

Sinds juni 2019 hebben wij ons hart verloren aan onze eerste birmaan, Oskar. Dit is zo'n aanhankelijke en lieve kat/ras dat we er graag een speelkameraadje bij wilden. We startten onze zoektocht naar een fokker die dit met hart en ziel doet en kwamen uit bij Martha. Ze reageerde heel snel op onze vraag, we namen contact en werden 'eigenaar' van ons tweede birmaantje, Irma. Dagelijks kregen we een update van het groeien en stoeien van dit nestje kittens: foto's, berichten, video's, ...niets is Martha te veel om je te laten meegenieten van je opgroeiende kitten en lieveling. Martha doet dit met zo veel liefde en toewijding, vele fokkers kunnen hier nog wat van leren. Een eer voor elke kitten die 3 maand lang in haar armen en gezellige huis vol kattenliefde mag vertoeven. En Irma? Dat is een echt schatje! Zindelijk, lief, een knuffelaar, sociaal en de beste speelkameraad die Oskar zich maar kon wensen!

Luc en Isabelle Baekelandt 06-07-22 19:18:08

Na 18 jaar genoten te hebben van ons katje Valentine, waren we op zoek naar een nieuwe langharige poes.In onze speurtocht kwamen we uit bij de Heilige Birmaan: intelligent, aanhankelijk, speels en bijzonder mooi.Nu nog een goede fokker vinden.Broodfok was voor ons een 'no go'; wij waren op zoek naar iemand die met hart en ziel enkele nestjes grootbracht.Door een review, zoals wij hem nu schrijven, kwamen we uit bij Cattery Leoma. Bij Martha!Na een eerste telefoongesprek wisten we dat het goed zat. De onbegrensde passie en zorg van Martha voor haar poezen, bleek en blijkt doorheen ons volledige verhaal.Filmpjes, foto's, leuke berichtjes volgden elkaar op : piepjong geboren, eerste ontdekking van de wereld, vele speelpartijen en vooral heel veel goede zorgen en liefde in overvloed. Onze prachtige Freddie en Queeny zijn inmiddels enkele dagen bij ons thuisgekomen. En wat een plezier : eten, drinken, slapen, rennen, glijden en weer doorgaan. En hier heeft Martha voor gezorgd ! Dank u wel, Martha !

Sophie 06-07-22 14:06:55

Victor & Rolf zijn nu 1 week bij ons. Twee heerlijke kittens die lekker spelen, kroelen, ravotten, eten, slapen en zindelijk zijn. Ook samen met onze oude wijze dame van 16 jaar(poes) gaat het heel goed. Dus fijne sociale kittens.Vanaf de eerste zoektocht naar mooie kittens tot aan de dag van het ophalen en nu nog, houdt Martha je volledig op de hoogte. Martha geeft adviezen en raad. Martha houd je op de hoogte via berichtjes, filmpjes en foto's. Tussendoor ben ik nog een keer geweest om hen live te zien. Ben heel blij met mijn "designkatten".

Alexander 30-06-22 11:24:32

Wij hebben deze week ons katje opgehaald bij Martha en zijn er zo blij mee. Wat een prachtig exemplaar en wat een knuffelkatje is het nu al. Dat komt door de enorm toegewijde zorg en liefde die Martha aan haar poezen / katjes geeft. Fantastisch en super dankbaar !!!


Robert en Lowenah 20-06-22 11:38:43

In 2011 is onze Mika bij ons komen wonen. Zij is nu 11 jaar oud in verkeerd in blakend gezondheid, zoals je op de foto's kan zien. Een eigenwijze Birmaan met een zeer aanhankelijk karakter. Dank aan Cattery Leoma voor alles!!!

Inge Verhagen 20-03-22 13:15:27

Wij hebben deze week ons poesje Coco gekregen . We zijn ontzettend blij met haar wat een geweldig lief en mooi poesje is het . Martha heeft ons de hele zwangerschap en de eerste maanden na de geboorte van de kittens op de hoogte gehouden met filmpjes , ontzettend fijn en leuk !
Dank Martha , voor alle goede zorgen, nu gaan wij Coco een heel fijn huis geven .

Samantha 17-05-20 16:54:51

Tien jaar geleden zocht mijn moeder een nieuwe kat. Eentje die lekker binnen kon blijven en niet buiten zoek kon raken. Na wat Google speurwerk kwam mijn moeder bij Martha en Leo terecht. Hier kreeg mijn moeder Naioby mee. Een gesteriliseerde poes van 4 jaar. Een echte Queen Elisabeth, maar ze bleek ook super aanhankelijk en lief bovendien! Toen ik het huis verliet ging Naioby, die erg aan mij gehecht was geraakt, mee. Wat een avonturen hebben we samen mee gemaakt. Ze was mijn beste vriendin. Inmiddels is Naioby op de prachtige leeftijd van 14 Jaar heen gegaan.

Een paar maanden terug heeft mijn jongere zusje een machtig mooie kitten gekocht bij Martha en Leo, Misty. Het overlijden van Naioby ging mij niet in de koude kleren zitten en dit was door mijn jongere zusje niet onopgemerkt gebleven. Ze belde direct Martha en Leo op met de vraag of Martha een lief poesje voor mij te koop had. Nu 4 dagen later loopt er een machtige verrassing in mijn huis: Angel. Een nieuw vriendinnetje om avonturen mee te beleven. Martha, Leo en Èvia heel erg bedankt voor dit prachtig lieve kado!

Jet en Frans 18-01-20 16:18:53

Na het overlijden van onze Maze bleef onze heilige birmaan Tuv alleen achter. Daar moest weer een maatje bij...Via internet kwamen we in contact met Martha. Haar Beauty was moeder geworden van 3 kleine kittens.Afspraak gemaakt en het was meteen duidelijk dat het hier allemaal draait om de katten en hun welzijn!Speelgoedjes, klim-, lig- en luierplekken all over en ook via een tunnelsysteem kunnen de katten in de buiten ren. Het socialiseren van de katten staat hier hoog in het vaandel.Geen bange katten die wegkruipen, maar nieuwsgierige, speelse dieren.Liefde op het eerste gezicht toen ik 'onze' Borre zag.En Beauty... wat een lieve moeder! Uiteraard moesten we even wachten totdat onze Borre groot en sterk genoeg was om bij ons te komen wonen.In de tussenliggende tijd steeds middels filmpjes, foto's en berichtjes op de hoogte gehouden door Martha.Welkome berichtjes tijdens onze vakantieEn toen kwam de dag dat we hem mochten ophalen.Met een mooi pakket voor de eerste dagen, een paspoort met stamboom en een heel lief katertje de deur uit en naar huis, kennismaken met Tuv. En dat ging goed! Beetje ruiken, snuffelen en dan het huis ontdekken! Ze zijn de beste maatjes! Mede te danken aan het goed socialiseren bij Martha thuis. Dank voor al je goede zorgen en dank voor onze Borre! Liefs, Jet en Frans

Susanne en Harry 13-07-19 15:22:32

Wat een geweldige stel,Martha en Leo.Ze kruipen diep in je hart als je ziet hoe oprecht en vol warmte en liefde zij voor hun poezen en nestjes zijn.Alles is gewoon perfect .Wij hebben onze lieve kleintjes ,Nima en Teddy aan hun te danken.We waren zoo ontzettend blij met ze dat we moeder Rylee ook meteen hebben geadopteerd.Ik kan iedereen echt aanraden bij Martha en Leo te zijn voor jullie kittens wens.Alle papieren en inentingen en natuurlijk een berg vol liefde, maakt dat het zeer vertrouwd is en alles klopt.Lieve Martha en Leo,ontzettend bedankt voor jullie hele bijzondere band xxx liefs en groet Harry &Susanne plus kids

Stephanie 13-02-19 19:27:15

Hoe blij was ik toen ik mocht komen kijken naar het enige en mooiste meisje uit het nest? Dankzij de uitermate vriendelijke en deskundige verzorging van Martha en Leo is zij opgegroeid tot een prachtig prinsesje! Ik had mij geen betere cattery kunnen wensen, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! Groeten Stephanie

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies