Chris Aengenend 06-08-18 12:37:57

Goede cattery met hart voor de dieren. Gastvrij en heerlijk goed volk

Nadine & Boy 04-08-18 18:21:40

Na wat research op het internet kwamen we uit bij Martha en Leo: eenmaal op bezoek geweest waren we overtuigd dat we een kitten wilden uit hun nestje. Toen het eenmaal zo ver was dat die kittens oud genoeg waren om bezoek te ontvangen, waren we meteen verkocht. Een kitten, Mosey, viel bij ons op schoot in slaap. Het liefst hadden we hem meteen mee naar huis genomen. Inmiddels hebben wij onze “Moos” alweer 2 maanden in huis. Vanaf het begin was hij een echte kroeldoos en ook super sociaal naar anderen. Kortom, wij zijn heel vlij dat wij een kitten hebben uitgezocht bij Martha en Leo!

Ine Smit-Verbakel 04-08-18 16:50:03

Na het overlijden van onze Heilige Birmaan Isis zochten we een kitten. Na wat zoeken op internet kwam ik terecht bij Cattery Leoma in Gilze. Gebeld en kon meteen dezelfde week kijken. Gastvrij ontvangen door Martha en Leo en hun Birmanen. Volwassen poezen en kittens in een fijne omgeving, rustig, gericht op de poezen. Speelse kittens waarvan er eentje meteen op schoot heerlijk ging liggen slapen. Dat zou onze Tayet worden. Een lief, speels, beetje ondeugend poesje dat sinds 2 weken bij ons woont. Goed opgevoed, meteen op haar gemak in haar nieuwe huis en absoluut niet bang voor de al aanwezige Birmanen Alexandre en Seshet.Dankzij de goede zorgen van Martha hebben we een lieve kameraad erbij. En dankzij de filmpjes van Leo konden we volop volgen hoe ze zich ontwikkelde. Een fijne cattery waar we meteen een goed gevoel bij hadden.

Annemiek 18-11-17 22:18:52

Na een goede research kwamen we uit bij de cattery van Martha em Leo voor onze heilige birmaan.
We hadden gelijk een goed gevoel toen we op bezoek kwamen.
Wat een lieve en prachtige poezen hebben ze!
Toen onze blanche eenmaal geboren was mochten we regelmatig komen kijken.
Onze poes is dan ook volledig gesocialiseerd en lief voor al onze kinderen.
Dankzij Martha en Leo hebben we een hele mooie aanvulling op ons gezin .
Erg betrouwbare cattery voor mensen die een mooie lieve poes wensen.

Jan en Marlies 27-08-16 15:20:24

Na lang zoeken kwamen we in contact met Martha en Leo die een als heel goed bekend staande cattery voor Heilige Birmanen runnen.Direct bij onze eerste kennismaking met Malady (we gaan haar Choco noemen vanwege haar chocoladen neus)werden we zo gastvrij ontvangen dat het ons een gevoel gaf van een warm huis voor al die katjes.Een feest om daar in de huiskamer erbij te mogen zijn met die meisjes en jongens met hun prachtige blauwe ogen.Betere socialisatie kan je je niet voorstellen.Op 7 september komt ons nieuwe maatje bij ons wonen ,feest!Dank voor alles Martha en Leo, we blijven altijd contact houden. Jan en Marlies

PeRiNoMi van Herk 05-08-16 00:23:14

Sinds mei 2016 hebben wij weer 2 heilige Birmanen in huis. Op zoek naar een Cattery die ons betrouwbaar leek en waar wij via familie al goede dingen over hadden gehoord, zijn wij terecht gekomen bij 2 Brabantse lieverds met het dieren en mensenhart op de goede plek. Alles hebben we van Hummel en Ollie kunnen en mogen mee beleven vanaf de eerste dag tot de dag dat we ze konden afhalen! Echt een feestje om er nu twee in huis te mogen verzorgen! Wij zijn nog steeds veel in kontakt met deze 2 lieve mensen en er zeker geen spijt van dat we wat verder hebben gekeken.Voor iemand die dit ras zoekt stop nu met verder kijken en wacht op een volgende nestje van Cattery Leoma. Al het geduld wordt dan zeker beloond!

Toos en Dirk 24-09-15 15:55:15

Martha en Leo de beste verzorgens voor je kittens (eigenlijk een lieve oma en opa )die je maar kan wensen . Hele lieve zorgzame en gastvrije mensen. Wij zijn zo blij dat we hier terecht zijn gekomen met het zoeken naar een heilige birmaan . Vanaf de eerste dag hebben ze ons bij de kittens betrokken met foto's en de hele groei van onze drie boefjes . Het zijn super lieve kroel kitten zijn nergens bang voor en zeker ook lekker ondeugd . In een woord ze zijn geweldig . Daarom raad ik iedereen aan als je een birmaantje wil,koop hem of haar hier dan ook al moet je op wachtlijst gewoon doen is de het wachten meer als waard. We mochten met grote regelmaat komen kijken naar onze boefjes waardoor we al een band met ze hadden nog voor we ze in huis hadden echt heel mooi. Daarom bij deze Martha en Leo dankjewel voor deze super geweldige boefjes ,goede zorg en gastvrijheid .
Groetjes en knuffels Toos en Dirk

Mohmod 24-08-15 19:29:26

Dag Martha,

Wat heeft u een mooie website met prachtige katten! Ikzelf heb jammer genoeg al 2 katten thuis, maar zodra ik er meer zou willen heb ik het juiste adres gevonden!

Groetjes,
Mohmod

Chantal & Leon 03-12-14 12:33:26

hallo martha en leo,
gister heb ik jillie lievelingetjes opgehaald. ruim een uur in de auto, maar dat ging prima.ik wist van jullie blog dat het echte doerakken zijn en dat zijn ze zeker!na een paar uurtjes al best gewend. spelen, ontdekken, slopen... om daarna bij mij op schoot in slaap te vallen.jullie hebben gus en gerrit geweldig opgevoed. chapeau!

Richard & Caroline en de 4 mei 04-11-14 14:56:27

Beste allemaal,Gisteravond heb ik (Caroline) onze poes Floortje opgehaald! Wat zijn we blij dat ze nu bij ons woont. We willen Martha en Leo bedanken voor de verzorging van onze poes en natuurlijk ook voor de broertje en zusjes van Floortje; Artimes, Baas en Queeny. Ik hoop dat het hun ook goed vergaat. Onze complimenten aan deze fokker! Ze doen het oprecht met hart en ziel. Liefs, Caroline en natuurlijk ook Richard, Anna, Marthe, Caroline en Daantje

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken