Peer Westbroek 27-11-18 15:47:51

Beste mensen, ben onderlaatst voor de derde keer in Gambia geweest en heb daar mensen uit Roermond ontmoet. Deze mensen hebben een kind geadopteerd en zorgen goed voor hem. In een gesprek met hun heb ik de belofte gedaan om voor kleding en onderkleding vooral te zorgen zo gauw ik weer terug was in Eindhoven. Inmiddels heb ik zo’n 4 a 5 vuilniszakken en ook 4dozen. Meer hoefdeniet ivm hetvervoer voor hun. Heb hen beloofd de kleding naar Roermond te komen brengen. Schets mijnverbazing dat tel.nrs helemaal niet-bestaande. Jammer. Ben gaan zoeken op Google en ook dat op verschillende site’s gereageerd maar ook daar dode telefoons. Uiteindelijk deze site gevonden en gebeld en nu geschreven met de hoop dat ik deze kleding bij Uw organisatie kwijt kunt. Hopende op een reactie verblijf ik hoogachtend. P.Westbroek

Tjaaktje 16-07-17 20:35:00

Goed werk! Vandaag ook heel leuke spulletjes uit Gambia gekocht op de fair van Tuingoed Folz.

Jan en Greetje 19-01-14 15:20:35

hoi Fred en Yvonne,

Wij gaan 3mrt 2014 voor de derde keer naar The Gambia,we hebben ook kleine projektjes gedaan, zoals het laten studeren van een meisje Isatou, 2 arme families helpen door de regentijd, ziekenhuis hulp op kleine schaal,materiaal voor
psychiatrische inrichting,sanitair voor de nemacare school,enz.
Nooit geweten dat bij ons in de buurt zoveel ondernomen wordt voor Gambia, wij wonen in wildervank, ga zo door met jullie geweldige werk, we zijn onder de indruk.
Vriendelijke groet Jan en Greetje

e.brouwers 15-12-13 14:08:53

We gaan volgende week naar Gambia. Kunnen we nog iets betekenen voor de stichting? Ergens langs om foto's te maken bijvoorbeeld? Iets brengen, afgeven?
We horen het graag.

vr. groeten,

E. Brouwers


Reactie:
bedankt voor uw reactie,

wij hadden nog graag iets uit Gambia deze kant op maar ik weet niet waar u woont dus kunt u even mailen naar info@kinderhulpgambia.nl

bert blonk 05-11-13 21:40:52

Hoi Yvonne en fred,

5 jaar geleden dat we elkaar voor het laatst ontmoet hebben. We zijn januari 2013 voor de tweede keer naar Gambia gegaan en willen nu in december voor de derde keer gaan. Ik heb geprobeerd om in contact te treden met Sainy, maar kan hem niet bereiken. We willen nl.weer een dagje weg met hem. Is hij nog gids en hoe kom ik in contact met hem. Gaan jullie ook nog jaarlijks naar Gambia?.
Groetjes,

els en bert


Reactie:
mail gestuurd aan jullie en ja sainey werkt nog steeds zijn nummer is 00220-9918406

astrid reinders 25-04-13 09:29:21

Hoi Ivonne en Fred,

Ben blij dat ik letterlijk mijn steentje bij kan dragen. Ik ben nog lekker op jullie site aan het lezen en kan niet wachten tot we weer naar Gambia afreizen. We gaan zeker bij het schooltje kijken!

Groetjes, Astrid en Marcel

Ditje 18-12-12 20:49:03

Hallo mensen, ik ben afgelopen november in Kubuneh in de kliniek geweest, ( met kleertjes) Mijn vriendin kent daar al een poosje een bewoner daar die ze helpt. Op dat moment was er een dokter/verpleegster Natou, die ons een rondleiding gaf, ze gebruikte gelijk de kans ons studiegeld te vragen voor haar dochter Isatou. Zij wil de studie marketing in Banjul gaan volgen aan de GTTI school. Ik ben bereid dit te gaan doen maar weet dat je beter geen geld in een enveloppe moet sturen, ook wil ik het niet op haar privé rekening storten. Hebben jullie hier ervaring mee??? Zo ja dan wil ik graag naar jullie goede raad luisteren. Groetje Ditje. Ditje51@hotmail.com

Agnes van der Drift 25-04-12 15:04:20

Beste Ivonne en Fred

Ik was vergeten erbij te vermelden dat ik in België woon. ( zie vorig berichtje van enkele minuten geleden)
Succes met de acties.
Groetjes
Agnes

agnes van der Drift 25-04-12 15:01:19

Beste Ivonne en Fred

Ik kan in Pallum vanaf september 2012 aan de slag als verpleegkundige .(als vrijwilligster in de Health Clinic) Ik volg met grote interesse jullie verslagen.
U mag mij gerust contacteren op het nummer:
0498/302805
Graag blijf ik op de hoogte van alles rond deze kliniek .Alle info is welkom !

Vriendelijke groeten
Agnes van der Drift

Laye Sene 12-02-12 15:02:06

Hi Yvon en Fred,

Indrukwekkend wat jullie doen aan steun aan kansarme mensen van Afrika.
Yvon, ik zag u bij uw werk en toen had u het over Gambians thee met uw collega, wat mijn aandacht heeft aangetrokken. Vandaar hebt u mij uitgelicht over jullie bezigheid in Gambia. En zo kwam ik aan deze prachtig web site van jullie die zo helder geeft aan waar jullie in Gambia mee bezig zijn.
Petje af voor jullie en gewoon doorzetten, die mensen hebben mensen zoals jullie echt nodig.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies