Eric 12-08-18 15:59:58

Bij Maya is het thuiskomen. Ontspannende massage met goede muziek op de achtergrond. Prima vakvrouw met gevoel.

Marti van 't Hart 12-10-17 20:19:35

Vandaag een heerlijke uitgebreide Magnesiumolie massage gehad. Wat een cadeautje was dat. In alle rust, genieten van een zeer ontspannende, uitgebreide, professionele massage. Een weldaad voor lichaam en geest. En dan die verwarmde, zachte stokjes! Geweldig!Dank je wel Maya. Tot de volgende keer. Xx

Rogier 07-04-17 19:48:42

Ultiem ontspannen na een drukke week werk. Maya neemt de tijd voor je en is serieus goed in de massages die zij aanbiedt. Als je de deur uitloopt is het batterijtje weer opgeladen. Bedankt en tot de volgende!

Dennis 02-10-16 20:07:27

Mijn favoriete massage is de twee uur durende Aryuvedische massage. Als
je zo ontspannen bent dat je niet meer weet hoe je op de tafel ligt ben je echt
totaal ontspannen! Voor mij pure ontspanning en na afloop stroomt de energie. Maya
neemt de tijd voor je, mooie ambiance en luistert naar je wensen. Tot de
volgende keer!

Petra 25-02-16 21:39:50

Hai Maya, bedankt voor de heerlijk ontspannen hotstone massage. Dit was mijn 2e hotstone ervaring en bij jou was deze echt aangenaam. De warmte van de stenen is heerlijk. Soms voelen ze net als handen. En de rust die je uitstraalt is echt prettig.
Echt een aanrader, zeker als je kouwelijk bent. Je voelt je daarna lekker loom. Tot de volgende keer!

Joke van Vliet 04-02-16 10:49:02

Lieve Maya,
Ik ben nu al heel wat keren bij je geweest en heb verschillende massages gehad waaronder de hotstone,lichaamsmassage, de Indian Head Mass en de volgende afspraak staat voor rug-nek-schoudermassage!! Het is iedere keer een feestje om naar je toe te gaan, en ik voel me helemaal op mijn gemak! Alles gaat heel relaxed , in een ontspannende sfeer een fantastische behandeling! Voor iedereen een echte aanrader,Dank je wel en tot de volgende keer!! Joke

Selma 05-11-15 18:35:18


Ik ben voor een voetreflex massage bij Maya geweest. Maya doet haar werk met passie. Je voelt je op je gemak bij haar.De massage heeft zij met alle aandacht uitgevoerd en dat heeft mij heel goed gedaan. Het massagebed en de rustgevende muziek was heel prettig. De behandelkamer ziet er heel professioneel uit. Ik ga vast wel terug bij Maya.

Dylan 27-09-14 15:30:45

Ik heb voor de Rug-nek-schouder massage gekozen van Maya. Ik ben zeer tevreden over deze massage. Veel spanningen komen los van me rug tot aan me schouder. Hierna heb ik besloten om een abonnement te nemen van 6 maal. Ik vind het fijn dat er tijdens de massage niet gepraat word en dat er ontspannende muziek word afgespeeld. Zo kan ik volledig relaxen. Ook is het massagebed zeer aangenaam. Al met al zeer tevreden.

sando matrawie 24-08-14 20:38:19

De ontvangst is altijd hartelijk en warm, daarna volgt een kopje kruidenthee. Vervolgens vindt er een persoonlijk en ongedwongen gesprekje plaats. De omgeving voelt prettig aan en alles ziet er schoon en netjes uit. De massages zijn aangenaam en op de persoon gericht waardoor je je snel op je gemak voelt. Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij Maya centraal. Mijn laatste massage was een Hydromed massage, een aanrader. Ik kijk er altijd naar uit wanneer ik weer een afspraak heb staan. Keep up the good work.

Patrick Bon 31-07-14 20:17:41

Beste Maya,

Ik kan zeggen dat mijn eerste echte kennismaking met massages bij jou bijzonder was. Je wilt mensen graag echt helpen binnen de mogelijkheden die massages kunnen bieden. Ik vindt dat mooi en geeft ook aan dat je zelf in je kracht zit en dat kunt geven aan anderen.

Ik kan nog niet zeggen dat al mijn spierklachten definitief op te lossen zijn, maar het geeft wel ontspanning en weer moed.
Dank daarvoor. Ik heb daarom ook besloten om een abonnement te nemen om het een eerlijke kans te geven maar ook om lekker te ontspannen en te genieten.

Dank alvast

Patrick

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies