PeRiNoMi van Herk 05-08-16 00:23:14

Sinds mei 2016 hebben wij weer 2 heilige Birmanen in huis. Op zoek naar een Cattery die ons betrouwbaar leek en waar wij via familie al goede dingen over hadden gehoord, zijn wij terecht gekomen bij 2 Brabantse lieverds met het dieren en mensenhart op de goede plek. Alles hebben we van Hummel en Ollie kunnen en mogen mee beleven vanaf de eerste dag tot de dag dat we ze konden afhalen! Echt een feestje om er nu twee in huis te mogen verzorgen! Wij zijn nog steeds veel in kontakt met deze 2 lieve mensen en er zeker geen spijt van dat we wat verder hebben gekeken.Voor iemand die dit ras zoekt stop nu met verder kijken en wacht op een volgende nestje van Cattery Leoma. Al het geduld wordt dan zeker beloond!

Toos en Dirk 24-09-15 15:55:15

Martha en Leo de beste verzorgens voor je kittens (eigenlijk een lieve oma en opa )die je maar kan wensen . Hele lieve zorgzame en gastvrije mensen. Wij zijn zo blij dat we hier terecht zijn gekomen met het zoeken naar een heilige birmaan . Vanaf de eerste dag hebben ze ons bij de kittens betrokken met foto's en de hele groei van onze drie boefjes . Het zijn super lieve kroel kitten zijn nergens bang voor en zeker ook lekker ondeugd . In een woord ze zijn geweldig . Daarom raad ik iedereen aan als je een birmaantje wil,koop hem of haar hier dan ook al moet je op wachtlijst gewoon doen is de het wachten meer als waard. We mochten met grote regelmaat komen kijken naar onze boefjes waardoor we al een band met ze hadden nog voor we ze in huis hadden echt heel mooi. Daarom bij deze Martha en Leo dankjewel voor deze super geweldige boefjes ,goede zorg en gastvrijheid .
Groetjes en knuffels Toos en Dirk

Mohmod 24-08-15 19:29:26

Dag Martha,

Wat heeft u een mooie website met prachtige katten! Ikzelf heb jammer genoeg al 2 katten thuis, maar zodra ik er meer zou willen heb ik het juiste adres gevonden!

Groetjes,
Mohmod

Chantal & Leon 03-12-14 12:33:26

hallo martha en leo,
gister heb ik jillie lievelingetjes opgehaald. ruim een uur in de auto, maar dat ging prima.ik wist van jullie blog dat het echte doerakken zijn en dat zijn ze zeker!na een paar uurtjes al best gewend. spelen, ontdekken, slopen... om daarna bij mij op schoot in slaap te vallen.jullie hebben gus en gerrit geweldig opgevoed. chapeau!

Richard & Caroline en de 4 mei 04-11-14 14:56:27

Beste allemaal,Gisteravond heb ik (Caroline) onze poes Floortje opgehaald! Wat zijn we blij dat ze nu bij ons woont. We willen Martha en Leo bedanken voor de verzorging van onze poes en natuurlijk ook voor de broertje en zusjes van Floortje; Artimes, Baas en Queeny. Ik hoop dat het hun ook goed vergaat. Onze complimenten aan deze fokker! Ze doen het oprecht met hart en ziel. Liefs, Caroline en natuurlijk ook Richard, Anna, Marthe, Caroline en Daantje

Richard & Caroline & 4 meiden 07-09-14 18:11:37

Lieve Martha en Leo,
Gisteren hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en ook Misty en haar vier kittens. Wat een prachtig nestje. We hebben er erg van genoten en vonden het moeilijk om er een te kiezen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de uitleg. We gaan onze kitten gauw een naam geven en haar volgen op de weblog. Natuurlijk rijden we gauw weer eens langs om te knuffelen.
Groetjes, Richard, Caroline, Anna, Marthe, Caroline en Daantje

Pia, Marcus, Chrystel & Lisa 06-06-14 16:02:00

Lieve Martha,
Darcy en Chiara zijn nu 2,5 week bij ons en het is ייn groot genot. We zijn allemaal erg dol op onze kleintjes (een gevoel alsof je weer babies hebt) en aan hun kopjes en likken te merken, is dat wederzijds. We zijn ook erg blij er twee te hebben genomen (op jouw aanraden). Ze zijn (en dat waren ze al bij jou) onafscheidelijk. Zelfs de kattenbak doen ze graag samen. Wanneer je hier komt, zul je zien hoe ze zijn gegroeid.
Hartelijke groet, Marcus, Pia & de meiden

Luc en Diane 20-01-14 12:40:25

Hallo Martha en Leo
Wij willen toch ook graag nog even iets plaatsen in jullie gastenboek. Wij hebben Racoon ( Rambo) nu alweer een paar maandjes bij ons. En wat zijn we blij met hem. Het is een super lieve kater! We zijn dan ook achteraf zo blij dat we de stap hebben gezet om voor hem te gaan. Het voordeel was dan ook dat jullie hem keurig hebben opgevoed en ervoor ons alleen het knuffel en kroelwerk over blijft jullie komen hem vrijdag bezoeken in ons huis en dat vinden wij super leuk, veel fokkers beloven dat en die zie je nooit meer. Hij is wel ietsje zwaarder geworden, onze huistijger!!! Tot vrijdag !

Mark,Petra en drie troela's 24-06-13 10:49:36

Hallo Martha en Leo,
Na de vele super!! gezellige, vrolijke, knuffel, speel -bezoekjes bij jullie afgelopen periode, was het eindelijk zover .Een paar dagen geleden mochten onze 2 hummels bij ons komen wonen. In de auto hebben de hummeltjes het super goed gedaan, regendruppels tellen, de ruitenwissers steeds gevolgd afgewisseld met een dommeltje.Eenmaal "thuis" aangekomen jou kattenbakinstructies opgevolgd en kennis gemaakt vanaf een aaaaaaafstand met onze grote Berner berekoppenhond.We hebben ze in de mandjes krabpaal gelegd waar ze op veilige hoogte alles konden bekijken afentoe in slaap sukkelden. Ze zijn zo ontzettend goed van vertrouwen en snorren als je ze zien.

Mark,Petra en drie troela's 24-06-13 10:47:54

De meiden hebben al heel erg met ze geknuffeld en ze geven kopjes en blijven heerlijk bij je liggen zo lief! Na al die indrukken waren ze zowel hond als de katten echt diep in slaap gevallen. Nu ..een aantal dagen later, ongelofelijk hoe ontzettenddddddd aanhankelijk ze allebei zijn snorren, kopjes geven en je "begroeten" doen ze zo vaak. Ik wist het al toen tijdens onze kijkuurtjes bij jullie, maar nu ze eenmaal bij ons op nieuw terrein wonen, is het echt bevestigd. Martha en Leo jullie hebben zulke lieve kittens de afgelopen maanden groot gebracht dan wij daar nu gelukkig de vruchten van mogen plukken. Wat zijn wij blij dat onze kittens bij jullie vandaan komen! Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hartstikke lieve en goede zorgen hun basis is helemaal goed.Lieve groet van ons allemaal en een aaitje aan al jullie lieve prachtige grote poezedieren.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda