Lisette en Jan-Dirk 14-05-11 16:09:45

Lieve lieve lieve Martha en Leo,
Wat hebben jullie ons de gelukkigste butlertjes op deze aardbol gemaakt. Wat zijn wij blij met de komst van onze Romeo en Julia. Wat een dotjes, ze zijn zo lief, zo mooi, zo welkom!
Gisteren zijn ze verhuisd naar ons en het gaat hartstikke goed. Binnen een uur hadden ze het huis al verkend, hadden al gegeten, netjes op de bak geweest en heerlijk met ons aan het kroelen. De eerste nacht is ook heel goed gegaan en ze hebben geslapen als een roosje met hier en daar een heerlijk spingeluidje van genoegen.
Dit had natuurlijk niet zo geweest als jullie er niet zo goed voor waren geweest. Jullie zijn geweldige mensen die met hart en ziel jullie poezekindjes verzorgen. Een betere cattery hadden wij voor onze kroost niet kunnen wensen. Jullie zijn hele fijne mensen en we zijn erg blij jullie te hebben leren kennen.
Mochten jullie onze Romeo en Julia toch nog een beetje missen (wat wij ons heel goed voor kunnen stellen) zijn jullie natuurlijk van harte welkom bij ons op bezoek! We draaien de rollen nu gewoon weer om! De koffie staat klaar....
Graag tot ziens en nogmaals erg bedankt voor jullie goede zorgen en liefde voor onze kittens!
Een dikke knuffel van Romeo en Julia.
Veel liefs, Lisette en Jan-Dirk

Ingeborg 23-03-11 18:28:58

OOOOOHHHHH wat zijn het toch weer een mooie katjes. Ik ben weer helemaal verliefd. Het is maar goed dat ze allemaal al verkocht zijn, want anders had ik me nu niet in kunnen houden met die kleine Tabby. Wat een lief snoetje zeg.
Groetjes,
Ingeborg

Lowenah 12-03-11 17:33:25

Hi Martha en Leo,
Wij zijn blij dat Mika zo snel groeit..en wat een klimmertje....wij zijn begonnen met het zoeken van een grotere krabpaal ...wij zijn benieuwd voor onze volgende bezoek...wij zullen een speeltje kopen voor onze Mika..Haartelijk bedankt voor het zorgen voor haar.
Groetjes

Lowenah en Robert 08-03-11 22:25:39

Hallo Martha en Leo,
Hartelijk bedankt voor het warme welkom.
Wij zijn blij om onze Mika te ontmoeten..een liefdje schatje
Iets om naar uit te kijken.. Wij kunnen niet wachten op ons volgende bezoek

Lisette 22-02-11 16:48:51

Hallo Martha,
Heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst gisteren. We voelden ons zowel bij jou als bij je katten en kittens onmiddellijk op ons gemak. Wat een beauties! En wat worden ze liefdevol verzorgd door jullie. Onze complimenten. We verheugen ons dan ook zeer op ons volgende bezoekje voor ons 2 kittens. We zijn nu al zo blij! 12 weken wachten duurt nog best lang, maar we hebben het er voor over. De voorpret is ook hartstikke leuk en mede dankzij jullie site kunnen we de vorderingen bijhouden. Super! Tot snel !
Groetjes,
Lisette en Jan-Dirk

Ingeborg 07-02-11 18:07:30

Hartelijk gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje van Bella. Wat zijn het grote kittens he? Moeder heeft ze goed van voedsel voorzien, haha. Ik blijf jullie weer volgen op jullie site. Succes en geniet ervan!
Groetjes,
Ingeborg

liesbeth 04-02-11 19:42:15

Hoi Martha en Leo,
Ik heb net metLeonie mijn dochter de kittens en poezen zitten bewonderen hoor, en we zijn allebei helemaal fan van Kibo, lijkt helemaal niet op die donderstraal van ons want die is zwart met hier en daar een stukje wit.
Maar wat zijn ze mooi deze katten.
Succes met je nestjes.
gr. Liesbeth en Leonie

JIP en Janneke 03-02-11 16:19:44

Het was erg gezellig jullie weer eens te zien.
Martha je zag er geweldig uit ! Haast onherkenbaar !
Wat is jullie e.mail adres?
Gr. JIP en Janneke

Rebecca 31-08-10 13:42:48

Hallo Martha,Wij willen jullie bedanken. Lila woont al een paar maanden bij ons en zij is een heel lief en dapper meisje. Toen ze bij ons kwam wonen, was ze heel snel gewend aan ons huis en druk gezin. Zij durfde zelfs binnen een dag door de jongste geaaid te worden. En ze eet goed, doet alles netjes op de bak en krabt nooit aan de bank of stoelen. Het is duidelijk dat ze goed opgevoed is door jullie!Wat wij ook enorm waarderen is dat we een paar keer langs mochten komen met vragen over Lila. Het is een nieuwe ervaring voor ons om zo'n jong katje in huis te hebben. Jouw advies over voeding en spelen heeft ons goed geholpen.Wij verheugen ons op de komst van ons katertje. Dan is ons gezin compleet. Maar we blijven natuurlijk genieten van de mooie site van jou en Leo!Groetjes,Rebecca

Patricia 30-08-10 18:01:39

Hoi Martha ,
geweldig je site en vooral jullie katten,echt geweldig
groetjes Patricia

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda