Ben Hendriks 11-10-04 10:09:21

Hallo Fred en Yvonne natuurlijk geef ik mijn medewerking voor een optreden.Ik vind het ongelofelijk hoe jullie je inzetten voor de mensen in Gambia super.Nou als ik nog spullen heb dan geef ik ze graag ,en dat komt nog wel eens voor met zeven kinderen ha ha ha Nou veel liefs en een dikke kus.Agnes Ben en Kinderen.

Ad Visschers-Aendekerk 10-10-04 22:37:14

Beste Yvonne en Fred,
Wat zijn jullie goed bezig. Proficiat met jullie mooie site. Ik ken het gevoel dat jullie zo getroffen heeft in Gambia. Het Lilianefonds is inmiddels ook bij "mijn" kindje in Sukuta geweest. 3 december ga ik de familie weer bezoeken. Ik wens jullie heel veel succes.

Marga v.d. Velde 10-10-04 09:33:25

Deze website spreekt voor zich! Ivonne en Fred, het is jullie gelukt hier een duidelijke overzichtelijke site neer te zetten. Heb je het al aangemeld bij bv Google en bij de http://ontwikkelingssamenwerking.pagina.nl/
Zorg dat je goed vindbaar bent! Ik wens jullie heel veel succes met het goede werk wat jullie doen. liefs Marga

MARGARET 08-10-04 08:04:12

Hai Fred en Yvonne, ik heb met bewondering jullie site bekeken. Dit ziet er allemaal super uit. Ook de vele foto' s spreken voor zich. Erg ontroerend. Ik hoop dat er veel mensen zullen zijn die jullie steunen met dit goede doel. Héél veel succes met alles en liefs van Margaret.

Wilma Hofstee 01-10-04 16:08:51

Hoi Fred en Ivonne, jullie doen echt geweldig gewerk. Ik vind het knap hoe jullie je inzetten voor kinderen in een land hier ver vandaan. Ik wens jullie heel veel succes met het project in de toekomst. Groetjes Wilma Hofstee

Ronald Hoving 28-09-04 21:36:56

:) :) hoi Ivonne en Fred!!! Mijn complimenten voor jullie goede website!!!
Ook wil ik langs deze weg mijn waardering uitspreken over jullie geweldige inzet om de kinderen in gambia te helpen.Het was voor mij een hele ervaring toen ik in maart dit jaar, samen met jullie in gambia, kinderen blij heb gemaakt met spullen die jullie met veel inzet hebben ingezameld en met eigen ogen kunnen zien hoe goed wij het hier hebben.Dit heeft op mij een diepe indruk achter gelaten. Ik wil jullie dan ook blijven steunen waar ik kan en jullie al het beste toe wensen voor het slagen van de gestelde doelen.ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes wordt.
Groetjes Ronald

henk kuiper 27-09-04 20:14:33

ga zo door en waneer komen de foto' s er op te staan Groetjes henkie de buurman

Hans & Annemarie Gort 31-08-04 23:50:51

Deze hele onderneming van Ivonne en Fred is een
super idee om kansarme kinderen in een ander deel van deze wereld ook mee te laten delen in een fractie van onze welvaart.
Daarom.....laat uw hart spreken en geef iets van
wat voor ons zo vanzelfsprekend is!
Deze website spreekt voor zich......DOEN!!!!!!

annette staal 27-08-04 12:59:15

lieve fred en yvonne, jullie weten ik ben net zow gek van alles als jullie maar helemaal top hoor wat jullie doen.Respect hoor!
Eens ga ik mee om alles zelf te zien.

fred en ivonne 19-08-04 15:01:42

Welkom hier bij Kinderhulpgambia.nl, wij hopen dat u net zo enthousiast bent/wordt als wij? Laat aub weten wat u van deze site vindt.
Een andere bericht is uiteraard ook welkom.

Fred & Ivonne namens de kinderen van Gambia

<< < 24 25 26 27 28
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies