leah wolff 22-05-16 22:15:53

Goedenavond,

k ben leah Wolff en mijn stam zover ik kan nagaan met Jacob Wolff Ik ben gek op genealogie en ben al jaren bezig de link te vinden wat mij verder brengt dan Santhousen Durlag waar hij geboren is. Hj is omgekomen als huzaar in november 1809 en overleden in Bremen in een krankenhous. Volgens de stichting Mous kom ik ook niet echt verder. Hj was getrouwd met ene Anna van der Houve. Hun zoon Johannes Frederik Wolff kwam in januari 1810 te Zierikzee ter wereld.
Heel mischen kom k via u verder.
vriendelijke groet Leah Wolff

Johanna de Vries- Blaauw 20-01-14 11:34:05

Hallo , door de site van oud Winschoten te bekijken kwam ik hier terecht en zag daar de naam Zoutman in voorkomen . Mijn opa van m'n moeders kant was Kornelis Zoutman en werd geboren op 1 Feb. 1901 en trouwdw met Johanna Koenen. Ze kregen 2 kinderen : Woltjo Dirk Zoutman 10 july 1926 en Gesina Wubbina Zoutman 15 july 1931 .Ik ben benieuwd of ze ook in het beveiligde deel voorkomen . Met vriendelijke groet Hanny de Vries-Blaauw.

Broeder Gerrit 21-09-12 20:55:59

klop, klop, hallo, heb ik contact?
Dit is een bericht voor Henk en Reina "latu" Cuperus!
Graag nodig ik hen hierbij uit voor mijn "frietfestijn" op maandag 1 oktober 2012, van 12.15 tot 13.45 uur.
Plaats van handeling: Begijnenhof 29, Eindhoven.
Kledingadvies: casual (vanwege de baklucht)
Goede raaad: kom met lege maag (en lege handen natuurlijk)
Waarom: omdat ik dan 40 jaar voor dezelfde baas ploeter!
GB

E.R.Cuperus 22-12-11 21:15:44

Beste martin leuke site

Mijn opa en oma komen uit moddergat en zijn 1930 verhuist naar zuid holland
en ik ben nu weer terug verhuisd naar friesland

Frank Arnold Zoutman 19-09-11 22:09:19

hallo mijn naam is frank arnold zoutman
mijn vader was johannes zoutman gebooren in vlagtwedde en overleeden in Rotterdam. mijn moeder naam is hermine. mijn vader was vroeger met een andere vrouw getrouwd, er moeten nog halfbroers van mij zijn.
maar ik heb geen kontakt.
weet iemand wat meer?
ben benieuwt wat u hier op reageert

ik dan u vriendelijk frank arnold zoutman

Yvonne Parlevliet 19-09-11 15:56:49

Dag Martin,

Ik was spullen bij elkaar aan het zoeken; het 2e weekend van oktober ga ik met mijn 2 zusters en broer een lang weekend in een huisje. We willen daar de foto's van de familie uitzoeken, zodoende zat ik nog even bij jullie op de site. Ik zie nu dat ik als overlijdensdatum van pa Terpstra 25 december heb opgegeven, dat moet zijn 24 december. Als alles is uitgezocht zal ik het aanvullende deel van onze familie mailen naar je, dan is dat compleet.

Hartelijke groeten Yvonne

hendrik veenhof 13-04-11 14:13:43

Moi Martin,

Loop ik mien daogelieks rondtie, mooi in't zunnegie ( um de longen in konitie te holln)
en dan kom ik mien overbuurman integen, Arie Broekemao, wel as mij vrag of ik een Martin Cuperus ken, hij was je tegenkommen naor anleiding van genealogie, familieunderzuuik, en as'k allemaol good begrepen heb dan konj mekaor ok op de daansvloor tegen. Ik wus nooit daj ok an daansen deden wel daj gangs wazzen met vogels in de tied daw met zien beident in Emmen ant 't waark wazzen.

Dat is dan al weer roem 11 jaor leden en ik begreep van Broekemao daj ok stopt wazzen.

Jao de jaoren gaot gloepens gauw en veur as je d'r op verdaacht bent benj al weer 70.

Ok ik heb wat jaoren leden an stamboom underzuuik daon maor ben strand umdat argens een archief in Duutslaand in de oorlog kepot kommn is.

Zo de groeten hendrik

Yvonne Parlevliet 20-01-11 09:25:45

Dag Martin,

Ik zat te zoeken naar familie van ons. Ik had de naam van mijn grootmoeder ingetikt, Janke van der Schaaf en kwam zo uiteindelijk op jullie site terecht. Wat een mooie foto van mijn opa en oma. Een zoon van Wiebren Terpstra en Janke van der Schaaf is Lambertus Pieter Terpstra geboren 29 mei 1920 en overleden op 25 december 2003. Zijn zuster Trijntje Terpstra (tante Tine)leeft nog en woont in Leiderdorp. Heb ik nog steeds contact mee.Heb veel foto's van de familie. Trouwboekje is bij mijn jongste zus (lijkt het meest op Oma, ook rood haar is een echte Terpstra)Ik ben ook nog aan het zoeken naar de Terpstra's kant, maar weet niet zo goed waar te beginnen. Graag zou ik wat meer te weten komen van mijn oma's kant. Ik zal het in ieder geval aan mijn tante vertellen. Graag hooor ik nog wat terug van je.

Hartelijke groeten van Yvonne parlevliet-Terpstra

Fokko Zoutman roepnaam koos 13-06-10 19:03:19

Hallo ik zou graag eens op het beveiligd deel van de web site willen kijken of er nog familie van mij op staat kun je mijn vertellen hoe ik daar in kan komen

met vr gr koos zoutman Winschoten tegen woordig
Oldamt

jenny sportel kroeze 21-02-09 21:12:59

hoi martin
ik zat even op je site stamboom zoutman te kijken maar was nog niet veel bijgekomen maar vind de site heel mooi gr jenny

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!