Susanne en Harry 13-07-19 15:22:32

Wat een geweldige stel,Martha en Leo.Ze kruipen diep in je hart als je ziet hoe oprecht en vol warmte en liefde zij voor hun poezen en nestjes zijn.Alles is gewoon perfect .Wij hebben onze lieve kleintjes ,Nima en Teddy aan hun te danken.We waren zoo ontzettend blij met ze dat we moeder Rylee ook meteen hebben geadopteerd.Ik kan iedereen echt aanraden bij Martha en Leo te zijn voor jullie kittens wens.Alle papieren en inentingen en natuurlijk een berg vol liefde, maakt dat het zeer vertrouwd is en alles klopt.Lieve Martha en Leo,ontzettend bedankt voor jullie hele bijzondere band xxx liefs en groet Harry &Susanne plus kids

Stephanie 13-02-19 19:27:15

Hoe blij was ik toen ik mocht komen kijken naar het enige en mooiste meisje uit het nest? Dankzij de uitermate vriendelijke en deskundige verzorging van Martha en Leo is zij opgegroeid tot een prachtig prinsesje! Ik had mij geen betere cattery kunnen wensen, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! Groeten Stephanie

Philip & Fabienne 28-01-19 13:27:34

Eind oktober stierf plots één van onze twee Noorse boskatten aan een hartstilstand. Enkele maanden later gingen we op zoek naar een nieuw broertje en speelkameraadje voor Njal en kwamen we uit bij Cattery Leoma omdat we een heilige Birmaan wilden.We gingen op bezoek bij Martha en Leo en wisten al snel dat we daar een kitten zouden kiezen omdat we zagen dat alles goed zat. Het is echt een geweldige thuis voor de katten en kittens. Ze worden super verzorgd, vertroeteld en goed opgevoed. Geweldig is ook dat je op bezoek kan gaan zo vaak je wil en dus je kitten beter leert kennen. Sinds donderdag (24.01) is Natan bij ons en hij voelt zich al helemaal thuis. Hij is erg sociaal en lief en na een tweetal dagen al dikke vriendjes met onze Njal.Ik kan iedereen die een heilige Birmaan zoekt, aanraden om bij Martha en Leo te gaan kijken.

Petra 26-01-19 11:01:47

We waren al een tijdje op zoek naar een Heilige Birmaan kitten. Al zoekende op internet kwamen we bij Cattery Leoma terecht. Een cattery waar je al je vragen kunt stellen en waar je zeer gastvrij wordt ontvangen. Afgelopen dinsdag mochten we dan eindelijk Tony ophalen. Met een dubbel gevoel, want we weten hoe fijn hij het heeft gehad bij Martha en Leo. Een betere start kan een kitten zich niet wensen!En dat merkten we toen we thuis kwamen met Tony. Hij was absoluut niet angstig en paradeerde gelijk door ons huis alsof hij er al jaren woonde. Ondanks de verhuizing wist hij gelijk zijn bak te vinden en kwam hij lekker bij ons op de bank zitten. Heel bijzonder om zo'n jong katje al zo zelfverzekerd te zien rondlopen. Dat kan alleen maar dankzij alle toewijding en liefde van Martha en Leo!


Debbie 25-01-19 10:02:47

Na het overlijden van mijn 17- jarige Pers in oktober, was het na een paar maanden tijd om een nieuw vriendje in mijn hart te sluiten. Zo zijn we in december bij Martha en Leo terecht gekomen. Vooral mijn man had véél vragen die met veel geduld beantwoord werden. Zelf had ik ook verschillende vragen. Mijn vorige kat liet zich niet verzorgen, daarvoor moesten we telkens naar een trimsalon. Martha heeft me daar geweldig in begeleid! We mochten zo vaak op bezoek gaan als we wilden. Om het lange wachten te verzachten kreeg ik ook dagelijks foto’s en filmpjes. Heerlijk! Vanaf vandaag zijn we de trotse dienaars van Finn 🥰 Mocht er nog een vriendje mogen komen voor Finn, (zit er niet in, maar toch 😁) dan wacht ik zeker tot er weer een nestje is bij Martha en Leo!

Chris Aengenend 06-08-18 12:37:57

Goede cattery met hart voor de dieren. Gastvrij en heerlijk goed volk

Nadine & Boy 04-08-18 18:21:40

Na wat research op het internet kwamen we uit bij Martha en Leo: eenmaal op bezoek geweest waren we overtuigd dat we een kitten wilden uit hun nestje. Toen het eenmaal zo ver was dat die kittens oud genoeg waren om bezoek te ontvangen, waren we meteen verkocht. Een kitten, Mosey, viel bij ons op schoot in slaap. Het liefst hadden we hem meteen mee naar huis genomen. Inmiddels hebben wij onze “Moos” alweer 2 maanden in huis. Vanaf het begin was hij een echte kroeldoos en ook super sociaal naar anderen. Kortom, wij zijn heel vlij dat wij een kitten hebben uitgezocht bij Martha en Leo!

Ine Smit-Verbakel 04-08-18 16:50:03

Na het overlijden van onze Heilige Birmaan Isis zochten we een kitten. Na wat zoeken op internet kwam ik terecht bij Cattery Leoma in Gilze. Gebeld en kon meteen dezelfde week kijken. Gastvrij ontvangen door Martha en Leo en hun Birmanen. Volwassen poezen en kittens in een fijne omgeving, rustig, gericht op de poezen. Speelse kittens waarvan er eentje meteen op schoot heerlijk ging liggen slapen. Dat zou onze Tayet worden. Een lief, speels, beetje ondeugend poesje dat sinds 2 weken bij ons woont. Goed opgevoed, meteen op haar gemak in haar nieuwe huis en absoluut niet bang voor de al aanwezige Birmanen Alexandre en Seshet.Dankzij de goede zorgen van Martha hebben we een lieve kameraad erbij. En dankzij de filmpjes van Leo konden we volop volgen hoe ze zich ontwikkelde. Een fijne cattery waar we meteen een goed gevoel bij hadden.

Annemiek 18-11-17 22:18:52

Na een goede research kwamen we uit bij de cattery van Martha em Leo voor onze heilige birmaan.
We hadden gelijk een goed gevoel toen we op bezoek kwamen.
Wat een lieve en prachtige poezen hebben ze!
Toen onze blanche eenmaal geboren was mochten we regelmatig komen kijken.
Onze poes is dan ook volledig gesocialiseerd en lief voor al onze kinderen.
Dankzij Martha en Leo hebben we een hele mooie aanvulling op ons gezin .
Erg betrouwbare cattery voor mensen die een mooie lieve poes wensen.

Jan en Marlies 27-08-16 15:20:24

Na lang zoeken kwamen we in contact met Martha en Leo die een als heel goed bekend staande cattery voor Heilige Birmanen runnen.Direct bij onze eerste kennismaking met Malady (we gaan haar Choco noemen vanwege haar chocoladen neus)werden we zo gastvrij ontvangen dat het ons een gevoel gaf van een warm huis voor al die katjes.Een feest om daar in de huiskamer erbij te mogen zijn met die meisjes en jongens met hun prachtige blauwe ogen.Betere socialisatie kan je je niet voorstellen.Op 7 september komt ons nieuwe maatje bij ons wonen ,feest!Dank voor alles Martha en Leo, we blijven altijd contact houden. Jan en Marlies

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda