Lieke den Dekker 17-10-09 11:23:34

Hallo!
Ik wilde even zeggen dat ik heel erg veel bewondering heb voor wat jullie allemaal doen! Ik ben 10 december 2008 voor 4 maanden in Berending geweest voor stage, en volgens mij hebben wij elkaar daar ook ontmoet. Wat een heftige maar geweldige periode vond ik dat! Echt geweldig dat jullie je zo hard inzetten, het is zo hard nodig. Ik moet zeggen dat het bij mij ook weer heel erg kriebelt, Gambia blijft aan me trekken. Ik zou graag eens teruggaan. Nouja, misschien dat ik later net zoiets geweldigs voor elkaar krijg als jullie nu doen!
Nog heel veel succes en geluk met alle projecten!
Groetjes Lieke

Petra Geujen Kunna Foundation 12-10-09 20:37:33

Hallo Ivonne en Fred,

Allereerst dank je wel voor de goede tips Ivonne.
Ik heb contact gelegd met de andere hulporganisaties.

Geweldig wat jullie doen!
Ik heb de site eens bekeken; een heel mooi logo en een site waar jullie energie uit af te lezen is. Jullie hebben al ontzettend veel gedaan voor de Gambiaanse samenleving. Echt super!
Wat leuk dat jullie Gabriëlle en Frans kennen. Katja en ik hebben in februari 08 een bezoek aan hen gebracht. Dat was toen voor ons de 1e keer dat we in Gambia waren.
De mensen hebben zo'n aantrekkingskracht alsof er een grote magneet in Gambia ligt. Heel bijzonder.
Ik hoop dat jullie nog veel kunnen blijven betekenen voor de Gambianen.
Heel veel succes en wie weet ontmoeten we elkaar een keer in Gambia.

ed woortman en harry brouwer 07-09-09 11:49:49

Beste mensen,

Bij toeval ontdekten wij onlangs dat jullie stichting in Gambia o.a. actief is op het terrein van het onderwijs aan doven.
Omdat wij het laatste ook doen, lijkt het ons zinnig om eens te bezien of wij wat aan elkaar kunnen hebben.
Wij zijn actief voor de Stichting Vrienden van Effatha, een organisatie die zich het lot van dove mensen aantrekt, waar ook ter wereld. Stichting Vrienden stelt ons jaarlijks een aanzienlijk bedrag beschikbaar, waaruit wij o.a. de ver- en nieuwbouw van scholen voor doven in Kanifing en Brikama hebben gefinancierd. Verder leiden wij in samenwerking met de Nationale Doven-organisatie van Gambia GADHOH, leerkrachten gebarentaal op en verzorgen wij de maaltijdverstrekking aan zo'n 300 dove kinderen.
Wij hebben speciale expertise t.a.v. doven in huis: een van ons tweeën is orthopedagoog, de ander ex-docent gebarentaal en beleidsmedewerker van Guyout, het Doveninstituut in Groningen/Haren.
In Gambia werken wij al nauw samen met de St. Johns School for the Deaf, de Nederlandse Stichting Buganala, de Engelse organisatie VSO, het Gambia college en het Gambiaanse Ministeries van Onderwijs; unit Special Needs. Mochten jullie de mogelijkheden van eventuele samenwerking met ons nader willen onderzoeken, neem dan kontakt op met ons:

Harry Brouwer
Ed Woortman

Gonneke de Kleijnen 12-05-09 15:57:46

Hallo Fred en Ivonne!

Tjeeh wat vliegt een week voorbij! Thuisgekomen begrijp je eigenlijk pas wat je allemaal over gekomen is! Het besef begint nu echt te komen!
Ik wil jullie hardstikke bedanken voor alles wat jullie ons hebben laten zien.. Het was erg indrukwekkend!
Ik hoop dat jullie nog een mooie periode mogen beleven deze komende weken! maar jullie een beetje kennende, zal dat helemaal goed komen!
Heel veel plezier en succes met alles wat jullie nog gaan doen!

Gr Gonneke

Jelmar en Karin 04-01-09 23:34:33

Hoi,
We hopen dat jullie ook goed thuis zijn gekomen zaterdag morgen en weer gewend zijn aan de kou.
We hebben de rondleiding door Berending die jullie ons gegeven hebben zeer gewaardeerd. We zijn onder de indruk van het hele goede werk dat jullie en de stichting samen met de bewoners van het dorp Berending verrichten. Het is prachtig om te zien dat de mensen in het dorp trots en dankbaar zijn op de school en de andere projecten in het dorp.
Leuk is ook om te zien dat de dorpsbewoners zelf zo enthousiast zijn en de jongelui ons ook zoveel informatie gegeven hebben. Ze zijn erg gemotiveerd om het dorp op een hoger niveau te brengen met de financiële steun van jullie organisatie.
Succes verder en keep up the good work.
Hopelijk tot ziens!

Jelmar en Karin,
Duitsland

Annemarie en Hans 29-12-08 14:09:10

Hoi Ivonne en Fred,

Vandaag weer even alles bijgelezen, nou super zoals jullie het doen!!! Hopelijk komend jaar weer verder met de doelen die jullie voor ogen hebben....samen maken we er iets moois van, al zijn de giften nog zo miniem, alle beetjes zullen helpen om nieuwe wensen te vervullen! Wij wensen jullie alvast veel goeds op persoonlijk en op Gambia-gebied....
Een verwachtingsvol 2009

veel groetjes

Annemarie en Hans

sonja 16-12-08 12:35:00

Hallo Yvonne en Fred

ik ben een beetje jullie werk aan het volgen, het gaat jullie goed af... ik ben blij dat het werk wat jullie doen zo goed bevalt mooie foto's en erg gezellig,ga zo door ...

vriendelijke groetjes sonja ( nicht) Frank valentina en wij wensen jullie een goede kerst en een goed nieuwjaar xxxx

Ineke Dalemans 04-12-08 16:28:31

Hallo Fred en Ivonne,

Wij hebben jullie ontmoet in het vliegtuig naar Gambia,en daar vertelde jullie vol passie van jullie project in Berending en dat het de 20ste keer was dat jullie daar heen gingen,jij Ivonne hebt ons enorm geholpen met wat wij daar allemaal konden gaan zien en beleven en hebben op het vliegveld in Banjul kennis gemaakt met Sainy die de hele week onze chauffeur is geweest ,wij zijn ook bij jullie project het schooltje en hospitaaltje geweest,geweldig werk hebben jullie daar al verzet petje af hoor!!
Wij waren voor de eerste keer in Gambia,en het is zeer goed bevallen,we zijn zeker van plan om nog eens terug te gaan.
heel veel succes met jullie projecten in de Gambia.

groeten van Ineke en Wim Dalemans uit Klundert.N.Br

Danny 01-07-08 16:14:57

He toppers,

Ik zit net eens even weer een keertje op jullie site te kijken maar ik zien dat het nog steeds erg goed gaat allemaal!! Daar mag je echt MEGA trots op zijn!!!!!!
Wanneer gaan we weer eens een goeie benefiet houden?? Ik bied bij deze kostenloos mijn band aan!!

Groeten
Danny.
www.suc-6.com

Michael 30-06-08 21:37:09

Fred en Yvonne heb jullie ontmoet in Senegambia en stond versteld van het werk wat jullie deden!!
Zeker toen ik thuis was en de website eens goed bekeek!!

Daar ik zoals ik zelf een Gambiaan als partner heb draag ik de Kinderhulp Gambia een warm hart toe en vertel aan ieder over deze stichting!!

Wij hopen Buba en ik dat jullie veel succes hebben in het mooie kleine land The Gambia!!

En wellicht in de toekomst kunnen wij jullie ook met daden bijstaan!!

Met vriendelijke groet,

Michael Aarts

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies