sjan 14-04-08 23:18:02

beste mensen

door toeval kwamik op jullie site, ivm het feit dat we kortgeleden in Gambia zijn geweest, en omdat we zelf een stichting steunen met soortgelijke doelstelling in Kenia, ik ben zwaar onder de indruk wat jullie allemaal al gerealiseerd hebben petje af

ineke jumelet 05-03-08 15:59:07

Beste Fred en Ivonne,
Wij hebben een fantastische week Gambia achter de rug. Genoten en ook heel veel beleefd. Samen met mijn zoon Tjalle (jeweetwel van bij het zwembad Senegambia)hebben we een hele indrukwekkende dag gehad met Sainey Manjang. Inderdaad een hele goede en fijne chauffeur! We hebben eerst de staatsschool bezocht die jullie hadden aangeraden. Heftig, zoveel kinderen met zo weinig. De pennen en potloden en andere dingetjes zijn door Tjalle zelf uitgedeeld aan de kinderen. Prachtige taferelen!Veel gereden en daarbij wat (zeer arme) gezinnen bezocht die heel blij waren met t-shirts, voetballen etc. Toen kwam jullie nursery en school in beeld! Helemaal geweldig, wat een enthousiasme bij de kids, je wilt het niet weten. Heel veel respekt voor Marga die ons rondgeleid heeft. Toevallig kwam de basketbal ook nog goed van pas. Heel veel respekt voor wat er daar gebeurd, elke euro goed besteed!Voor Tjalle was de reptielenfarm daarna een mooie onderbreking en hebben we ook nog een duik genomen. Later jongens getroffen bij Tanjii die ook super blij waren met een voetbal. Helemaal geweldig was het! Mijn man en jongste zoon hadden ook bijzondere ervaringen in Senegal, dus veel bellefd.
Met Sainey later nog meer gereisd en gedaan. Wat heel fijn is dat hij begrijpt wat je graag wil en hij heel flexibel is. Een fantastisch advies van jullie.
Wij wensen jullie heel veel succes en zullen zeker iets van jullie gaan sponsoren.
Heel veel groeten en dank, Ineke

Annemarie en Hans Gort 29-02-08 11:09:20

Hoi Ivonne en Fred,

Heerlijk al jullie reisverslagen gelezen en alle foto's bekeken en bemerkt dat alles up to date bijgewerkt is. Meer dan klasse en petje af voor al deze inspanningen, wordt er nog geslapen of gaat het maar al door.....veel groetjes

Annemarie en Hans

Elise 29-12-07 20:11:58

Hallo!

Een heel belangrijk project dat jullie daar op poten gezet hebben! Zelf ben ik bezig met een verhandeling te schrijven met de naam 'Gambia: een geografische studie. Mogelijkheden en valkuilen voor ontwikkelingshulp.' In het kader hiervan ga ik zelf ook mee met een uitwisselingsproject van mijn school naar Gambia. Iedereen die dus extra info voor mij geeft, het is van harte welkom! (eliselammertyn@hotmail.com).

Tenslotte kan ik niets anders zeggen dan: 'keep up the good work!'

elsaaammmaadeehhhh!!! 12-12-07 11:13:23

Hee KHG,
Leuk om alle foto's zo te zien het was echt een geweldig weekje. Heb genoten van de opening. een groot feest. verder alles goed daar. Ben nog steeds druk aan het afstuderen maar schiet op januari klaar.


Groeten Lennart alias (Bob de Bouwer)

Louis Elsenga 30-11-07 21:26:19

Hallo Fred en Yvonne even een berichtje van een collega.Ik ben onder de indruk van jullie organisatie,geweldig zoals jullie je inzetten om de leefomstandigheden van mensen in Gambia te verbeteren.dikke pluim

martinel 22-11-07 22:34:42

Heb genoten van mijn 1e keer in Gambia! Dankzij jullie van Kinderhulp Gambia was het niet zomaar een weekje zonvakantie, maar véél meer dan dat! Wat een enthousiasme en inzet van jullie en andere vrijwilligers.. geweldig! Vooral het directe contact met de kleine kinderen in Berending vond ik hartverwarmend! Ik kom graag terug!

marc 14-09-07 11:29:40


Jullie zijn kanjers, ga vooral door met al het goede wat kinderhulp gambia doet. Ik zie jullie weer snel in Gunjur.

christiane 09-08-07 23:25:23

Wow...op de braderie ontmoet, gezellig gekletst..en natuurlijk nieuwschierig geworden naar de side!...Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm onder de indruk was van wat ik zag hoor..!!! Jullie hebben er echt wat moois van gemaakt..mn complimenten!!!! Het is maar goed dat er mensen zoals jullie zijn op deze wereld,die wat voor een ander over hebben!En dat er ook werkelijk iets goeds mee gebeurd....ga zo door met jullie fantastische hulp,voor al die mensen!!!! Hartelijke groeten...christiane!

Ralph Lentz 03-08-07 16:58:02

Zo nu eindelijk tijd om het gastenboek in te schrijven wat ik al beloofd heb toen we afscheid namen op Schiphol tegen Fred en Yvonne.
Ik zei toen het duurd niet lang voor ik dat doe, een maand lekker kort.
Wij hebben een fantastiche week met fantatische mensen meegemaakt, in het vliegtuig op de heenweg had ik Yvonne al eengehoord.
Niet gedacht dat we zoveel met hun opweg door Gambia zouden gaan en de mensen die zij daar als kennis/vriend hebben kennis gemaakt.
Zeker een vriend van hun is Sainey Manjang de Touristtaxichauffeur waar je niet alleen mee kunt lachen maar ook een behulpzaam persoon is.
Wij zijn zondag met Yvonne en Fred meegeweest naar Banjul affin zie het verhaal maar wat Yvonne in Gambia heeft gescreven.
Heel gaaf vond ik met hoeveel passie Fred over de Stichting praat, hoe het begon en hoe het nu is.
Yvonne jij en Fred zijn in onze ogen kanjers, jullie hebben ons een mooie week doorgeloodst, het geld wisselen bv. en ons in contact brengen met Sainey wat een geweldige dag hebben we ook met hem meegemaakt. Sainey is niet duur en heeft lekkere koude frisdrank achterin de auto.
Wil je weten hoe koud dan kun je rustig een dag met hem op stap.
Al met al wij gaan zeker weer terug naar Gambia en zullen dan net als Yvonne op de laatste dag iedereen omkopen met 100E om nog 2 dagen langer te blijven.

Ralph en Mieke.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies